Arama sonuçları: *

1. X

BU DEĞERLER NORMAL Mİ?

Hocam dediklerinizi yaptım daha sonrasında res attım şimdi daha az sıcaklık daha az ses var teşekkürler. 55 derecede 2000rpm çalışıyor
  2. X

BU DEĞERLER NORMAL Mİ?

Şu şekilde bırakıp restart atıyorum.
  3. X

BU DEĞERLER NORMAL Mİ?

Hocam bu direk fabrika ayarı 1735489765 Hocam dediğim gibi herhangi bir ayar değişikliği yapmadım. Yapmadığım halde böyle olduğu için bir problem olduğunu düşünüyorum.
  4. X

BU DEĞERLER NORMAL Mİ?

Ayarlarda herhangi bir değişikliğe gitmedim. Bu yüzden normal mi diye sormak istedim. Ekran kartı hotspot sıcaklığına göre ayarlıyor olabilir mi fan hızını? 1735489337 Önerdiğiniz fan ayarının görseli ya da tutorial ı var mıdır acaba hocam?
  5. X

BU DEĞERLER NORMAL Mİ?

evet 1735486535 Bazen yapıyor diğer oyunlarda da 1735486606 Kapalı konumda şuan 0 fan hızı ayarı 1735486722 Ayrıca fan sesi cidden can sıkıyor yani oyunun sesini bastırıyor.
  6. X

BU DEĞERLER NORMAL Mİ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Gigabyte 7700XT ekran kartım var 3 fanlı olan hali. Epic Games'in verdiği yeni oyunu ''Ghosrunner2'' yi açtığım zaman daha ilk ekranda fan ve sıcaklık durumu böyle oluyor. Normal mi? Bilgisayarım 3 aylık sayılır daha herhangi bir toz vs durumu da yok. Fan ayarı da...
  7. X

MİCROSOFT HESABIM ÇALINDI

Hocam var mı bir şeyler
  8. X

Ticket nerden gönderebilirim. Göndermeye çalıştığımda sürekli yeni link gönderip bir taraflara yönlendiriyorlar ve herhangi bir ticket yeri olmuyor. Sadece önerge okutuyorlar. 1732948572 Hesap kurtarma formu da gönderemiyorum çünkü kendim kullandığımm mailimi kaldırmışlar hesaptan. Ve şuan...
  9. X

Teşekkürler destek kurtarma formu gönderemiyorum çünkü o e postamı silmişler. Yapabileceğim hiç mi bir şey yok.
  10. X

Arkadaşlar sabah gelen maile göre ilk olarak maili daha sonrasında da numaramı değiştirmişler. Hesabıma asla giriş yapamıyorum. Kendi kullandığım maili yazınca da böyle bir mail yok diyor. En başta değiştirdikleri maili de değiştirmişler. Yani yeni bir mail daha var. Hesabıma olan bütün...
  11. X

Okul Yetkisi Kaldırma

onu da yaptım da sanırım çözdüm bir şeyler yaparak teşekkür ederim yardımın için
  12. X

Okul Yetkisi Kaldırma

word e kayıt olmadan önce yoktu şuan var
  13. X

Okul Yetkisi Kaldırma

yok dediğinizi yaptım daha sonra pin değiştirmek istediğimde böyle yaptı 1730142255 Ya da şuan okula yetki verip vermediğimi görebileceğim yer var mı ?
  14. X

Okul Yetkisi Kaldırma

deniyorum şuan 1730141239 Şuan başka onaylar istiyor.
  15. X

Okul Yetkisi Kaldırma

Kendi kişisel olarak kullandığım bilgisayarıma Microsoft 365 uygulamaları kullanmak için okul e postam ile giriş yaptım daha sonra yanlışlıkla istediği şeyi onayladım ve şuan pin vs değiştiremiyorum. Okul hesabını kaldırmam ve bilgisayarımı yeniden başlatmama rağmen değişen bir şey olmadı...
  16. X

ÇAMUR GİBİ BULANIK GÖRÜNTÜ

hocam monitörüm fhd ama sıkıntı yaratmaz ama sanırım 1728891734 bilmiyorum ki hocam bütün destekleri kapattım sadece kas gücü kullanayım dedim yine bulanıkmış gibi geliyor internette izlediğim test videoları gibi görüntü alamıyorum. Videoyu durdurup aynı ayarları yapıyorum fakat yine de...
  17. X

İŞLEMCİMİN SICAKLIK DEĞERİ DEĞİŞMEDİ

Çözümü vs var mı dostum peki uygulamayı silsem düzelir mi?
  18. X

ÇAMUR GİBİ BULANIK GÖRÜNTÜ

Arkadaşlar oyunlarda ultra ayarlara almama rağmen görüntü bulanık oluyor bunun sebebi nedir? Örnek olarak COD WARZONE attım her ayarım ultrada gördüğünüz gibi herhangi bir custom ayar yok neden böyle olur?
  19. X

Çözüldü✓ SOĞUTUCU FANINI KONTROLCÜYE BAĞLAMA

Var mı öneriniz peki? 1726004261 sanırım sadece bu var dediklerinzer uygun...
  20. X

Çözüldü✓ SOĞUTUCU FANINI KONTROLCÜYE BAĞLAMA

Hmmm anladım hocam önerebilceğiniz herhangi bir marka model var mıdır? https://www.amazon.com.tr/dp/B08HHLX441/ref=asc_df_B08HHLX4411719227040000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08HHLX441&linkCode=asn&psc=1#customerReviews Ben bunu almayı düşündüm sadece kontrolcüye 600 tl para...
Geri