Ya tabi öyle abartı da değil sivasın soğu anlatılamaz kendisi yetiyor onun haricinde bir şey yapmıyorum zaten kendi akışında bırakılı devam ediyorum şuanda
Evet zaten sıcak mahvediyor o yüzden ne sıcak suyu ne sıcak havası ne acısı yani olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum kışın o kadar güzel oluyor ki hava...
Farklı yerlere gitmen aslında iyi değil çünkü mevcut durumunu bilen dokteolar ve farklı tedaviler birbirini olumsuz etkiliyebilir mümkün olduğunda sıcak...
Yaşadığım yer zaten küçük yani bilindik bilindik olmayan kim varsa gittik o kadar 2 çeşit lazeri yapıldı kremler kullanıldı sabunlar kullanıldı jeller...
Üniversiteye gitmeyi duşunuyordan uygun fiyatli bir dershane bulup gidebilirsin hem sosyalleşir yeni arkadaşlarla tanişirsin hemde ders çalişmaya başlarsin...
Ya inan o kadar kötü kızarıyor ki sadece o iki yanağım birde kalan izlerle beraber karışınca haliyen kötü duruyor onu dert ediyorum yoksa sivilce artık...
Hocam genetik biraz benim anlım yanaklarım hayvan gibi sivilce doluydu ben çok takmıyordum ya sonra geçti gözenekler biraz belli belirsiz kaldı onun dışında...
Teşekkür ederim yediklerime son zamanlarda dikkat etmeye çalışıyorum bol suyumu içiyorum ama işte dert sivvilce değil onca tedaviden sonra kalan izleri ve...
bir stres iki yediklerine dikkat et en çok yediklerin etkiliyor sivilce cildin yağı boşaltması oluyo yağlı ve şekerli kesinlikle uzak dur en azından 1 ay...
Teşekkür ederim yorumun için işte o şeyi bende çok aklımdan geçirdim dışarda iti var kopuğu var elleri yüzleri temiz şöyle böyle takılıyorlar bende en ufak...
Sen bir kere takıntı hâline getirmişsin hocam, o psikolojiyi. Buradan ne yazsak boş. Yemin edin sevdiğiniz bir şey üzerine; ama gerçekten istediğiniz bir...
Ya çözümde artık var mı yok mu bende boşluğa düştüm artık üstünden yıllar geçti tabi 1 2 sene ama o kadar kaç seans lazerler kremler sabunlar jeller yani bu...