rog keris nasıldır hocam elim orta küçük diye bilirizrog pugio 2 bakabilirsin kullanıyorum memnunum
hiç kullanmadım ama rog pugio 2 o kadar büyük değil bir değerlendirin bence mouse için en iyisi gidip denemek mağazadarog keris nasıldır hocam elim orta küçük diye biliriz![]()
hocam avuç içine gelen kısım mıknasıtıslı ya onda acaba kullanırken falan çıkma oluyor mu ?hiç kullanmadım ama rog pugio 2 o kadar büyük değil bir değerlendirin bence mouse için en iyisi gidip denemek mağazada
hayır tırnağından bilerek açmazsan olmaz rahatsız eden bir durum yok anlayacağınhocam avuç içine gelen kısım mıknasıtıslı ya onda acaba kullanırken falan çıkma oluyor mu ?
hocam farklı arkadaşlarada asordumda siz gecikme varmıdır acaba fps tarzı oyunlarda kullanacağımda.hayır tırnağından bilerek açmazsan olmaz rahatsız eden bir durum yok anlayacağın
Hayır hiç öyle bir şey hissetmedimhocam farklı arkadaşlarada asordumda siz gecikme varmıdır acaba fps tarzı oyunlarda kullanacağımda.
teşşekür ederim hocam verdiğiniz bilgiler icin sanırım bende pugio2 alacağım.Hayır hiç öyle bir şey hissetmedim
Ne demek rica ederim şimdiden hayırlı olsunteşşekür ederim hocam verdiğiniz bilgiler icin sanırım bende pugio2 alacağım.
sağolunNe demek rica ederim şimdiden hayırlı olsun