SoykanBickle isimli üyenin son içerikleri

1. SoykanBickle

Yardım Hangi 2k Monitörü Almalıyım?

Aynısından almıştım kargom dün gelmişti. Kurdum denedim ekran titreme yapıyordu ve sürekli ekran siyah olup duruyodu. İade talebi oluşturdum umarım uğraştırmazlar iadede.
  2. SoykanBickle

Aoc Q27g4zr Ekran Titriyor ve Kapanıyor

Tek monitör olarak denedim onda da aynı sorun oldu. Kaldırıp kutusuna koydum. Eski monitörde öyle bir sorun yok. İade edeceğim, teşekkürler cevapların için.
  3. SoykanBickle

Ettim. Zaten monitör ışığı yanıyor ama kablo bağlantısından gidiyor ekran. 2 farklı kablo denedim bilgisayarın farklı portlarına taktım yine aynı sorun. Belki HDMI girişinden kullanmak sorunu çözer ama DP girişi varken neden HDMI kullanayım ki?
  4. SoykanBickle

Monitör bugün geldi 2 farklı DP kablosu ile denedim ekran durduk yere titriyor ve kapanıyor. Önce çift monitör yüzünden kaynaklandığını düşündüm tek monitöre döndüm yine aynı sorun. Sorun monitörde midir bende mi? İade etmeli miyim?
  5. SoykanBickle

🔥İndirim Philips 5500 Serisi Ep5541/50 22.754 TL

Çekirdek öğütme kademesi kaça ayarlı sizin? 6 en dengeli diyolar da bilemedim.
  6. SoykanBickle

Buzlu kahve olarak zaten bi iced coffe var onu kullanmıyorum, 5000 serisinde bile çok sulu yapıyor.
  7. SoykanBickle

16800'e 3000 serisi olanı almıştım hala iade edip etmeme arasında kararsız kaldım. Dümdüz latte modu bile yok. İce latte yapmak için buz ve soğuk sütün üstüne mecbur sıcak espresso basıyorum.
  8. SoykanBickle

Lg 27g640a-B Vs Aoc Q27g4zr

En yüksekte hiç kullanmam sanırım ya. En altlara yakın kullanıyorum genelde. İade ürünü olduğunu nasıl anlamıştınız? Bir de satıcısı kimdi?
  9. SoykanBickle

Yani 1 aydır çok model araştırdım Philips Envia modeli, KTC'nin H27E6 gibi ama hepsinde kronik sorun vardı. Başlığa yazdığım AOC'da da sanırım ufaktan problemler var ama LG için kronik bir sorun göremedim. Umarım pişman olmam.
  10. SoykanBickle

40 Hz benim için önemli değil de IPS ekran da olsa güzel renk görmek istiyorum. Ben de biraz araştırdım da dediğiniz gibi LG'nin renkleri daha iyiymiş.
  11. SoykanBickle

Memnun musunuz? Eksik gördüğünüz yanları neler?
  12. SoykanBickle

11-12K bütçem var. Sizce bunlar daha indirime girer mi yoksa alayım mı? Hangisini önerirsiniz? Kronik sorunu olmaması benim için önemli. [H3 id='URLhttpswww.amazon.com.trLG-27G640A-B-Ultragear-DisplayHDR-YuvarlanmadpB0FLLKBNY7LG+27G640A-BURL']LG 27G640A-B[/H3] [H3...
  13. SoykanBickle

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Tecrübem yok ama satıcıyı araştırdığımda hoş şeyler görmedim. Ölü pixel içip iade edenlerin iade sürecini bilerek uzatmışlar falan. 1781679854 VA panel olarak başka alternatifi olacağını sanmıyorum. Mediamarkt'da Samsung LS27FG512EUXUF G5 7000 TL'ye satılıyor ama AOC daha iyi gibi.
  14. SoykanBickle

🔥İndirim Ktc H25t7 200hz Ips Monitör 🔥3.656₺

Düşük bütçeli bu model sorunsuz olup (kroniği varsa bilmiyorum), 10.5K'lık KTC H27E6 nasıl bir sürü soruna sahip olabiliyor anlamıyorum ya. Orta bütçede sorunsuz 2K monitör bulamadım. 1080pler daha dertsiz tasasız.
  15. SoykanBickle

Ktc H27e6 İnceleme

İnceleme için teşekkürler. Tahmin ettiğim gibi kağıt üstünde tüm özellikleri çok iyi dursa da kronik sorunları fazla. KTC'nin daha düşük bütçedeki monitörlerinde bu kadar sorun yokken bu fiyata satılan monitörün bu kadar kronik soruna sahip olması garip.
Geri