Arama sonuçları: *

• Users: x-onia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

BU DEĞERLER NORMAL Mİ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Gigabyte 7700XT ekran kartım var 3 fanlı olan hali. Epic Games'in verdiği yeni oyunu ''Ghosrunner2'' yi açtığım zaman daha ilk ekranda fan ve sıcaklık durumu böyle oluyor. Normal mi? Bilgisayarım 3 aylık sayılır daha herhangi bir toz vs durumu da yok. Fan ayarı da...
  2. X

MİCROSOFT HESABIM ÇALINDI

Arkadaşlar sabah gelen maile göre ilk olarak maili daha sonrasında da numaramı değiştirmişler. Hesabıma asla giriş yapamıyorum. Kendi kullandığım maili yazınca da böyle bir mail yok diyor. En başta değiştirdikleri maili de değiştirmişler. Yani yeni bir mail daha var. Hesabıma olan bütün...
  3. X

Okul Yetkisi Kaldırma

Kendi kişisel olarak kullandığım bilgisayarıma Microsoft 365 uygulamaları kullanmak için okul e postam ile giriş yaptım daha sonra yanlışlıkla istediği şeyi onayladım ve şuan pin vs değiştiremiyorum. Okul hesabını kaldırmam ve bilgisayarımı yeniden başlatmama rağmen değişen bir şey olmadı...
  4. X

ÇAMUR GİBİ BULANIK GÖRÜNTÜ

Arkadaşlar oyunlarda ultra ayarlara almama rağmen görüntü bulanık oluyor bunun sebebi nedir? Örnek olarak COD WARZONE attım her ayarım ultrada gördüğünüz gibi herhangi bir custom ayar yok neden böyle olur?
  5. X

Çözüldü✓ SOĞUTUCU FANINI KONTROLCÜYE BAĞLAMA

Arkadaşlar merhaba ben bugün takmış olduğum argb destekli thermalright peerless assasin kule tipi soğutucumu monte ederken anakartımda 3 pinli girişin yani argb girişinin olmadığını fark ettim. Fanım çalışıyor fakat ışıkları yanmıyor. Bunu aldığım ekstra bir kontrolcüye taksam ışıkları yanar mı...
  6. X

İŞLEMCİMİN SICAKLIK DEĞERİ DEĞİŞMEDİ

Ryzen 5 7500F işlemcime thermalright pearless asassin aldım fakat herhangi bir sıcaklık değişimi olmadı - Termal macunu olması gerektiği gibi kararında sürdüm - soğutucu blok arkasındaki jelatini söktüm -Fanların bağlantısını doğru yaptım - Vidalarını tam sıktım. Fakat işlemcim boşta 60...
  7. X

MOD ART PC ALINIR MI ?

https://www.itopya.com/modartaioamdryzen55600asusradeonrx6600dualv28gb16gbddr4512gbnvmem2ssdr_h26745 Arkadaşlar arkadaşım ın ilk sistemi olacak ve 25k ya yakın bütçesi var ben bunu önerdim ona . Çünkü daha hiçbir şeyi yok ekipmandır vs dir. Sizin tavsiyeniz nedir? Bu fiyata başka ne alabiliriz...
  8. X

DÖNÜŞTÜRÜCÜ İLE KULAKLIK BAĞLANIR MI?

Arkadaşlar merhaba bende razer barracuda x kablosuz kulaklığı var. Kutu içerisinden type c dongle çıkıyor ve ayriyeten usb to type c ara kablo çıkıyor(uzun). Ve bende bu kablo uzun olduğu için dönüştürücü ile kullanmayı düşünüyorum , kablo çünkü hem kasanın arkasında sürekli bağlı olarak durduğu...
  9. X

Windows Key Aldim Ori̇ji̇nal Mi̇?

