Arama sonuçları: *

1. SoykanBickle

Msi Mag 256f renk derinligi 10 bite nasil cikartilir (suan 8 bit)

Benim monitör 8 destekliyor ama NVIDIA'da 10'a çıkarabiliyorum. Çıkarsam bir şey değişir mi?
  2. SoykanBickle

SNR Margin düşürmek için hız düşürmeye değer mi?

Teşekkürler cevabınız için. Yakın zamanda modem değişikliği yapmaya çalışacağım. Baya eskide kaldı model zaten.
  3. SoykanBickle

Evet Türk Telekomun verdiği VDSL modemi kullanıyorum. Şu anlık modemi değiştirecek durumda değilim. SRA VE DLA ayarları tam olarak nedir? İnternette aratınca çıkmadı.
  4. SoykanBickle

Şu an 75 download, 15 upload kullanıyorum ve margin değerlerim aşağıdaki şekilde. Eğer 51/15'e geçersem downstream margin değeri 17.5 falan olacak. Sizce 25 Mbps hızdan feragat etmeye değer mi? 8.8 olunca kopma yaşıyorum. 17.5 olunca kopma düzelir mi?
  5. SoykanBickle

Gıbırnet kampanya var mı

Millenicom'dan geçtim gayet memnunum. Packet loss falan da yok ping değerlerim aynı.
  6. SoykanBickle

Günümüz oyunları güzel mi?

Oyunların fantastik evrende, günümüz dışında geçmesinden fena sıkıldım. Yeminle GTA 6 ilaç gibi gelicek.
  7. SoykanBickle

Yardım Valorant yeni iss geçiş sonrası ping sorunu

O kadar uyardım ya Millenicom'dan kaçarken Netspeed'e yakalanmışsın :D 1736455497 Gıbırnette memnunum şu an 2 gün oldu.
  8. SoykanBickle

Turk Net iyi midir? 100 mbps 500 lira aylık*

Fiyat konusunda baya dezavantaj yaratıyor ama diğer türlü sorun yaşadığın zaman cayma bedeli ödemeden direkt geçebiliyorsun. Ben şimdi GIBIRnet'e geçtim taahhüt yapmadan 6 ay sabit fiyat sunuyorlar. 300 lira ödeyeceğim.
  9. SoykanBickle

Millenicom packet loss

Geçişim daha tamamlanmadı.
  10. SoykanBickle

Rehber RX470 Mining Edition Ekran Kartını RX570 Yapmak (Atiflasher ile bios atmak)

İlgi çekici konu. Before after FPS testi olsa çok daha iyi olurmuş. Sağlık olsun
  11. SoykanBickle

Yardım Asus sistem mi Msi sistem mi?

Asus'un soğutması daha iyi oluyor.
  12. SoykanBickle

Bu müziğin adını bilen varmı?

Geniş aile müziği ama tam olarak ne yazsan çıkar bilmiyorum. Finaldeki el sallama sahnesine çalıyordu.
  13. SoykanBickle

Mezun Senesı Ea Geçılırmı

Ocak ayında geçmek çok riskli değil mi? Hedefin yüksekse geç kalmış olabilirsin, eşit ağırlıkta matematik çözerek çok kolay rakip eleyebilme avantajın var.
  14. SoykanBickle

Millenicom packet loss

Bu arada az önce lol girdim sanırım düzelmiş bir sorun yaşamadım.
  15. SoykanBickle

Millenicom packet loss

Bir kaç gün daha sürer gibi sorun. Ben başka internete geçiş yaptım. Zaten ucuz diye kullandığımız internete taahhüt yok diye her ay zam geçirmeye başlamışlardı. Aradığımda ise taahhüt yapmamışsınız ondan zam yiyor diyor. Yapma ya? Zaten bu yüzden kullanıyoruz internetinizi. GIBIRnet'e geçtim 6...
  16. SoykanBickle

Yardım Netspeed internet ile google dns kullanılır mı?

Kablonet, Superonline, Türk Telekom harici diğer çoğu internetlerde DNS çalışıyor diye biliyorum.
  17. SoykanBickle

5600 3060Ti performanstan memnun değilim

Dediğiniz olayı anladım ama son güncellemelerin öncesinde de vardı bu durum. Monitörü de 2 ay önce aldım diğer monitörde de vardı sorun. G-SYNC açınca akıcı olmasını bekliyorum ama yine takılıyomuş hissi veriyor yüksek FPS'de.
  18. SoykanBickle

Türknet mi? milenicom mu? fixnet mi?

Fiber mi kullanıyorsunuz yoksa VDSL mi?
  19. SoykanBickle

Yardım Millenicom internet sorunu

O evraklardaki numarayı Türknetin sitesinde kullandığımda geçersiz diyor. Sanırım değiştirmişler o numarayı. E devlette bende de görünmüyor.
  20. SoykanBickle

5600 3060Ti performanstan memnun değilim

2 yıl önce almıştım sistemi. Ekran kartında coil whine var diye undervolt yapıp testlerini yaptığım zaman FPS açısından herhangi bir düşüş yaşamadım. İşlemciyi stok soğutucu ile kullandığım için yine uv işlemini yaptım -0.15 voltaj düşürüp 4 Ghz'ye sabitlemiştim. Monitörüm ise ViewSonic VX2428j...
Top Bottom