Arama sonuçları: *

• Users: macelian
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bu Kızlar Niye Böyle Anlamadım

Eski sevgilimin ev arkadaşı ile arada konuşuyorduk arkadaştık daha doğrusu 2 haftadır yazmıyordum ben bugün selam nasılsın demiş iyiyim dedim bana şey yazmış sevgilim var bana artık yazma lütfen demiş bende zaten yazmıyordum sen yazdın bugün bu ne biçim bir muamele sevgilin varsa ne yapayım...
  2. M

Hayatımdan Memnum Değilim

Hayatımdan memnum değilim hep içimde kalan bir şeyi yapıp seneye yks girip 26 yaşımda tıp kazanmak için çabalayacağım daha önce ailevi nedenlerden dolayı okuyamadım geçen sene 40 bin sıralama yaptım bu sene giremeyeceğim yine ailevi nedenlerden dolayı ama seneye her şeyi bırakıp hayatımda bir...
  3. M

Polis Ceza Yazmadı Bana

Bugün 125cc scooter motorumla trafiğe çıktım bende b ehliyet vardı bana senin ehliyetin yetmiyor ya minimum A1 olması lazım ayda sürücü kursundan sertifika alman lazımdı dedi. Motoru alabilecek biri var mı dedi ileri kadar götürsün cezanı yazalım gidersin dedi bende abi benim hiç arkadaşım yok...
  4. M

Aşık Olmak Haram mı Bize

Bir insanın aşk hayatı hiç mi düzgün gitmez kime değer versem terk ediliyorum anlamıyorum illa serefsiz mi olmamız gerekiyor bizim ki de kalp be abi
  5. M

Sizlere İçimi Dökmek İstiyorum

Şuan 25 yaşındayım 13 14 yaşından beri amcamla babamın dükkanında çalışıyorum amcamın çocukları hiç çalışmazdı daha doğrusu çalıştırmazlardı kurban bendim bence okuldan gelir dükkana bakardım onlarda kahveye giderdi her neyse 18 19 yaşına geldiğimde üniversite sınavlarına hazırlanıyordum ama...
  6. M

Başvurduğum İş Başvurusuna Tekrar Başvurabilir Miyim?

Başvurduğum iş başvurusundan olumsuz dönüş aldım mülakata girmeden bir sınav gönderdiler bağlantı gitti yarıda kaldı mail atmama rağmen olumsuz dönüş yapıldı 2 3 ay sonra tekrar başvurabilir miyim?
  7. M

İlk mülakatım heyecanlıyım?

Yarın QNB iş başvurum için mülakatım var heyecanlıyım ilk deffa mülakata giriccem ne soruyorlar falan hiç bilmiyorum
  8. M

Kızlara Nasıl Açılıyorsunuz?

Hoşlandığım biri var iş yerinden muhabbeti bir türlü ilerletemedik sinema gidelim desem çok mu klasik olur
  9. M

Hiç Arkdasaım Yok Tek Basıma Oyunyorum?

Hiç arkadaşım yol dolayısıyla oyunları da hep tek başıma oynuyorum ve çok sıkılıyorum yaş 24
  10. M

Hasarı Ödetmeli Miyim?

Baya bir emekle motor aldım 2 ay önce kardeşim a1 ehliyeti var ama motorla kaza yapmış hız yaptığı çok belli gidon falan hasarlı motorun 30 bin TL masrafı var lakin daha 16 yaşında 20 bin TL aylık stajyer maaşı var. Bana ben yaptırcam abi diyor falan ama ne kadar kızsam da abisi olduğum için...
  11. M

İş bulmak neden zor?

Merhaba arkadaşlar kariyer yapmak istediğim bir iki sektör var ve tecrübem yok açıkçası ve tecrübe kazanmak adına linkedin üzerinden insan kaynaklarına mesaj atıyorum şuana kadar 3 4 şirkete yazdım kurumsal bir dille kısaca yazdığımı söyliyim şirketinizde tecrübe kazanmak istediğimi ve katkıda...
  12. M

Aile paylaşımı yapacak var mı

Her ay oyun almaya çalışıyorum kütüphane birleştirecek aile paylaşımı yapmak isteyen arkadaş arıyorum. CS envanterimde bıçak eldiven falan olduğu için hile falan kullanmam imkansız bu şekilde güvence gösterebilirim zaten numara mı da vereceğim.
  13. M

Askerlik ile bir sorunum var

Bu ay askere gidecektim ama ailevi sorunlar ve kpss süreci yüzünden askerde sekteye uğrayacağı için kasıma kadar bakaya kalsam bir sorun olur mu para cezası öderim hapis cezası olur mu kasımda başvuru yapacağım gideceğim
  14. M

Yardım İnterkom önerisi istiyorum?

Hiç bir bilgim yom 5 6 bin TL civbarında bütcem var interkom arıyorum
  15. M

Borcuna sadık olmayan insanlar neden rahatlar?

Normalde kredi kartı ekstremi ödeyecektim genelde ekstre kesildiği gün ödüyorum bi arkadaş borç istedi maaşa kadar zaten dün maaşını aldı bugünde son günü ekstrenin kanka eksik yattı önümüzdeki ay versem olur mu diyor gerçekten çıldırmalık bir olay eksik yatacağı önceden bellidir maaşın niye...
  16. M

Cyberpunk 2077 oynanır mı?

Hiç izlemedim spoiler bile yemedim olayı ne onu bile bilmiyorum oynanır mı 10 üzerinden kaç puan verirsiniz
  17. M

Aile kütüphanesi yapacak var mı?

Genellikle hoşuma giden yeni çıkan oyunları alıyorum benim gibi sık oyun alan biri ile aile kütüphanesi yapmak istiyorum.
  18. M

Logitech G G733 Kablosuz 7.1 Surround Alınır mı

Nasıldır sizce hic anlamıyorum mikrofonu falan iyi mi
  19. M

Discord yayını açınca takılıyor

Valorant yayını açarken fos drop giriyor ve sadece valorantta oluyor sanırım diğer oyunlarda denemdim çözümü var mı
  20. M

İlk defa aktarma ucacağım

Aktarma bileti aynı bilet icinde olacak vaizi tekrar alıp agaj teslimi yapacakmıyım yoksa firma kendisi mi diğer ucağa aktarıyor
Geri