SoykanBickle isimli üyenin son içerikleri

1. SoykanBickle

Peşin Fiyatına 3 Taksitle Samsung A36!

Bu fiyata kesinlikle değmez. Geçen ay 15.800'e falan düştüğünde belki 15 civarlarına düşer diye beklemiştim ama aksine arttıkça artıyor. Bu telefonun ederi 15.500 falan.
  2. SoykanBickle

16.750 TL'ye A36 256 GB alınır mı?

Aynen düz 15 olsa direkt alırdım da 17'ye yakın olması rahatsız ediyo
  3. SoykanBickle

Kendim A54 kullanıyorum, bu telefonu anneme alacağım. Kaçak Poco X7 Pro düşündüm ama hem yazılım hem de kayıt sorunlarıyla uğraşmayalım diye Samsung almayı düşünüyorum.
  4. SoykanBickle

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Stremio'daki 1080p görüntü bile baya iyi duruyor. Aradan zaman geçtikten sonra TV yavaşlarsa en kötü TV box alırım artık.
  5. SoykanBickle

Ben görüntüden memnunum zaten çok kötü bi tv'den geçiş yapmıştık. Arada 6 bin TL fark var + iade etsem babamın çenesini çekme payı da var. Tek şikayetim işlemci ve ram kısmında. Stremio'da 4K film açamıyorum, kaldırmıyor TV.
  6. SoykanBickle

Valla 29 sayfayı okudum da tek artısı paneli sanırım, bir de SubWoofer olması avantaj ama ses benim için önemli değil. Şu anki kullandığım da gayet tatmin ediyor.
  7. SoykanBickle

Daha 1 hafta önce 21 bin TL'ye Next YE-65GFSG8-QLED almıştım. İade edilip bu alınır mı sizce? Çok fark var mıdır?
  8. SoykanBickle

Sizce kasım sonunda bu fiyattan daha da aşağı alabilir miyim? Yıl sonunda zam gelmesinden çekiniyorum.
  9. SoykanBickle

❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 19.999 TL

Hocam normal anten kablosuyla bağlantı yapabiliyor muyuz?
  10. SoykanBickle

30 bin TL'ye kadar 55 inç üstü TV önerisi

Hangi modeli önerirsiniz? TCL 65V6B ve TCL 65V6C modeli varmış bu fiyatlara.
  11. SoykanBickle

30 bin TL'ye kadar 55 inç üstü TV önerisi

Şu anki televizyonumuz 50 inç küçük geliyor. 65 inç belki büyük gelebilir. Yani ya 58 ya 65 inç televizyon arıyorum. Ne önerirsiniz?
  12. SoykanBickle

❌İndirim Bitti! Machenike marka tüm oyuncu ekipmanlarında 7 günlük indirim.

11 yıl 2 tane F710 kullanmış biri olarak yapıcam yorumlamayı. R1 L1 tuşlarının hissiyatı rahat hissettiriyor, basınca click sesi yok, trigger tuşları ise basımı çok hafif ve mesafesi kısa. Yarış oyunu tercih edenler pek beğenmeyebilir. Analoglar daha küçük, parmaklarım büyük olmamasına rağmen...
  13. SoykanBickle

❌İndirim Bitti! Machenike marka tüm oyuncu ekipmanlarında 7 günlük indirim.

G1 Pro aldım, beğenmezsem iade ederim. Wraith'de kutuyu açtıktan sonra iade edemiyoruz diye şansımı ilk G1 Pro'da denemek istedim.
Geri