e tamam aynı şeyi söylüyoruz işte sadece oyun oynanacaksa 9070xt ben aldım kurdum gayet kolaydı sorun yaşayanlar nasıl yaşıyor anlayabilmis degilim masallah diyeyim basıma gelmesin
amd kullanırken neden bu kadar gömdünüz anlayamadım her ürün kendi kullanıcısına hitap ediyor demek ki hocam, şahsen ben hic kullanmayacağım ai şeyleri için 5070tia 15k fazla vermek istemedim 9070xt aldım kaldı ki ai işi yapanlar da 5070ti almıyordur muhtemelen :)
ses cok fazlaysa tabii ki öyle, mesela taichide herkes şikayetçi cwden yeni aldım nitro 9070xt hepsiburada satıcı, geçen fandan mı geldi cw miydi anlayamadım ama su an yok gibi he çıkarsa da degisime yollar miyim bilemiyorum o kadar para veriliyor tabii ki olmaması gerekiyor çok fazla cızırtı yoksa...
yeni amd sistem topladım bir haftadır kullanıyorum hic bir sıkıntı yok cw konusuna gelince yapmayan kart bulmak şans işi hemen hemen hepsinde var özellikle yüksek güç çekenlerde cw bir özür değil aşırı olanlar farklı tabi amd dizin geçin 7800x3d 9070xt pulse mis
pulse 33-35 oldugu yerde bu kart 38bine bedava siyahını 41 e alacaktım sırf kablo gözükmesin diye nitro aldım en büyük 9070xt soğutması da cok iyi alana hayırlı olsun siyahı bitmiş normalde o da indirime giriyordu
şimdi ben kablosuz bi hoparlor bağlamıstım sistem bunu kulaklık algılıyor bu kulaklıgı da hoparlor algılıyor nasıl düzelecek bu bu hoparlor kapalıyken mic calısmıyo
yeni sistem topladim kulaklığım vardı razer blackshark v2x şimdi ben her şeyi kurdum ettim kulaklığı anakartın girişine taktım kulaklık ses veriyor 7.1 calısıyor sorun yok pubg girdim micten sesim karsıya gidiyordu steamdeki sesli sohbette mic acılmadı oto bloklu gözüküyor, pcnin ses...
secimler güzel ekran kartını pulse yap, estetik onemliyse matx anakarta matx kasa sec bosluklar sırıtabilir ya da anakartı atx yap aynı anakart var bende de, asus ap202 tg kasa var her şey fite fit ekran kartı nitro 👌