SoykanBickle isimli üyenin son içerikleri

1. SoykanBickle

❌İndirim Bitti! Heynut Fıstık Ezmesi 350 GR - 99 TL

Çikolatalıyı sade yiyince çok fark etmiyor ama pankekin üzerine döküp yiyince kakaolulara göre çok çok daha lezzetliymiş. 170'den 140'a düşmüş şimdi. 1400 gram + 200 gramlık fıstık 580TL'ye geliyor ilgilenenlere söyleyim dedim. Daha önceki mesajlaşmalarda adı anılan markaya baktım çikolatalı...
  2. SoykanBickle

McDonald’s bedava konusu

2023'de 2li tavuk burger falan veriyodu 2-3 gün tüm ücretsizleri biriktirip aynı anda yemiştim.
  3. SoykanBickle

❌İndirim Bitti! Heynut Fıstık Ezmesi 350 GR - 99 TL

Daha geçen 3 kutu aldım. Aralarından en iyisi çikolatalı olanı ama aman aman bi fark da yok aralarında. Hepsinden çok çok yoğun fıstık ezmesi tadı geliyor. Ben kakao ve çikolata aromasının biraz daha yoğun olacağını sanmıştım. Yani sağlıklı şekilde Nutella alternatifi (fındıklı olduğundan tabi...
  4. SoykanBickle

CS2 Oyununda FPS Artırma Yöntemleri lenovo Loq

Sadece işlemci ayarları işe yarar, gerisi boş. Yıllardır aynı şeyler yok o programı indir yok işlemci optimizasyonu, ram optimizasyonu. 1770551580 Büyük ihtimal öyledir tam 144'e sabitlendiğine göre.
  5. SoykanBickle

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Hocam hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?
  6. SoykanBickle

❌İndirim Bitti! Kiwi Karıştırıcı Çırpıcı 182 TL

Sitedeki indirim kodunu ekleyip kargoyla 182 TL'ye almaya çalışınca bu hatayı veriyor.
  7. SoykanBickle

BTK Steam'a Bant Daraltma Uyguluyor

TT fiber altyapısında Turknet kullanıyorum bugün sürekli internetim kopuyor. Hemen gelip modemi değiştiler falan bi 30 dk düzeldi sonra tekrar başladı. Bir kaç kişi daha bugün internette sorun var demiş. Acaba bu olaylardan mı kaynakli
  8. SoykanBickle

Yardım Vpn olmadan internete bağlanamıyorum

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. TT fiber altyapısında Turknet kullanıyorum. Gelip modem değişikliği yaptılar ama yine internet gidip duruyor. Siz hangi interneti kullanıyorsunuz?
  9. SoykanBickle

KOTON ÜRÜNLERİNDE TEK FİYAT 199 TL

Normalde M giyen birisiyim ama ürünün bolluğuna göre S giydiğim de oluyor. Olmazsa iade ederim artık.
  10. SoykanBickle

Yardım AM4 İşlemci ve Ekran Kartı Önerileri ACİL!

Tekrar 5600 al, yanına kule tipi soğutucu al overclock yap kullan.
  11. SoykanBickle

🔥İndirim Fil anahtarlık 5 tl.

Bilgisayar odası ekipmanca zengin imam hatip lisesindeki öğrencilerin deneme için bastığı baskıya benziyor.
  12. SoykanBickle

Öneri 2. monitör olarak ne almalıyım?

Hocam pivot lazım ya. Bir de ASUS'u bir daha hayatta almam. Bir kere aldım garanti sürecinde beni çileden çıkardı.
  13. SoykanBickle

Yardım R5 5600 upgrade önerisi

7 aydır Assassin X 120 Refined SE PLUS kullanıyorum, memnunum. Aşırı bir ses yapmıyor ama biraz büyük olduğu için montajı zordu. Ramleri, ekran kartını ve bazı kabloları söküp takmak zorunda kaldım. Daha küçük soğutucular daha kolay takılıyo. Ramler ile neredeyse değiyor gibi çok çok ufak boşluk...
  14. SoykanBickle

Yardım R5 5600 upgrade önerisi

Hocam o bütçeye upgrade gereksiz kalır. Daha iyi bir işlemciye geçmeye kalksanız anakart değiştirmek zorundasınız. Toplam 15'e falan patlar size. Bende de aynı kart ve işlemci var gayet yeterli bence. Hala bazı hazır sistemlerde ekran kartını yüksek tutabilmek için 5600 kullanılıyor. Performansı...
  15. SoykanBickle

Öneri 2. monitör olarak ne almalıyım?

Şu an ana monitör olarak ViewSonic VX2428J kullanıyorum. 2. alacağım monitörü bundan daha kaliteli alıp ana monitörüm mü yapsam yoksa daha düşük bütçeye uygun Fazeon X24F166P monitörü alıp yan monitör mü yapsam? Kuponla 3500 TL'ye kadar düşüyor. Diğer çıkabileceğim maksimum bütçe ise 4500 TL...
Geri