Arama sonuçları: *

1. SoykanBickle

Bu Monitör İade Edilmeli mi?

Daha önce AOC ve ASUS monitör alıp iade etmek durumunda kaldım. Bu sefer de KTC H27E6 aldım. IPS glow çok sorun değil ama ufak bir ışık sızması var. Onun haricinde sadece lacivert renkte görünen ölü pixel var. 1. fotoğraftaki şu an kullandığım Viewsonic monitör. Diger fotoğraflar ise KTC...
  2. SoykanBickle

Ktc H27e6 Alıp Memnun Olan Var mı?

3 aydır monitör arıyorum burnumdan geldi. AOC Q27G4ZR aldım panel bozuk çıktı iade ettim. Sonrasında Asus almak istemememe rağmen son çare VG27AQL5A aldım onda da coil whine çıktı. Sürekli iadeyle uğraşıyorum. Şimdi TLC çıkmış onda da alanların yarısı iade ediyor. AOC'un VA panel olanı düşündüm...
  3. SoykanBickle

Ofis İçin 25 Bin TL Laptop Önerisi ?

Arkadaşım için günlük ofis işlerinde kullanılabilecek laptop arıyorum.
  4. SoykanBickle

Vg27aql5a Coil Whine

Öncesinde AOC Q27G4ZR almıştım onda komple panel sıkıntılıydı bu sefer de övülüyor diye VG27AQL5A aldım bunda da coil whine çıktı. Yani kulaklıkla oyun oynarken duyulmaz ama gece falan sessizlikte net şekilde duyulur. Çok yoruldum bu monitör işinden 3 aydır monitör araştırıyorum alıyorum yok...
  5. SoykanBickle

3000 TL Sallanmayan Masa Önerisi

Çift monitör kullanımı için masa arıyorum.
  6. SoykanBickle

10 Bin TL 2k Monitör Tavsiyesi

Daha öncesinde çok kararsız kalıp Q27g4zr almıştım. Panel sorunlu olduğundan iade ettim ama genel olarak kalite hissiyatını da beğenmemiştim. 3 ay oldu hala monitör alamadım. Para var ama içime sinen bir türlü yok. KTC'yi çok almak istiyorum ama alanların yarısından fazlası sorun yaşadığı için...
  7. SoykanBickle

Uygun Bütçede Protein Tozu Önerisi

En son Protein Ocean'ın peanut chocolate aromasını kullanıyordum. Yüzümde ve vücudumda sivilce yağ bezesi tarzı şeyler çıkmaya başladı. Başka aromasında böyle sorun yaşamamıştım. Diğer markaların fiyatları uçmuş gitmiş. SSN'i önceden de biliyordum ama tercih etmemiştim. 2 kilosu kodla 2100 TL...
  8. SoykanBickle

Aoc Q27g4zr Ekran Titriyor ve Kapanıyor

Monitör bugün geldi 2 farklı DP kablosu ile denedim ekran durduk yere titriyor ve kapanıyor. Önce çift monitör yüzünden kaynaklandığını düşündüm tek monitöre döndüm yine aynı sorun. Sorun monitörde midir bende mi? İade etmeli miyim?
  9. SoykanBickle

Lg 27g640a-B Vs Aoc Q27g4zr

11-12K bütçem var. Sizce bunlar daha indirime girer mi yoksa alayım mı? Hangisini önerirsiniz? Kronik sorunu olmaması benim için önemli. [H3 id='URLhttpswww.amazon.com.trLG-27G640A-B-Ultragear-DisplayHDR-YuvarlanmadpB0FLLKBNY7LG+27G640A-BURL']LG 27G640A-B[/H3] [H3...
  10. SoykanBickle

Ktc H27e6 Vs Philips Evnia 27" 27m2n3501pa/00

KTC kağıt üstünde çok daha iyi duruyor ama hem ışık sızması fazla diyolar hem de çok hızlı bozuluyor gibi kullanıcı yorumları okudum. Philips'de ise monitörde cızırtı sorununa baya kişi rastlamış. Lütfen her monitör konusuna açıklama yapmadan sadece "KTC al" diyenler yorum yazmasın.
  11. SoykanBickle

10 Bin Tl Oyuncu Koltuğu Önerisi

Terletmeyen bir şey arıyorum. Bir de 1. yılda falan sağı solu kaynak noktasından kırılmasın. Ne önerirsiniz? Mümkünse peşin fiyata taksit imkanlı yerlerden önerirseniz sevinirim. Amazon'da peşin fiyata 6 taksit imkanı vardı.
  12. SoykanBickle

Hangi KTC modeli alınmalı?

