Bilgisayarım açılmıyor hiç bir şey yapmadım

Hocam psu falan çıkarıp böyle denersem garanti dışı kalmaz mı benim bildiğim psu nun orda etiket mi ne var çıkarırsam garanti dışı olduğu belli olsun diye
Acemi olduğundan, önce videoda ki soketlere tak sonra fişi prize tak :) sonucu söyle..

Hocam psu falan çıkarıp böyle denersem garanti dışı kalmaz mı benim bildiğim psu nun orda etiket mi ne var çıkarırsam garanti dışı olduğu belli olsun diye
Hocam etiket falan çıkartmıyorsun. Psu nun 24 pin soketini anakarttan çıkart işlemcinin çıkart. Kabloları takmakta sorun yaşamıyorsan hepsini çıkart ve test et. Yakınlar' da arkadaşın varsa uğraşma derim. Arkadaşının psu ile sistemini çalıştır çalışırsa zaten her şey netliğe kavuşur.

Arkadaşlar dün gece saat 4.30 da bilgisayarı kapattım hiç bir sorun yoktu normal windows dan kapattım bugün saat 12 de evdekiler şalteri falan kapatıp açmış buzdolabına falan kablosunu yapmak için mi ne her neyse az önce bilgisayarı açmayı denedim açılmıyor monitörde güç var modem de çalışıyor prizde de sorun yok fakat bilgisayar hiç güç gelmiyor
psu degisecek.

Hocam etiket falan çıkartmıyorsun. Psu nun 24 pin soketini anakarttan çıkart işlemcinin çıkart. Kabloları takmakta sorun yaşamıyorsan hepsini çıkart ve test et. Yakınlar' da arkadaşın varsa uğraşma derim. Arkadaşının psu ile sistemini çalıştır çalışırsa zaten her şey netliğe kavuşur.

Hocam riskli ya garantisi bitse denerim çekinmem de şuan çekiniyom yapmaktan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti değiştirir mi

Hocam riskli ya garantisi bitse denerim çekinmem de şuan çekiniyom yapmaktan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam en başta dedim zaten uğraşma psu elektrik git gelden dolayı arızalanmış. büyük olasılık kısa devreye düşmüştür. En iyisi öğlen vakti dediğim gibi anlamıyorsan uğraşma sağlam şeyleride çöp edersin. İlla bir şey yapmak istiyorsan sök psu yu 2 dk götür pc tamircisine test etsin sökemiyorsan al kasayı götür gözünün önünde test eder psu yu garanti yi bozacak bir durum olmaz dediğimiz şeylerde...

Acemilikten değil garantisi varken riske atmak istemedim yarın garantiye götürücem inşallah hallederler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,159
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri