Beyaz klavye önerisi

Reaksiyon skoru
5
Merhaba beyaz bi oda yapmaya çalışıyorum bazı şeylere karar veremedim. Mouse razer seçtim klavye olarak aklımda asus falchion ace %60 ve razer huntsman mini .
Sizler ne önerirsiniz ?
Bütçe kısıtlaması yok.

Bütçe?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pardon. Epomaker th80 e bi bak istersen, piyasadaki en iyi klavylerden biri
Bakim

Bütçe?

Pardon. Epomaker th80 e bi bak istersen, piyasadaki en iyi klavylerden biri
Bisey sorucam amerikada falan çoğu kişi kendi klavye yapıyo modifiye ediyo türkiyede öyle şeyler satılıyor mu ?

Bakim

Bisey sorucam amerikada falan çoğu kişi kendi klavye yapıyo modifiye ediyo türkiyede öyle şeyler satılıyor mu ?
Klavyenin hotswapp olması yeterli, mesela benim önerdiğim o klavyeye ileride farklı switch alıp switchlerini değiştirebilirsin keycapsleri de istediğin gibi değiştirirsin. Bir de sadece boş klavye kasaları satılıyo switchleri ve keycapsleri ayrı alıp kafana göre yapabiliyosun. Ama onu iyi araştırmak lazım şu an mobilde olduğumdan bakamıyorum. Kısa vadede epomaker th80 bence daha mantıklı hem kasası hem switchleri çok kaliteli, ileride sıkılınca istediğin gibi değiştirebilirsin

Merhaba beyaz bi oda yapmaya çalışıyorum bazı şeylere karar veremedim. Mouse razer seçtim klavye olarak aklımda asus falchion ace %60 ve razer huntsman mini .
Sizler ne önerirsiniz ?
Bütçe kısıtlaması yok.
Mouse ne seçtiniz?

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...lolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1701988956.html bende senin gibi beyaz klavye arıyorum sanırım bunda karar kılacam. Bi bak istersen
1200 TL verilmeyecek bir klavye

Bence custom yapmanız daha iyi olacaktır

75 tane alınca 400 TL falan oluyor

Swichleri lubelayın
Burada Lubelama eşyaları var.

Keycaps de isteğinize kalmış.

Son düzenleme:
Switchleri jwick black 58,5GR seçin

büyük enter ve home-end tuşlarının olmasını istiyorum yani %65 mi oluyor ? benim attığım tarzda önerebileceğin başka varmı peki
Hayır tkl oluyor da büyük enterli bulmak zor.

Hem Gamakay MK61 hem de Razer Huntsman Mini kullanmış birisi olarak kesinlikle Gamakay MK61 öneririm.
Gamakay o kadar iyiydi ki Huntsman Mini'ye geçtim 1 hafta bile dayanamadan geri sattım.
Mor switch vardı ve clicky idi. Bunları bilmeme rağmen denemek istedim ama malzeme kalitesi olsun, basış hissiyatı olsun her türlü MK61 çok iyi.
Huntsman Mini masada durmuyordu bile o kadar kötü slikonlara sahip yani...
Razer Synapse 3 o kadar karışık ki arayüzü ne nerede belli değil gerçekten.

Şimdi ise Epomaker TH80 Pro Flamingo Switch sipariş verdim onu bekliyorum...

Bakim

Costam klavye yapıyorlar türkiyede yapan var ama parçaları türkyeden değil yurt dışından getiriyorlar ama yapması ayrı bir zevk şahsen param olsa süresi umrumda olmaz yurt dışından parçaları beklerdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,887
Üyeler
193,174
Son üye
arifkerem
Geri