Bilgisayarımı nasıl paketlerim ?

Reaksiyon skoru
39
Merhaba yakın zamanda.Casper excalibur marka g900 model bilgisayarımı kendim yurtıçı kargoya verip,bakıma gönderteceğim,bilgisayarımın kendi kutusuna koymayı düşünüyorum ve elimde gazete kağıdı biraz da pat pat balonlar var ama pat pat balon miktarı sadece bilgisayarımı bir kez saracak kadar. Onun dışında sınırsız gazete kağıdı kullanabiliyorum,ne yapmam gerekiyor ?

Merhaba yakın zamanda.Casper excalibur marka g900 model bilgisayarımı kendim yurtıçı kargoya verip,bakıma gönderteceğim,bilgisayarımın kendi kutusuna koymayı düşünüyorum ve elimde gazete kağıdı biraz da pat pat balonlar var ama pat pat balon miktarı sadece bilgisayarımı bir kez saracak kadar. Onun dışında sınırsız gazete kağıdı kullanabiliyorum,ne yapmam gerekiyor ?
gazeteleri top yap kutuyu büyük koliye koy kenarlarınıda gazete toplarıyla doldur.

knkm ilk önce kendi kutusu duruyorsa ona sonra balonu naylon var ona sar 4 bir tarafından ve kutuya koy kargola

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,911
Üyeler
197,318
Son üye
Lenneth
Geri