Bende de aynı şekil ramler soğutucuyla dip dibe, soğutucu neredeyse ekran kartına değecek. 1 yıldır öyle kullanıyorum sorun yaşamadım. Fanı takabilmek için ekran kartı ve rami söküp öyle takmıştım.
Terletmeyen bir şey arıyorum. Bir de 1. yılda falan sağı solu kaynak noktasından kırılmasın. Ne önerirsiniz? Mümkünse peşin fiyata taksit imkanlı yerlerden önerirseniz sevinirim. Amazon'da peşin fiyata 6 taksit imkanı vardı.
5600 3060Ti kullanıcısıyım. Oynadığım rekabetçi oyunlarda 300 FPS'leri karşılayacak kadar FPS alıyorum. Zaten ileride sistemi yükseltirim. Yükseltmişken de elimde 2 tane 1080p monitör kalsın istemiyorum. Şu an elimde VX2428J monitörü var renklerinden memnun değilim bunu 2. monitör yapacağım. Ana...
Off off işe yeni girdim maaşım bile yatmadı 9 taksit fırsatı aklımı çeldi. Bu fiyata daha iyisi görüntü kalitesi sağlayan monitör var mı? 240 Hz olsa da olur 300 Hz şart değil yani.
Şu an tek monitör olarak ViewSonic VX2428J kullanıyorum. Parlaklığı güneşli odada yetersiz kalıyor, renkleri de çok iyi gösteriyor diyemem. Pivot özelliği falan önemsiz zaten monitör standı alacağım. Sizce iki monitör arasından hangisi daha kaliteli?
Bir de 5600 & 3060Ti kullanıyorum. Sizce 2...