https://streamable.com/ol160h sorun bu video olarakMerhaba ben bios update yaparken yanlisikla bilgisayarı kapattım yardım ederseniz teşekkür ederim sorun nerde olabilir söylerseniz sevinirim .
Anakartının tam modelini söyler misin?https://streamable.com/ol160h sorun bu video olarak
colorful battle-ax b450m-hdAnakartının tam modelini söyler misin?
geçmiş olsun mefta o anakartMerhaba ben bios update yaparken yanlisikla bilgisayarı kapattım yardım ederseniz teşekkür ederim sorun nerde olabilir söylerseniz sevinirim .
Garanti varsa gönder garantiye.colorful battle-ax b450m-hd
anakart pilini tak çıkar yapıp sıfırlama işlemlerini denedim.Ramlerin birini çıkartıp çalıştırmayı denedim.Halen bir şey değişmedi
Garantinin süresi bitti sanırım. Gönderirsem teknik servise vericem.Sizce ne tür yerlere vereyim.Garanti varsa gönder garantiye.
Ver teknik servise büyük ihtimalle ücret talep ederler ama çok yüksek bir miktar isteyeceklerini düşünümüyorum.Garantinin süresi bitti sanırım. Gönderirsem teknik servise vericem.Sizce ne tür yerlere vereyim.
geçmiş olsun mefta o anakart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Senin şuan müdahale edebileceğin hiçbirşey yok. Herkes bas bas bağırıyor bios update yaparken SAKIN bilgisayarı kapatmayın yanlışlıkla bile olsa 20 kere önlem alın diye hocam.
Bİos yazılması gerekiyor karta ya garantiye yollayacaksınız parasıyla yazacaklar ya da harici bios yazan bir yer bulacaksınız
Peki hocam anakartda bir arıza felan var mıdır yoksa sadece ölü bios mu vardır bilgisayarda hiçbir ekran gelmiyor. Ekran kartını çıkardım ramleri çıkarttım sonra anakartın güç kablosunu tak çıkar yaptım ramleri tekrar taktım halen calismadi.geçmiş olsun mefta o anakart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Senin şuan müdahale edebileceğin hiçbirşey yok. Herkes bas bas bağırıyor bios update yaparken SAKIN bilgisayarı kapatmayın yanlışlıkla bile olsa 20 kere önlem alın diye hocam.
Bİos yazılması gerekiyor karta ya garantiye yollayacaksınız parasıyla yazacaklar ya da harici bios yazan bir yer bulacaksınız
İstediğini yap o anakartı şuan çalıştıramazsın bios ölü. Bios yazılacakPeki hocam anakartda bir arıza felan var mıdır yoksa sadece ölü bios mu vardır bilgisayarda hiçbir ekran gelmiyor. Ekran kartını çıkardım ramleri çıkarttım sonra anakartın güç kablosunu tak çıkar yaptım ramleri tekrar taktım halen calismadi.
Hocam geçmiş olsun. Bios çöp oldu. Garantisi varsa servise gönder. Yoksa teknik servis felan bul harici bios yazsınlarPeki hocam anakartda bir arıza felan var mıdır yoksa sadece ölü bios mu vardır bilgisayarda hiçbir ekran gelmiyor. Ekran kartını çıkardım ramleri çıkarttım sonra anakartın güç kablosunu tak çıkar yaptım ramleri tekrar taktım halen calismadi.