Arama sonuçları: *

• Users: caredpill
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. caredpill

Donanım arşivi f/p canavarı sistemi hakkında

@Abdullah Hacıgül @GENCERGAMİNG yardımcı olur musunuz? dün akşam 9 da sipariş ettiğim sistemi gece yanlışlıkla iptal ettim. desteğe de yazdım instagram hesaplarına da yazdım henüz bir dönüş yapılmadı. bu hatalı işlemin düzeltilmesini rica ediyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
  2. caredpill

Çözüldü✓ anakart değişikliği sebebiyle siparişi iptal etmeli miyim?

anakart ile m.2 ssd yükseltmesi yapıp sistemi satın aldım. ancak anakartı b550m yapmadığım için açıkçası pişmanım. gigabyte b450m k alacağım işlemciyi o.c yapmak istiyorum işimi görür mü yoksa siparişi iptal mi etmeliyim? sistem özellikleri aşağıda nasıl bir sistem sizce?
  3. caredpill

Donanım arşivi f/p canavarı sistemi hakkında..

saat 5'te paylaşılan sistemin stoklarına yetişemediğim için saat 9 da açılacak olan stokları bekledik. saat 5'te paylaşılan sistemi güncellemek yerine yeni bir sistem paylaşımı yapmışlar yani farklı bir linke kampanya uygulanmış dolayısıyla ben ve benim gibi bir çok kişi saat 5'te paylaşılan...
  4. caredpill

Hazır sistem ile birlikte AGI 1TB NVMe M.2 SSD 3500MB Okuma / 3100MB Yazma aldım

arkadaşlar hazır sistemle birlikte AGI 1TB NVMe M.2 SSD 3500MB Okuma / 3100MB Yazma m.2 ssd aldım. pişman eder mi kullanan var mı? 1680372814 güncel 1680373429 güncel arkadaşlar
  5. caredpill

Yardım BAKAR MISINIZ - Gigabyte A520M K / B450M K hangisi tercih edilmeli?

arkadaşalr merhaba ryzen 5 5600 işlemci ile kullanacağım vs işlemciye o.c yapmayı düşünüyorum. hangi anakartı tercih etmeliyim lütfen yardımcı olur musunuz
  6. caredpill

10k sistem tavsiyesi

10k bütçem var hangi sistemi almalıyım yardımcı olur musunuz
  7. caredpill

aileyi ikna ettik sıra 15k sistem bulmaya geldi

rtx3060ti ve ryzen 5600 işlemcili anakartı o.c yapmaya uygun bir sistem aramaktayım. halihazırda böyle bir sistem var mı yoksa yakın zamanda gelir mi? tavsiyelerinize ihtiyacım var
  8. caredpill

Yardım Bu GTX 1660 Süper alınır mı?

yakınlarımda gtx1660s buldum kutusu var fatura garanti yok. adam macun değişimi için içini açmış. muhtemelen al-satçı ve son fiyat olarak 2500 TL diyor. ısı değerlerini ölçmek için test yapacağım dedim fazla yaptırmam karta çok yükleniyor dedi. görüntüleri mevcut. sizce alınır mı?
  9. caredpill

Sistemim ne kadar eder?

Elimde böyle bir bilgisayar var. Ne kadara satabilirim? Anakart: MSI A320M PRO-VD/S İşlemci: AMD Ryzen™ 3 2200G Ram: Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 (1 Haftalık) SSD: TOSHIBA 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 (555MB Okuma / 540MB Yazma) Kasa: DARK F40 400W 2x Kırmızı LED Fan USB3.0...
  10. caredpill

Yardım MSI A320M PRO-VD/S Anakartın biosunu güncelledikten sonra OC yapılamaması

MSI A320M PRO-VD/S Anakart sahibiyim. Anakartımın eski bios sürümünde işlemciye O.C. yapabiliyorken, biosu 7A36v2L4(Beta version) sürümüne güncelledikten sonra işlemciye O.C. yapamıyorum. Bios sürümünü düşürmeye çalıştığımdaysa, sistem bios sürümünü düşürmeye izin vermemekte. En son sürüm ile bu...
  11. caredpill

Gigabyte GTX1660 6GB 2200 TL değer mi?

