Arama sonuçları: *

• Users: Nzxya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Hazır PC öneri 20 - 30 k lık

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx4060-o8g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html arkadaşım attı bana alayım mı diye soruyor bende iyi dedim toplama yapamam dedi hazır alcam dedi fiyatına göre iyi mi fiyatı arkadaşlar önerisi olan var mı 4060-4070 li bir sistem olcak 20k-30k arası
  2. N

fps yüksek ama akıcılık yok

pc özellikleri • İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 • Anakart: Colorful BattleAX B450M-HD • Ekran Kartı: Galax GeForce GTX1650 Super EX • RAM: Neo Forza 16GB (2x8GB) 3200MHz • SSD: Sandisk SSD Plus 480GB ve 1 tb M2 SSD Monitörüm 144 hz 1 ms oyunlarda yüksek fps alıyorum cyberpunk...
  3. N

FSR 3 MODU FRAME GENERATİON

Bu yeni çıkan modcuların yaptığı FSR 2 Yi veya Dlss i FSR 3 FG ye çeviren modu görmüştük aslında nvdia da 1000 serisi ve amd de rx serisinde fg olmucaktı fsr 3 çıkacağı zaman ama şuan bu mod sayesinde bu fg yi fsr 3 ü destekleyen alt gpu larda kullanabiliyoruz bu gpu ya bi zarar verebilir mi sizce ?
  4. N

FSR 3 Frame generation

Arkadaşlar FSR 3 çıktı ve yakında çoğu oyuna gelicek ve benim en çok gelmesini beklediğim oyun cyberpunk 2077.Bunu boşverirsek benim merak ettiğim fsr 3 deki frame generation teknolojisi fsr 3 ü destekleyen tüm gpu lara mı gelicek yoksa üst level gpu lara mı gelicek nvdia 1650 kullanıyorum bu arada.
  5. N

Texas Chain Saw Massacre Game kasma sorunu

https://streamable.com/z8w409 video bu oyun Texas Chain Saw Massacre Önerilen Sistem Gereksinimi CPU: Intel Core i7 10th gen or AMD Ryzen 5 5600X RAM: 16GB GPU/Video Card: Nvidia Geforce RTX 3070 or AMD Radeon RX 6700 XT Storage: 30GB Operating System: Windows 10 Benim Pc min özellikleri GTX...
  6. N

Bilgisayarım açılmıyor yardım

Merhaba ben bios update yaparken yanlisikla bilgisayarı kapattım yardım ederseniz teşekkür ederim sorun nerde olabilir söylerseniz sevinirim .
  7. N

Çözüldü✓ Oyun da garip bir fps dropa benzer donmalar

Merhaba Sistemim *NVIDIA GTX 1650 Super 4gb *AMD RYZEN 3 3100 4-Core Processor *480 gb SSD SATA Benim sorunum şu videodaki gibi şekilde clip 2 ay öncesinden şuan başka bir oyunda yaşıyorum diğer oyunlarda olmuyor GTA 5 de yaşamıştım bunu ilk şuan başka bir oyunda yaşıyorum nedeni ne olabilir...
Geri