Tek monitör olarak denedim onda da aynı sorun oldu. Kaldırıp kutusuna koydum. Eski monitörde öyle bir sorun yok. İade edeceğim, teşekkürler cevapların için.
Ettim. Zaten monitör ışığı yanıyor ama kablo bağlantısından gidiyor ekran. 2 farklı kablo denedim bilgisayarın farklı portlarına taktım yine aynı sorun...
Monitör bugün geldi 2 farklı DP kablosu ile denedim ekran durduk yere titriyor ve kapanıyor. Önce çift monitör yüzünden kaynaklandığını düşündüm tek...
16800'e 3000 serisi olanı almıştım hala iade edip etmeme arasında kararsız kaldım. Dümdüz latte modu bile yok. İce latte yapmak için buz ve soğuk sütün...
hocam öncelikle eline sağlık o kadar yazdığın için. çoğunlukla iş için arada da cs2 falan oynamak için alcam. iş dediğim de hep vscodede olacağım bundan...
Yani 1 aydır çok model araştırdım Philips Envia modeli, KTC'nin H27E6 gibi ama hepsinde kronik sorun vardı. Başlığa yazdığım AOC'da da sanırım ufaktan...
40 Hz benim için önemli değil de IPS ekran da olsa güzel renk görmek istiyorum. Ben de biraz araştırdım da dediğiniz gibi LG'nin renkleri daha iyiymiş.
link veriyorsunuz ya linklerin yanına o an ki fiyatları da yazarsanız süper olur. linklere tıklıyoruz kimisi tükenmiş stok kimisi yüksek fiyat. fiyat neymiş...