Merhaba arkadaşlar. kutusu faturası ve garanti belgesi olan, daha önce açılmamış Gigabyte gtx1660 6gb ekran kartını arkadaş 2200 TL'ye satıyor. fiyat çok mu? normal mi? güdümüzde gtx1660 beni idare eder mi yorumlarınızı bekliyorum.
  12. caredpill

asus phoenix gtx1660s 6gb 2700 TL Değer mi?

asus phoenix gtx1660s 6gb 2700 TL'ye anlaştık kutu içeriği tam açılmamış faturalı 2023 sonuna kadar garantisi devam etmekte sizce alınır mı bu fiyata?
  13. caredpill

Yardım 1900 TL RX570 8 GB Ekran Kartı alınır mı?

Kutu faturaları 2023 aralık ayına kadar garantisi devam eden açılmamış güvenlik etiketleri vida etiketleri üzerinde olan rx570 8 gb ekran kartı 1900 TL'ye alınır mı? aynı paraya msi gtx 1060 6gb ekran kartı satan arkadaş var. 2. sahibi daha önce açmış termal macun değişimi yapmış kutu var fatura...
  14. caredpill

Yardım 2000 TL Bütçeyle Alınabilecek Ekran Kartları Hakkında

Arkadaşlar merhaba. 2000 liralık bütçemle apu sistemime ekran kartı takmak istiyorum. çevremde 1.5 yıl garantili 1050 Ti ekran kartı var ve bu karta 2200 TL para istiyor. 2500 TL'ye rx580 8gb satan arkadaşlar da var tercihlerim nasıl olmalı bu istenen paralar bu kartlar için fazla mı? ve siz bu...
  15. caredpill

Yardım Yorumlarınızı Bekliyorum? Asus Phoenix GTX 1650 GDDR5 Ekran Kartı..

Arkadaşlar merhabalar. ilgili kartı arkadaştan 1.500 TL'ye alacağım. bu fiyata değer mi diye sizlere danışmak istiyorum? önerileriniz nedir almalı mıyım? alırken neye dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. 1677749038 Kartın garantisi hala devam ediyor kutulu falan her şeyi tam. tek fanlı...
  16. caredpill

Yardım GTX 1650 Hakkında

GTX 1650 Ekran kartı alacağım sahibi bu testleri yapıp gönderdi. bu sonuçları inceleyip yorum yapmanızı rica ediyorum sicaklık ve fps değerleri ne düzeyde bilgi verirseniz çok sevinirim
  17. caredpill

PCI-E Pin Dönüştürücü Önerisi

Merhaba arkadaşlar psu da PCIE için 6 pin çıkışı bulunmakta bunu 8 pine dönüştürmek istiyorum ama kaliteli dönüştürücü bulamadım önerileriniz var mı ? kimisinin kablosu ince oluyormuş ısınıyormuş vs
  18. caredpill

Ram Yükseltmesi ile Ekran Kartı Arasında Kaldım

Bilgisayar özelliklerim kısaca: - Ryzen 3 2200G - 8 GB 3000 Mhz Ram 1. Seçenek: Maks 1500 TL Bütçeyle ekran kartı almak 2. Seçenek: Ramları 2x8 GB 3200 Mhz yapmak. Sizce hangi seçeneği değerlendirmeliyim? Ekran kartı seçeneğini değerlendirmemi isterseniz hangi ekran kartını önerirsiniz...
  19. caredpill

MSI GTX 1050 Ti Isı Değerleri

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımdan MSİ GTX 1050 Ti ekran kartı alacağım, 1700 Liraya anlaştık. Bu ekran kartının sorunsuz olduğunu nasıl anlarım? Nelerine bakmam gerekir? Hangi programla test etmeyelim? Yardımcı olursanız sevinirim. Fiyat konusunda da yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Geri