Hocam bu direk fabrika ayarı
1735489765
Hocam dediğim gibi herhangi bir ayar değişikliği yapmadım. Yapmadığım halde böyle olduğu için bir problem olduğunu düşünüyorum.
Ayarlarda herhangi bir değişikliğe gitmedim. Bu yüzden normal mi diye sormak istedim. Ekran kartı hotspot sıcaklığına göre ayarlıyor olabilir mi fan hızını?
1735489337
Önerdiğiniz fan ayarının görseli ya da tutorial ı var mıdır acaba hocam?
evet
1735486535
Bazen yapıyor diğer oyunlarda da
1735486606
Kapalı konumda şuan 0 fan hızı ayarı
1735486722
Ayrıca fan sesi cidden can sıkıyor yani oyunun sesini bastırıyor.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Gigabyte 7700XT ekran kartım var 3 fanlı olan hali. Epic Games'in verdiği yeni oyunu ''Ghosrunner2'' yi açtığım zaman daha ilk ekranda fan ve sıcaklık durumu böyle oluyor. Normal mi? Bilgisayarım 3 aylık sayılır daha herhangi bir toz vs durumu da yok. Fan ayarı da...
Ticket nerden gönderebilirim. Göndermeye çalıştığımda sürekli yeni link gönderip bir taraflara yönlendiriyorlar ve herhangi bir ticket yeri olmuyor. Sadece önerge okutuyorlar.
1732948572
Hesap kurtarma formu da gönderemiyorum çünkü kendim kullandığımm mailimi kaldırmışlar hesaptan. Ve şuan...
Arkadaşlar sabah gelen maile göre ilk olarak maili daha sonrasında da numaramı değiştirmişler. Hesabıma asla giriş yapamıyorum. Kendi kullandığım maili yazınca da böyle bir mail yok diyor. En başta değiştirdikleri maili de değiştirmişler. Yani yeni bir mail daha var. Hesabıma olan bütün...
yok dediğinizi yaptım daha sonra pin değiştirmek istediğimde böyle yaptı
1730142255
Ya da şuan okula yetki verip vermediğimi görebileceğim yer var mı ?
Kendi kişisel olarak kullandığım bilgisayarıma Microsoft 365 uygulamaları kullanmak için okul e postam ile giriş yaptım daha sonra yanlışlıkla istediği şeyi onayladım ve şuan pin vs değiştiremiyorum.
Okul hesabını kaldırmam ve bilgisayarımı yeniden başlatmama rağmen değişen bir şey olmadı...