SoykanBickle isimli üyenin son içerikleri

1. SoykanBickle

Ergoflex Ef-354 Bilgisayar Monitör Işık Çubuğu 1399 TL

İade edecektim ama kullanım kılavuzunu açarken yanlışlıkla yırttım.
  2. SoykanBickle

Kargo geldi 27 inç monitörde bile çok büyük duruyor. Aletin kendisi büyüklüğünden dolayı göz yoruyor nedense
  3. SoykanBickle

Aldım bakalım işe yarayacak mı? Akşamları oynarken gözlerim yanıyodu.
  4. SoykanBickle

🔥İndirim Ktc H27e6 27" 1 Ms 2k Pivot Ips 300 Hz / 320 Hz Oc 9.799 TL [Ty Plus ile]

Sol üstteki ışık sızması bana gelenden de kötüymüş. Hocam KTC garantisi hakkında bilginiz var mı? Ben şu anlık memnunum ama ilerde sorun yaşarsam diye merak ettim.
  5. SoykanBickle

🔥İndirim Ktc H27e6 27" 1 Ms 2k Pivot Ips 300 Hz / 320 Hz Oc 9.799 TL [Ty Plus ile]

Hocam ben sorunu çözdüm gibi. Sorunu Freesync/Gsync uyumsuzluğu yapıyor. Benim kart NVIDIA, AMD'de nasıl çözülür bilmiyorum. NVIDIA denetim masasından şuraya tik attım, ölçeklendirme kısmını GPU seçtim. Bunları yapmadan önce FIFA 23 girdim hemen ekran kapanıp geldi, sağ üstte 154 Hz gibi bir...
  6. SoykanBickle

Bu kötü oldu ya. Redditte falan da baya insan yazmış. Sanırım kronik sorun. AOC q27g4zr alıp iade etmiştim 2 ay önce. Onda 10 dakikada 10 kere falan yapıyodu. Bunda 2 günde 1 kere yaşadım.
  7. SoykanBickle

Hocam hiç ekranın hızlıca siyah olup tekrar gelmesi gibi bi sorun yaşadınız mı?
  8. SoykanBickle

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-monitor-iade-edilmeli-mi.1251337/
  9. SoykanBickle

Bu Monitör İade Edilmeli mi?

Bu da 1080p hocam, 2K istiyodum.
  10. SoykanBickle

Çok aşar bu beni.
  11. SoykanBickle

VA taraftarı değilim pek. 1. sebebi ekrana sürekli farklı açılardan bakmam. 2. sebebiyse Hz düşük olması.
  12. SoykanBickle

Yani IPS panele karşı gereksiz beklentiye girsem rahatsız eder gibi. Film izlerken falan ekstra o kısma bakmam lazım ki gözüme takılsın. Ölü pixeli normal kullanımda hiç göremedim. Sadece pixel test sayfasında görebildim.
  13. SoykanBickle

AOC q27g4zr komple panel sıkıntılıydı, ekran gidip geliyordu. Asusta da coil whine vardı. Asusa zaten sıcak bakmıyordum önceki deneyimlerimden.
  14. SoykanBickle

Daha önce AOC ve ASUS monitör alıp iade etmek durumunda kaldım. Bu sefer de KTC H27E6 aldım. IPS glow çok sorun değil ama ufak bir ışık sızması var. Onun haricinde sadece lacivert renkte görünen ölü pixel var. 1. fotoğraftaki şu an kullandığım Viewsonic monitör. Diger fotoğraflar ise KTC...
Geri