Sol üstteki ışık sızması bana gelenden de kötüymüş. Hocam KTC garantisi hakkında bilginiz var mı? Ben şu anlık memnunum ama ilerde sorun yaşarsam diye merak ettim.
Hocam ben sorunu çözdüm gibi. Sorunu Freesync/Gsync uyumsuzluğu yapıyor. Benim kart NVIDIA, AMD'de nasıl çözülür bilmiyorum. NVIDIA denetim masasından şuraya tik attım, ölçeklendirme kısmını GPU seçtim. Bunları yapmadan önce FIFA 23 girdim hemen ekran kapanıp geldi, sağ üstte 154 Hz gibi bir...
Bu kötü oldu ya. Redditte falan da baya insan yazmış. Sanırım kronik sorun. AOC q27g4zr alıp iade etmiştim 2 ay önce. Onda 10 dakikada 10 kere falan yapıyodu. Bunda 2 günde 1 kere yaşadım.
Yani IPS panele karşı gereksiz beklentiye girsem rahatsız eder gibi. Film izlerken falan ekstra o kısma bakmam lazım ki gözüme takılsın. Ölü pixeli normal kullanımda hiç göremedim. Sadece pixel test sayfasında görebildim.
Daha önce AOC ve ASUS monitör alıp iade etmek durumunda kaldım. Bu sefer de KTC H27E6 aldım.
IPS glow çok sorun değil ama ufak bir ışık sızması var. Onun haricinde sadece lacivert renkte görünen ölü pixel var. 1. fotoğraftaki şu an kullandığım Viewsonic monitör. Diger fotoğraflar ise KTC...