Gece sıfır seste uyumayı seviyorum. Böyle vrrrr drrr gibi arada çıkan sesler uykumu kaçırıyor. Fan sesi olsun, motor çalışma sesi olsun ama dediğim gibi sesler uykumu kaçırıyor. Kumtel havalar ısındığı için 1 haftada 2800'den 3800 TL yapmasa onu alıp denerdim.
Geçen hafta 2800'e Luxell marka vantilatör almıştım. Hem çalışmıyorken vızz diye ses çıkarıyor hem de düşük devirde takur tukur ses çıkarıyor. İade edip bunu almak mantıklı mo? Kumandası olsa kesin alırdım da kararsız kaldım.
İade edip Kumtel olanı alacaktım 1 haftada 2800'den 3800 yapmışlar...
En son Protein Ocean'ın peanut chocolate aromasını kullanıyordum. Yüzümde ve vücudumda sivilce yağ bezesi tarzı şeyler çıkmaya başladı. Başka aromasında böyle sorun yaşamamıştım. Diğer markaların fiyatları uçmuş gitmiş. SSN'i önceden de biliyordum ama tercih etmemiştim. 2 kilosu kodla 2100 TL...
Reddit'te alıp ilk anda sorunla karşılaşmayanlar bile 4-5 ay sonra panelin tamamen gittiğini falan yazmış. KTC'nin TR garantisi de sıkıntılı sanırım. Bu kumara girmeye değmez gibi.
Tek monitör olarak denedim onda da aynı sorun oldu. Kaldırıp kutusuna koydum. Eski monitörde öyle bir sorun yok. İade edeceğim, teşekkürler cevapların için.
Ettim. Zaten monitör ışığı yanıyor ama kablo bağlantısından gidiyor ekran. 2 farklı kablo denedim bilgisayarın farklı portlarına taktım yine aynı sorun. Belki HDMI girişinden kullanmak sorunu çözer ama DP girişi varken neden HDMI kullanayım ki?
Monitör bugün geldi 2 farklı DP kablosu ile denedim ekran durduk yere titriyor ve kapanıyor. Önce çift monitör yüzünden kaynaklandığını düşündüm tek monitöre döndüm yine aynı sorun. Sorun monitörde midir bende mi? İade etmeli miyim?