Arama sonuçları: *

• Users: Speleon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

LG 24GN600 v TUF GAMING VG24VQ

Bu ikisi arasında kaldım genelde fps oyunları oynuyorum r6s, valorant tarzı sizce hangisi? 1675772478 TUF GAMING VG24VQ -------------------------------------------------- 144Hz 1Ms IPS Panel Oyuncu Monitörü LG 24GN600
  2. S

Psu önerisi bütçe 2000tl

Bu sistem için psu önerir misiniz rampage pek kaliteli değil psu olarak bütçem 1.500-2.000 arası Aklımda corsair tx750m var nasıl?
  3. S

FURMARK TEST SONUCU 3060Tİ

3060Tİ RYZEN 5600 FURMARK TEST SONUÇLARI GÖRSELDEKİ OLDUĞU GİBİDİR SİSTEMİ YENİ ALDIM HERHANGİ BİR PROBLEM VARMI?
  4. S

3060ti ryzen 5600 furmark değerleri

bu değerler nasıl dostlar? sistem yeni işlemci için nasıl bi test yapabilirim yol gösterir misiniz 3060ti ryzen 5600 https://www.hizliresim.com/g67yels
  5. S

RAMPAGE REACTION Kasaya Fan Önerisi

Herkese merhaba dostlar, RAMPAGE REACTION 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA Bu kasayı kullanıyorum üst yüzünde fan için boş yer mevcut hangi fan tam olarak oturur fan alcam üst yüzündeki fan boşluklarına ama kaç mm almam gerekiyor bilgim yok
  6. S

İTOPYA GARANTİ HK. BİLGİ TALEBİ

Arkadaşlar herkese merhaba, itopyadan sıfır toplama masaüstü sistem satın aldım kurup bi süre sistemi inceledikten sonra kendi kendine resetlediğinin farkına vardım ve Ankara itopya söğütözü şubesine gidip teslim ettim cihazın parçalarının tek tek garantiye gidip inceleceğini söylediler. Teknik...
  7. S

Sıfır hazır sistemde kapanma sorunu

Herkese merhaba bi internet sitesi üzerinden hazır sistem satın aldım özellikleri şöyle; Sistem ekran kartı hariç montajlı geldi ekran kartınıda montajladım ve çalıştırdım güncellemeleri driverleri kurdum ardından bilgisayar kendini resetlemeye başladı, bi kere resetledi açıldı güncellemeden...
Geri