Ayarların bu şekilde olup sağdaki büyük düğmeye basması ve 10 dakika test yaptıktan sonra testi kapatmadan sol üstteki ve sol alttaki değerleri sizinle paylaşması lazımkaçta yapması gerekiyor?
yanıt için teşekkürler. aynısını yaptıracağım. 10 dakika sonra testi nasıl sonlandıracak ve analiz ekranı açılacak? bu programı kullanmayı pek bilmiyorum bu detayları verirseniz sevinirim.Ayarların bu şekilde olup sağdaki büyük düğmeye basması ve 10 dakika test yaptıktan sonra testi kapatmadan sol üstteki ve sol alttaki değerleri sizinle paylaşması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
görselde açıkladım
Yok testi sonlandırmadan sizinle paylaşıcak sonra esc tuşu ile onlandırabilir zatenyanıt için teşekkürler. aynısını yaptıracağım. 10 dakika sonra testi nasıl sonlandıracak ve analiz ekranı açılacak? bu programı kullanmayı pek bilmiyorum bu detayları verirseniz sevinirim.
Hocam inanın 2.el piyasasını bilmiyorum ama aynı kartın fiyatlarına bakarak karşılaştırın istereniz. Macun sürmesi iyi olmuştamam teşekkür ederim. bu arada bu karta macun sürülmüş falan ne kadara alırsam kazıklanmam sizce?