Arkadaşlar merhaba bugün bir key aldım ve etkinleştirdim fakat bu keyin başka bir sistemde daha kullanıldığını görmem mümkün mü ya da orijinalliğini vs. nasıl sorgulayabilirim?
  10. X

BU PARAYA BU ALINIR MI

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBRKND8T?tag=akakceprime-21&psc=1 Marka hakkında bilgim yok kullanan ya da bilgisi olan var mı ?
  11. X

2K MONİTÖR ÖNERİSİ (QHD)

Yakın zamanda yeni sistem aldım ve 2k monitöre ihtiyacım var bütçem 6 bin liraya kadar 2 aşağı 3 yukarı oynayabilir.
  12. X

SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

R5 7500F işlemcim için f/p bir sıvı soğutma arıyorum 360mm de 240mm de olur ama tercihen 360mm. 2000 tl ye 360mm bulamayacağım biliyorum fakat eğer değerse 2500 e kadar çıkabilirim.
  13. X

WİN10 DAN 11 E GEÇİŞ

Merhaba arkadaşlar benim orijinal lisanslı Windows 10 um var ben bunu 11 e geçirebilir miyim lisansım kaybolmadan? Ya da nasıl yapabilirim çünkü update kısmında çıkmıyor . Sadece bilgisayarınızın Win 11 e hazır olup olmadığını kontrol edin diyor.
  14. X

Ofis İçin Mouse Önerisi

Ofis te kullanmak için mouse arıyorum çok pahalı bir şey olmasına gerek yok sadece sırıtmasın ofiste macbook ile kullanacağım bütçem 500tl
  15. X

SIVI YA DA HAVA SOĞUTMA ÖNERİLERİ

Yakın zamanda yeni bir sistem aldım ve sistemimin işlemcisi ryzen 5 7500F .Bu işlemcinin ekstra bir soğutmaya ihtiyacı olduğunu biliyorum . Fakat soğutucuların piyasasını ve performanslarını bilmiyorum. Önerileriniz neler olur? Bütçe en fazla 2000 e çıkabilirim o da çok aşırı bir f/p olur ise...
  16. X

BU SİSTEMİ ALDIM DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR?

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-16g-gigabyte-a620m-h-corsair-16gb-twinmos-512gb/?utm_source=mertbayantemur&utm_medium=cpc&utm_campaign=G%C4%B1gabyte Sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir? 2k monitör almama gerek var mı?
  17. X

RX7700XT ile RX7600 ARASINDAKİ FARKA DEĞER Mİ?

İki sistem var almayı düşündüğüm. Ben ilk olarak birinci sistemi almayı düşünüyordum, ve o sistemde yapacağım güncellemeler ile birlikte (B650 anakart ve FSP 700w 80+ PSU ) kasanın fiyatı 25.837 TL gibi bir rakam oluyor. Fakat ikinci kasada herhangi bir güncelleştirme yapamadan direk kasayı...
  18. X

İntel DDR4 mü Amd DDR5 mi

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-v2-rtx-4060-ti-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 bunun gibi intel nvidia bir sistem mi yoksa amd ve ddr5 bir sistem mi önerirsiniz Not: Sistemleri almayı düşündüklerimden örnek olarak attım ama bütçe bu...
  19. X

20k-30k Aralığında DDR5 Sistem Önerisi

Yakın zamanda masaüstü sistem satın almak istiyorum fakat ddr5 olması benim için önemli. Hazır bilgisayarlarda hangi yükseltmeleri yapmamı önerdiğinizi de yazarsanız sevinirim.
  20. X

EPCİ GAMES GTAV DOĞRULAMA HATASI

Epic games üzerinden almış olduğum GTA5 i indirmem tamamlandı fakat doğrulama kısmına geldiğimde %50 de takılı kalıyor ve indir - oku - yaz kısımları 0 mb da kalıyor ilerlemiyor. Fakat görec yöneticisinden baktığımda oyunu kurduğum disk %100 kullanılıyor. Ayrıca epic games işlemciyi de fazla...
Geri