Bu fiyata kesinlikle değmez. Geçen ay 15.800'e falan düştüğünde belki 15 civarlarına düşer diye beklemiştim ama aksine arttıkça artıyor. Bu telefonun ederi 15.500 falan.
Kendim A54 kullanıyorum, bu telefonu anneme alacağım. Kaçak Poco X7 Pro düşündüm ama hem yazılım hem de kayıt sorunlarıyla uğraşmayalım diye Samsung almayı düşünüyorum.
Ben görüntüden memnunum zaten çok kötü bi tv'den geçiş yapmıştık. Arada 6 bin TL fark var + iade etsem babamın çenesini çekme payı da var. Tek şikayetim işlemci ve ram kısmında. Stremio'da 4K film açamıyorum, kaldırmıyor TV.
Valla 29 sayfayı okudum da tek artısı paneli sanırım, bir de SubWoofer olması avantaj ama ses benim için önemli değil. Şu anki kullandığım da gayet tatmin ediyor.
11 yıl 2 tane F710 kullanmış biri olarak yapıcam yorumlamayı. R1 L1 tuşlarının hissiyatı rahat hissettiriyor, basınca click sesi yok, trigger tuşları ise basımı çok hafif ve mesafesi kısa. Yarış oyunu tercih edenler pek beğenmeyebilir. Analoglar daha küçük, parmaklarım büyük olmamasına rağmen...