Arama sonuçları: *

1. A

5080 fiyati düşer mi

Merhabalar 5080 super çıkacakmış ondan dolayı 5080 in fiyati düşer mi acaba merak ettim normalde 5070 ti alacaktım düşer ise 5080 alabilirim cevaplarsanız sevinirim
  2. A

S23 telefon çok ısınıyor

Merhabalar benim telefon normalde ilk aldığımda (Kasım ayı) ısınmıyordu fakat bu aralar o kadar çok ısınıyor ki ytde 41 dereceyi görüyor bi oyun oynuyorum 44e fırlıyor en az da 36 37 dereceye düşüyor ne yapmam lazım yaz havasından da tabi kaynaklı ama bu bence çok aşırı
  3. A

S23 oyun oynarken ısınma

Merhabalar ben bugün brawl stars oynarken 45 dereceyi gördü ve kendisini 30 fpse çekti sizce telefon zarar görmüş müdür? Teşekkürler.
  4. A

S23 kamera sıkıntısı

Merhabalar ben kameraya her girdiğimde kameradan tık diye bir ses geliyor aynı ses kameranın yönünü çevirdigimde de oluyor 2 tane kamera oynuyor onun sesi de sanki eskiden yoktu cevap verebilirseniz sevinirim iyi günler
  5. A

Telefonun güneşte kalması

Merhabalar bugün telefonumu arabada bırakmıştım geldiğimde acayip ısınmıştı 45.8 48 aralığındaydı sizce telefon çok zarar görür mü
  6. A

Samsung S23 uygulamalar optimize ediliyor.

Merhabalar ben telefonu her başlattığımda uygulamalar optimize ediliyor diyor bir de başlatınca 20-30 saniye boyunca telefon 45 hz falan oluyor sizde de böyle mi teşekkürler
  7. A

Mouse içinin açılması .

Merhabalar mouseın içini açtığımızda içindeki herhangi bir şeye dokunmakta sakınca yoktur değil mi? 1696017767 .
  8. A

Yardım GAMING MOUSE ÖNERİSİ

Merhabalar. Bütçem 900e kadar. Mouse önerebilirseniz çok sevinirim.
  9. A

Yardım Satış belgesi örneği?

Merhaba bende satış belgesi örneği diye bir şey var fatura yerine geçiyor mu itopya için
  10. A

Satış belgesi örneği

Merhaba satış belgesi örneği diye bir şey var bende fatura yerine geçer mi itopya için
  11. A

Yardım İtopya garanti sorusu

Merhabalar ben itopyaya garantili bir ürün versem garanti belgesinin yanımda olması gerekiyor mu kaybettim de
  12. A

Bilgisayara kaç tane ssd takabilirim?

Merhabalar benim bir tane mld nvme 2. ssdm var 500 gb ssd daha takmak istiyorum sanırım duyduğumda göre nvme ssd 1 tane oluyormuş yanında hdd taksam bilgisayarın açılma hızını etkiler mi
  13. A

Monitöre lazer gelse sorun çıkar mı?

Merhabalar ben birkaç kez monitöre lazer ışığı tutmuştum da herhangi bir zararı var mıdır merak ediyorum
Geri