5600 3060Ti kullanıcısıyım. Oynadığım rekabetçi oyunlarda 300 FPS'leri karşılayacak kadar FPS alıyorum. Zaten ileride sistemi yükseltirim. Yükseltmişken de elimde 2 tane 1080p monitör kalsın istemiyorum. Şu an elimde VX2428J monitörü var renklerinden memnun değilim bunu 2. monitör yapacağım. Ana...
  13. SoykanBickle

KTC H25T7 Ana Monitör mü Olmalı Yan Monitör mü?

Şu an tek monitör olarak ViewSonic VX2428J kullanıyorum. Parlaklığı güneşli odada yetersiz kalıyor, renkleri de çok iyi gösteriyor diyemem. Pivot özelliği falan önemsiz zaten monitör standı alacağım. Sizce iki monitör arasından hangisi daha kaliteli? Bir de 5600 & 3060Ti kullanıyorum. Sizce 2...
  14. SoykanBickle

Fotoğraftaki 6 hazır sistemden hangisi alınır?

Kendime değil arkadaşıma alacağız. Kafamda 1. Ultima 2. Elite almak var. Bu özelliklere denk toplama bilgisayarlara diğer sitelerden baktığımda fiyatlar 65-66'lara çıkıyor. Gaminggen'de daha ucuz bunun nedeni var mı?
  15. SoykanBickle

Öneri 2. monitör olarak ne almalıyım?

Şu an ana monitör olarak ViewSonic VX2428J kullanıyorum. 2. alacağım monitörü bundan daha kaliteli alıp ana monitörüm mü yapsam yoksa daha düşük bütçeye uygun Fazeon X24F166P monitörü alıp yan monitör mü yapsam? Kuponla 3500 TL'ye kadar düşüyor. Diğer çıkabileceğim maksimum bütçe ise 4500 TL...
  16. SoykanBickle

16.750 TL'ye A36 256 GB alınır mı?

Sizce kasım sonunda bu fiyattan daha da aşağı alabilir miyim? Yıl sonunda zam gelmesinden çekiniyorum.
  17. SoykanBickle

30 bin TL'ye kadar 55 inç üstü TV önerisi

Şu anki televizyonumuz 50 inç küçük geliyor. 65 inç belki büyük gelebilir. Yani ya 58 ya 65 inç televizyon arıyorum. Ne önerirsiniz?
  18. SoykanBickle

Machenike G1 Pro vs BIGBIG Won Aether

G1 Pro indirimde 1500 TL'ye geliyor, Aether 1700 TL. Sizce hangisini almalıyım? TMR için G1 Pro almayı düşünüyorum ama malzeme kalitesi biraz şüphelendiriyor. Bir de Aether sessizlik yönünden daha iyi, sanki G1 Pro çok takur tukur edecekmiş hissiyatı veriyor.
  19. SoykanBickle

Helixsun vs Xrades mousepad

Biri 390 diğeri 370 TL yani fiyat olarak aynılar. Tasarımlarından bağımsız hangisini önerirsiniz? Helixsun'ın yorumları bir tık daha iyi gibi geldi.
  20. SoykanBickle

.NET Framework 3.5 0x80073712 hatası

GTA Vice City Next Gen launcherına girmek için için bunu kurmam lazım ama bu hatayla karşılaşıyorum. Windows'un ISO dosyasını indirip CMD'ye "DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:X:\sources\sxs" kodunu girdiğimde ise "Error: 14098 Bileşen deposu bozulmuş"...
Geri