Arama sonuçları: *

1. poseidon_god

Beyaz klavye önerisi

Merhaba beyaz bi oda yapmaya çalışıyorum bazı şeylere karar veremedim. Mouse razer seçtim klavye olarak aklımda asus falchion ace %60 ve razer huntsman mini . Sizler ne önerirsiniz ? Bütçe kısıtlaması yok.
  2. poseidon_god

M2 max vs rtx 4090 +13900k

Merhaba size bir sorum olacak. Video edit için hangi sistem almalıyım. Fotoğraf shoplayacağım ve editleyeceğim videolar 4k60fps olacak. Kullanacağım uygulamalar adobe premier pro, photoshop, after effect, illustrator. Sistem 1: Rtx 4090 intel 13900k 64gb ram Sistem 2: Macbook pro m2 max ( en...
  3. poseidon_god

İntel 13900k vs amd 7950x

Hangisi daha iyi hem oyun hem edit için yoksa direk 13900ks mi alayım ?
  4. poseidon_god

Render için macbook mu pc mi ?

arkadaşlar hangisinde daha iyi render yapılır ? Hangisi daha iyi ? Sıkıntı çıkarmaz ? Sorularım bu. Şimdiden teşekkür ederim.
  5. poseidon_god

Render için Rtx 4090 mı ? M2 max mi ?

Arkadaşlar render için macbook mu daha iyi ? Masaüstü pc mi ? Macbook parçaları: m2 max 64gb ram 2 tb ssd Masaüstü parçaları: amd 7950x3d rtx 4090 64gb ram 4tb ssd
  6. poseidon_god

Render için macbook mu ? Pc mi ?

Arkadaşlar render için macbook mu daha iyi ? Masaüstü pc mi ? Macbook parçaları: m2 max 64gb ram 2 tb ssd Masaüstü parçaları: amd 7950x3d rtx 4090 64gb ram 4tb ssd
  7. poseidon_god

En iyi görüntü kalitesi olan 4k monitör

En iyi renk ve görüntü veren 4k monitör istiyorum. 120+hz olur. Şimden sağolun. Bütçe önemli değil.
  8. poseidon_god

L masa önerir misiniz ?

L masa istiyorum ama istediğim gibi yok. Siz biliyorsanız yazar mısınız ? 200-180cm ye 60 diğer kısım 150-120cm olabilir. 1681850680 Aklımda şöyle bisey var ama bulamadım bunun aynısı veya benzeri varsa yazar mısınız ? Not:cihazlar benim değil videodan gordüm.
  9. poseidon_god

L masa önerir misiniz ?

L masa istiyorum ama istediğim gibi yok. Siz biliyorsanız yazar mısınız ? 200-180cm ye 60 diğer kısım 150-120cm olabilir. 1681850680 Aklımda şöyle bisey var ama bulamadım bunun aynısı veya benzeri varsa yazar mısınız ? Not:Pcler benim değil videodan gordüm.
  10. poseidon_god

Asus rog vs msi suprim x rtx 4090

Arkadaşlar kendime bir pc toplamak istiyorum ve asus ile msi markalı ekran kartı,anakart,kasa,sıvı soğutucu,psu falan hepsini tek marka istiyorum ama asus mu msi mı kafam karıştı. Hangisi daha daha iyi uzun ömürlü aralarındaki fark ne ? Anakartı X670e olacak ve hepsi en yeni çıkan modeller seçtim.
  11. poseidon_god

Grafik tasarım için en iyi monitor

Macbookla kullanacağım. Bütçe önemli değil en az 27" En iyi renk
  12. poseidon_god

En iyi renk veren 4k oyuncu monitörü

Merhaba pc toplamayı düşünüyorum ve bide yanında 4k monitör arıyorum ama kafam karıştı. monitörde aradığım şeyler 32ve 34 olması 1ms ve mükemmel şekilde renk vermesi Fiyat önemli değil
  13. poseidon_god

Müzik için en iyi kulaklık

Müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Dışarıda,spor salonunda,evde vb. Her yerde kullanmak istiyorum. En iyi bassı hangi kulaklık verir ? Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe önemli değil.
  14. poseidon_god

Intel 13900K vs 13900KS

Arkadaşlar intel i9 13900K ve 13900KS arasında oyunlarda çok fark var mı ?
  15. poseidon_god

Arkadaşlar samsung 75QN900B nasıl ?

Samsung 75QN900B tv modeli nasıl ? Sizin öneriniz var mı ?
  16. poseidon_god

En iyi renk veren televizyon

Arkadaşlar ben tv arıyorum ama kafam çok karıştı size ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırsız . Xbox ps5 pc ile kullacağım. Netflix amazon disney gibi şeyler de kullanacağım maç izleyeceğim
  17. poseidon_god

Arkadaşlar acil bakın lütfen

Arkadaşlar ben tv arıyorum ama kafam çok karıştı size ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırsız . Xbox ps5 pc ile kullacağım. Netflix amazon disney gibi şeyler de kullanacağım maç izleyeceğim.
  18. poseidon_god

Hem iş hem oyun için 4k 144hz monitör

Hem oyun hem iş için 4k 144hz 1ms monitör arıyorum ama kafam çok karıştı. Bütçe sıkıntısı yok. Hem pc hem macbook hem xbox hem ps5 ile kullanacağım. 30 ve üstü boyutlar olur .
  19. poseidon_god

Hem iş hemde oyun için 4k monitör

Hem iş hemde oyun için 4k 144hz 1ms monitör istiyorum . Bütçe sıkıntısı yok. Hem pc hem xbox hem playstation için kullanacağım. 30 ve üstü boyut arıyorum .
Geri