Arama sonuçları: *

1. Cesedenbaskaoyunoynamam

steam profiline VAC ban yazısı nasıl yazılır ?

arkadasıma eşek şakası yapacagım,profil sanki vac yemıs gibi göstermek ıstıyorum bunu tarayıcıdan yapan bir kac kisi gordum ama ne yaptiklarini anlamadım veya bunun ile ilgili bir site varsa o da iyi olabilir sonuc olarak nasıl yapacagım yardımcı olursanız sevınırım.
  2. Cesedenbaskaoyunoynamam

PUBG DEN BAN YEDİM KALDIRMAM LAZİM YARDIM EDİN

arkadaşlar survivor pass satın almıştım en çok ona üzülüyorum,yarıda kaldi. şöyle anlatmak gerekırse elimde bazuka varken yanlışlikla sağ tık yaptım ve arkadaşımı patlattım. ertesi gun gırdıgımde benı 3 ay uzaklaştirmişlardi .( destege ne yazmam lazim ? kesin kalkması lazim...
  3. Cesedenbaskaoyunoynamam

spor yapmak mi yoksa sigara içmek mi ?

kilo vermek istiyorum,hedefım sadece zayıf olmak cunku obezim.Sporla bu sürecin daha hizli olucagını biliyorum ama sigara da içiyorum sigara içtiğim zaman spor yapamıyorum nefesım cabuk daralıyor yarıda kesmek zorunda kaliyorum.Spor yaptigim zaman da sadece spor yapmam gerekiyor cunku sigara...
  4. Cesedenbaskaoyunoynamam

70 yasındaki birine nasıl bilgisayar alınır ?

Kendisi 12 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyor,bilgisayar kullanılmayacak hale gelmesine ragmen hala yenısını almadi,neyse en sonunda ikna ettik ama iş bilgisayarlarının hic birini begenmedi cok inceymiş.acaba oyuncu bilgisayarımı alsam ? varsa önerileriniz alabilir miyim ? cogunlukla wordde yazı...
  5. Cesedenbaskaoyunoynamam

Bunların doğruluğu nedir ?

Zayıflayacağiz diye de farklı şeyler sokturtmayalım kafamıza.
  6. Cesedenbaskaoyunoynamam

Hangisi daha mantıklı ?

300 liraya god of war ve stray almak mı,yoksa 300 liraya 10-15 tane ucuz küçük küçük oyunlar almak mı ?
  7. Cesedenbaskaoyunoynamam

Bilgisayarımı nasıl paketlerim ?

Merhaba yakın zamanda.Casper excalibur marka g900 model bilgisayarımı kendim yurtıçı kargoya verip,bakıma gönderteceğim,bilgisayarımın kendi kutusuna koymayı düşünüyorum ve elimde gazete kağıdı biraz da pat pat balonlar var ama pat pat balon miktarı sadece bilgisayarımı bir kez saracak kadar...
  8. Cesedenbaskaoyunoynamam

İPad Pro 12.9 inç (6. Nesil) alsam pişman olur muyum?

Fiyatı 30k tutuyor,açıkçası kararsızım çünkü bıldıgım kadarıyla ipad alanlar 7-8 yıl sorunsuz kullanabiliyor,benimde biraz alırken en iyisini,en pahalısını alayım takıntım var. Tableti eğitim ve eğlence amaçli kullanacagim. Alınır mı sizce değer mi? Ya da şuna kullananlar varsa bilgi verebilir?
Geri