SoykanBickle isimli üyenin son içerikleri

1. SoykanBickle

Ktc H27e6 Alıp Memnun Olan Var mı?

Kaç ay oldu hocam? Bir de siyah renkler çok mu gri gibi duruyor yoksa idare eder mi
  2. SoykanBickle

Ktc H27e6 Alıp Memnun Olan Var mı?

3 aydır monitör arıyorum burnumdan geldi. AOC Q27G4ZR aldım panel bozuk çıktı iade ettim. Sonrasında Asus almak istemememe rağmen son çare VG27AQL5A aldım onda da coil whine çıktı. Sürekli iadeyle uğraşıyorum. Şimdi TLC çıkmış onda da alanların yarısı iade ediyor. AOC'un VA panel olanı düşündüm...
  3. SoykanBickle

2k 27 İnch Monitör Önerisi

Monitör nedir merak ettim. Ben direkt linkteki monitörü alıp iade ettim. Paneli komple sıkıntılıydı. Çok ısınıyordu sürekli kapanıp duruyodu daha 1. saatten. 1786026134 IPS panel değil hocam bu.
  4. SoykanBickle

Ofis İçin 25 Bin TL Laptop Önerisi ?

Teşekkürler açıklama için. Lehimli olması sıkıntı değil gibi ya.
  5. SoykanBickle

Güzelmiş hocam. Oled ekran sıkıntı yaratır mı sizce? Laptopu kullanacak olan kişi bilgisayarla pek arası olmayan biri. Yani oled yanığı falan olabilir diye düşündüm. 1786014459 Modelde 16GB ram görünüyor. Bahsettiğiniz 8GB lehimli ram hangisi acaba?
  6. SoykanBickle

Arkadaşım için günlük ofis işlerinde kullanılabilecek laptop arıyorum.
  7. SoykanBickle

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

Ofis için hangi laptop alınır o linkten. Bütçe 25-30 max.
  8. SoykanBickle

Vg27aql5a Coil Whine

Bütçe olsa belki hocam. Şimdi bunu iade edip ne alacağım bilmiyorum. Yine aynısını alsam bile bile lades olacak yine cw'li gelcek falan.
  9. SoykanBickle

Vg27aql5a Coil Whine

Öncesinde AOC Q27G4ZR almıştım onda komple panel sıkıntılıydı bu sefer de övülüyor diye VG27AQL5A aldım bunda da coil whine çıktı. Yani kulaklıkla oyun oynarken duyulmaz ama gece falan sessizlikte net şekilde duyulur. Çok yoruldum bu monitör işinden 3 aydır monitör araştırıyorum alıyorum yok...
  10. SoykanBickle

Ceramical Masa Alınır mı ?

Geldi mi hocam memnun musunuz?
  11. SoykanBickle

3000 TL Sallanmayan Masa Önerisi

Ne kadar tuttu hocam?
  12. SoykanBickle

Güzel duruyor. Masanın ayakları ince hafif malzemeden mi? Yani duruşu sağlam mı
  13. SoykanBickle

Rtx5060 Ti 8 GB Vs 16 GB

1080pde aman aman sorun yaşamazsınız. Zaten her şey ultrada oynamak çok gereksiz. Birkaç ayarı kısınca VRAM sorunu yaşamazsınız. 2K'da 8 GB bir tık zorlar.
  14. SoykanBickle

Çift monitör kullanımı için masa arıyorum.
Geri