xboranstrqfre
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
hacilar sınavlar iyi biraz kilo az kilo almam lazım o halledilir onluk sıkıntı yokta bende gözlük var çizdirsem eğer geçebilirmiyim sağlığı?
Peki doktora söylesek rapora vs geçirtmeme gibi bi durum oluyormu? bazıları yakalanmazsan geçersin bazılarıda yakalanırsan geçemezsin diyor tam netleştiremedim orayıMaalesef. Göz çizdirince bile geçemiyorsun diye biliyorum. Çok katılar bu konuda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Halk arasında 'Göz Çizdirme' ya da 'Lazer Göz Ameliyatı' olarak bilinen Excimer Lazer operasyonu TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliği'nde A6/F4 adı verilen maddeye denk gelmektedir. Bu da okula girmek için bir engel durum teşkil etmektedir.
Öyle yapmakta kolay değil. Yakalanırsın yüksek olasılıkla. Geçmişte olduğun muayene ve ameliyatlar sistemde kayıtlı oluyor diye biliyorum. Bakıyorlar mı oraya bilmem ama yakalanma olasılığın çok yüksek.Peki doktora söylesek rapora vs geçirtmeme gibi bi durum oluyormu? bazıları yakalanmazsan geçersin bazılarıda yakalanırsan geçemezsin diyor tam netleştiremedim orayı
hocam şöyle bi olay var ablamın arkadaşı f16 pilotu ve gözlerini çizdirip girdi bu nasıl mümkün oldu anlamadım büyük ihtimal yakalanıp yakalanmama mevzusuÖyle yapmakta kolay değil. Yakalanırsın yüksek olasılıkla. Geçmişte olduğun muayene ve ameliyatlar sistemde kayıtlı oluyor diye biliyorum. Bakıyorlar mı oraya bilmem ama yakalanma olasılığın çok yüksek.
Adamın varsa oluyor herhalde. Bilmiyorum ama göz çizdirirsen de giremezsin yani. Bende zamanında istiyordum ama şu an hem kilodan hemde gözden kaybediyorum. İmkansız oldu benim için. :/hocam şöyle bi olay var ablamın arkadaşı f16 pilotu ve gözlerini çizdirip girdi bu nasıl mümkün oldu anlamadım büyük ihtimal yakalanıp yakalanmama mevzusu
Benim bildiğim baya detaylı tarama yaptırıyorlar. Yaralar ve çizikler de bile epey katılar.boy kilo ? sağlıktan ve mülakatlardan geçmek zor göz çizildiğini göz doktorları rahatlıkla anlayabiliyor.
boy 171 kilo 60, kiloyu dert etmeyin aga o halledilir bi şekilde ama göz sıkıntıboy kilo ? sağlıktan ve mülakatlardan geçmek zor göz çizildiğini göz doktorları rahatlıkla anlayabiliyor.
araştıracagım çok lazım öyle bişey duymuştum evetTrans prk yöntemini araştır son zamanlarda no touch diye de isimlendiriliyor.
gözün üstündeki tabaka bir sıvı yardımı ile eritiliyor, laser müdahalesi sonrası tedavi ile tekrar o tabakanın yeniden oluşması sağlanıyor
Ve bu askeri muayenede farkedilmesini zorlaştırıyor
hocam yara çizik yok bendeAdamın varsa oluyor herhalde. Bilmiyorum ama göz çizdirirsen de giremezsin yani. Bende zamanında istiyordum ama şu an hem kilodan hemde gözden kaybediyorum. İmkansız oldu benim için. :/
Benim bildiğim baya detaylı tarama yaptırıyorlar. Yaralar ve çizikler de bile epey katılar.
kiloya şuan da takılmıyorsun zaten alt sınır 50 küsür olması lazımboy 171 kilo 60, kiloyu dert etmeyin aga o halledilir bi şekilde ama göz sıkıntı
araştıracagım çok lazım öyle bişey duymuştum evet
hocam yara çizik yok bende
hic bi iz kalmazsa gozunde sıkıntı olmuyo doktorun ne kadar profesyonel olduguna bagl diyebilirizhacilar sınavlar iyi biraz kilo az kilo almam lazım o halledilir onluk sıkıntı yokta bende gözlük var çizdirsem eğer geçebilirmiyim sağlığı?
Kilon iyi bu arada. Boyunun son 2 hanesinden 10 cm çıkar ideal kilon o ve bence iyisin. Ama istiyorsan bi 5-6 kg alabilirsin.boy 171 kilo 60, kiloyu dert etmeyin aga o halledilir bi şekilde ama göz sıkıntı