Özelleştirmede fazla ram seçeneği yok en düşük seçenek 5 bin tl fark ekliyo. Arkadaş sonradan ram eklemesi yapabilir ama şimdilik tek kanal ram kullanmak zorunda.
Hocam bu sistem de iyiymiş fiyatına göre hem taksit seçenekleri de avantajlı. Sizce attığım sistemlerden Ultima olan yani sağ alttakiyle sizin attığınız sistem arasında 7k fiyat farkına değcek fark var mı?
Kendime değil arkadaşıma alacağız. Kafamda 1. Ultima 2. Elite almak var. Bu özelliklere denk toplama bilgisayarlara diğer sitelerden baktığımda fiyatlar 65-66'lara çıkıyor. Gaminggen'de daha ucuz bunun nedeni var mı?
Çikolatalıyı sade yiyince çok fark etmiyor ama pankekin üzerine döküp yiyince kakaolulara göre çok çok daha lezzetliymiş. 170'den 140'a düşmüş şimdi. 1400 gram + 200 gramlık fıstık 580TL'ye geliyor ilgilenenlere söyleyim dedim. Daha önceki mesajlaşmalarda adı anılan markaya baktım çikolatalı...
Daha geçen 3 kutu aldım. Aralarından en iyisi çikolatalı olanı ama aman aman bi fark da yok aralarında. Hepsinden çok çok yoğun fıstık ezmesi tadı geliyor. Ben kakao ve çikolata aromasının biraz daha yoğun olacağını sanmıştım. Yani sağlıklı şekilde Nutella alternatifi (fındıklı olduğundan tabi...
Sadece işlemci ayarları işe yarar, gerisi boş. Yıllardır aynı şeyler yok o programı indir yok işlemci optimizasyonu, ram optimizasyonu.
1770551580
Büyük ihtimal öyledir tam 144'e sabitlendiğine göre.
TT fiber altyapısında Turknet kullanıyorum bugün sürekli internetim kopuyor. Hemen gelip modemi değiştiler falan bi 30 dk düzeldi sonra tekrar başladı. Bir kaç kişi daha bugün internette sorun var demiş. Acaba bu olaylardan mı kaynakli
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. TT fiber altyapısında Turknet kullanıyorum. Gelip modem değişikliği yaptılar ama yine internet gidip duruyor. Siz hangi interneti kullanıyorsunuz?