X

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• X
      x-onia, Gamegaraj Laptop Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam sizce aradaki 5.000TL farka değer mi ? İndirim bitmiş gözüküyor Hepsiburada da fakat tekrar gireceğini düşünüyorum. Eğer girmez ise 72.000 bandında...
    • X
      Bence Gamegaraj'dan daha mantıklı bu. İşlemcisi i7 14650hx ile aynı güçte ısınma, iGPU ve pil ömrü konusunda çok daha iyi yanında Pragmata gelmesi de...
    • X
      Böyle düşününce biraz mantıklı geldi fakat alacağım 1 tb ssd de hemen hemen aradaki farka eşit olacak. Sizce fazladan 500 gb için değer mi taksit imkanından...
    • X
      Hocam doğrudur tabii ki de fakat hepsiburada da taksit seçeneği daha bol. Kendi sitesinde taksit imkanı pek mantıklı değil peşin fiyatına taksit göremedim...
    • X
      Güçlük çekmezsin ikinci elden uygun fiyatlı ram yakalayabilirsin. Her gün sarı siteyi gözden geçir yeni ilanlara bak.
    • X
      ikinci el zorlasan 6-7 ye bulursun
    • X
      Peki ram bulma konusunda sıkıntı yaşar mıyım ? Malum ram krizi dedikleri bir olay var ve ben laptoba uygun , kendi mhz ve cl değerlerine uygun ram bulmakta...
    • X
      16gb 5070 al 1778413643 Servis ağının diğer markalardan farkı yok sen bunu nasıl yorumlarsan artık. Malzeme kalitesi berbat değil f/p
    • X
      x-onia, Laptop Önerileri kategorisinde Gamegaraj Laptop Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-x7t-5060-c2-intel-core-i7-14650hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5060-16-qhd-180hz-ips-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00009ME...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,027
Üyeler
196,873
Son üye
dwpia
Geri