Arama sonuçları: *

1. F

🔥İndirim 12gb Gddr7 Rtx5070 Eagle Oc 32.990₺🔥9 Ay Taksit Faizsiz

e tamam aynı şeyi söylüyoruz işte sadece oyun oynanacaksa 9070xt ben aldım kurdum gayet kolaydı sorun yaşayanlar nasıl yaşıyor anlayabilmis degilim masallah diyeyim basıma gelmesin
  2. F

Ekran Kartım Yanmismidir

h hocam 8pini nasıl eritebildiniz ya şok içindeyim
  3. F

amd kullanırken neden bu kadar gömdünüz anlayamadım her ürün kendi kullanıcısına hitap ediyor demek ki hocam, şahsen ben hic kullanmayacağım ai şeyleri için 5070tia 15k fazla vermek istemedim 9070xt aldım kaldı ki ai işi yapanlar da 5070ti almıyordur muhtemelen :)
  4. F

ekran kârtınız nedir merak ettim
  5. F

Hayatım Boyunca Nvıdıa Kullandım, AMD'ye Geçmeye Değer mi

ses cok fazlaysa tabii ki öyle, mesela taichide herkes şikayetçi cwden yeni aldım nitro 9070xt hepsiburada satıcı, geçen fandan mı geldi cw miydi anlayamadım ama su an yok gibi he çıkarsa da degisime yollar miyim bilemiyorum o kadar para veriliyor tabii ki olmaması gerekiyor çok fazla cızırtı yoksa...
  6. F

Yardım Displayport'tan Yüksek Hz Alamıyorum

benim monitorumde smart od diye bir mod var mesela, osdni paylaşır mısın
  7. F

Hayatım Boyunca Nvıdıa Kullandım, AMD'ye Geçmeye Değer mi

yeni amd sistem topladım bir haftadır kullanıyorum hic bir sıkıntı yok cw konusuna gelince yapmayan kart bulmak şans işi hemen hemen hepsinde var özellikle yüksek güç çekenlerde cw bir özür değil aşırı olanlar farklı tabi amd dizin geçin 7800x3d 9070xt pulse mis
  8. F

Yardım Displayport'tan Yüksek Hz Alamıyorum

osd menusunden oc acılıyorsa onu acıp dene bir de nvidia denetim masasından çözünürlük sekmesinde 2kyi sec yenileme hızı ayarlanıyorsa oradan bir bak
  9. F

🔥İndirim Xfx Mercury RX 9070 XT Beyaz 38.871₺

pulse 33-35 oldugu yerde bu kart 38bine bedava siyahını 41 e alacaktım sırf kablo gözükmesin diye nitro aldım en büyük 9070xt soğutması da cok iyi alana hayırlı olsun siyahı bitmiş normalde o da indirime giriyordu
  10. F

Yardım İslemciyi Yanlis mi Montajladim!

islemcinin kosesinde ve anakart soketin köşesinde ok isareti var aynı yere gelecek islemciyi tatlı bi sekilde yuvaya oturt tamam
  11. F

Çözüldü✓ Kulaklık Mic Sorunu Help

şimdi ben kablosuz bi hoparlor bağlamıstım sistem bunu kulaklık algılıyor bu kulaklıgı da hoparlor algılıyor nasıl düzelecek bu bu hoparlor kapalıyken mic calısmıyo
  12. F

Çözüldü✓ Kulaklık Mic Sorunu Help

yeni sistem topladim kulaklığım vardı razer blackshark v2x şimdi ben her şeyi kurdum ettim kulaklığı anakartın girişine taktım kulaklık ses veriyor 7.1 calısıyor sorun yok pubg girdim micten sesim karsıya gidiyordu steamdeki sesli sohbette mic acılmadı oto bloklu gözüküyor, pcnin ses...
  13. F

Çözüldü✓ 100k Bütce PC Önerisi

secimler güzel ekran kartını pulse yap, estetik onemliyse matx anakarta matx kasa sec bosluklar sırıtabilir ya da anakartı atx yap aynı anakart var bende de, asus ap202 tg kasa var her şey fite fit ekran kartı nitro 👌
  14. F

Öneri 9060xt V 9070xt V 4070s V 5060 Tı

9060xt al uygun ikinci el
  15. F

Dfs Bilgisayar Guvenilirmi Alınır mı?

hic sorun yasamazsin yapistir gec yılların satıcısı
  16. F

Max 40 Bin Bütçe ile Alınabilecek OEM Paketler?

ddr4 topla gec 7800xt atarsın bi de mis
  17. F

Çözüldü✓ RTX 5060ti 16gb Satıp Hangi Modeli Tercih Etmeliyim?

sadece oyun oynucaksan 9070xt pulse
  18. F

iPhone 12'den 16'ya Geçilir mi

17-256gb, net 6 sene kullanım
  19. F

Hangi Ekran Kartı Daha İyi Bu İkisinden?

9070xtnin rakibi 5070ti, sapphire pulse tercih edebilirsin 33-34k sinerji n11den 6-9 taksitle veriyordu
  20. F

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

neticeyi söyler misin
Geri