Arama sonuçları: *

1. xboranstrqfre

iphone xr dokunmatik gitti

ya beyler iphone xr var bende ekran dondu hiç bişeye basılmıyor yani ekranda saat falan hareket ediyor sıkıntı yok ama bastıgım zaman ekrana hicbir şey olmuyor internetten baktım ses açma tuşuna 1 kere ses kapama tuşuna 1 kere güç tuşuna 10 saniye bas diyor yapıyorum geri gelince gene aynı...
  2. xboranstrqfre

msü deniz harp okulu göz çizdirme

hacilar sınavlar iyi biraz kilo az kilo almam lazım o halledilir onluk sıkıntı yokta bende gözlük var çizdirsem eğer geçebilirmiyim sağlığı?
  3. xboranstrqfre

windows 10 pro key aldim yardim

beyler https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-lisans-key-satin-al/ şurdan windows 10 pro key lisansı aldım herkes burayı öneriyodu yaklasık yarım saat oldu hala atmadılar daha önce alan bilen varmı bu siteden?
  4. xboranstrqfre

Lise okul uzaklaştırma disiplin suçu yedim yardım lazim

Arkadaşlar daha önce kınama cezası almıştım, dün itibariyle okul panosuna silahlı eren karayılan astığım için hocalar disipline gönderip 5 gün uzaklaştırma cezası vereceklerini söylüyorlar. Tam da sınav haftama denk geldi sınavlara girebilir miyim? yıl sonunda uzaklaştırma cezam silinir mi...
  5. xboranstrqfre

600W PSUM VAR RTX 3060 OLURMU?

Arkadaşlar şuanda hazır olan bi sistemim var i3-12100f + RTX 3050 OC 8GB Edition+2x8 16gb Gskill ram+ 512gb m2ssd+3ü önde 1 i egzoz olmak üzere 4 fan ve 600 w bi psuya sahibim son 1-2 aydır para biriktirdim sıfır 10.000 tl ye bi rtx 3060 almayı düşünüyorum. Size sorum 600 w psu i3 12100f ve...
  6. xboranstrqfre

İnternet sorunum var lütfen yardım

Arkadaşlar merhaba bundan 2 gün once pc topladim ve baktığımda sadece ethernet girişi vardı internetten az çok araştırdım baktım wireless wifi adaptörler varmiş hem usb hemde anten şeklinde bundan yaklaşık 2 saat önce bi usbli wireless wifi aldim taktigimda calisti ki ilk sorunlar burda basladi...
Geri