e tamam aynı şeyi söylüyoruz işte sadece oyun oynanacaksa 9070xt ben aldım kurdum gayet kolaydı sorun yaşayanlar nasıl yaşıyor anlayabilmis degilim masallah...
amd kullanırken neden bu kadar gömdünüz anlayamadım her ürün kendi kullanıcısına hitap ediyor demek ki hocam, şahsen ben hic kullanmayacağım ai şeyleri için...
Evet ondan sonra da oyunlarda 2k ultra açınca Error: Out of Video Memory yazısını görür ve geri sahibindene koyar kartı.Burdaki çoğu kişinin yapay zeka ile...
ses cok fazlaysa tabii ki öyle, mesela taichide herkes şikayetçi cwden yeni aldım nitro 9070xt hepsiburada satıcı, geçen fandan mı geldi cw miydi anlayamadım...
yeni amd sistem topladım bir haftadır kullanıyorum hic bir sıkıntı yok cw konusuna gelince yapmayan kart bulmak şans işi hemen hemen hepsinde var özellikle...
pulse 33-35 oldugu yerde bu kart 38bine bedava siyahını 41 e alacaktım sırf kablo gözükmesin diye nitro aldım en büyük 9070xt soğutması da cok iyi alana...
şimdi ben kablosuz bi hoparlor bağlamıstım sistem bunu kulaklık algılıyor bu kulaklıgı da hoparlor algılıyor nasıl düzelecek bu bu hoparlor kapalıyken mic...
yeni sistem topladim kulaklığım vardı razer blackshark v2x şimdi ben her şeyi kurdum ettim kulaklığı anakartın girişine taktım kulaklık ses veriyor 7.1...