Ben 3 5 Ay önce hazır bir sistem topladım 5K Civarında i5 2500k evde vardı 1050Ti 1500 Civarına aldım kutulu Dolaptan çok kullanılmamıştı 350 Bir Psu 16 Gb...
covid zamanında vivo y16 daha yeni çıkmıştı sanırsam 5k gibi bir fiyatı vardı o zamanlar iyi gibiydi tabi üstünden kaç yıl geçti hala bunu kullanıyorum...
Bizim sitede 30 kedi vardır yani güvenli yer dert etmeyin her bina önünde mama su da var sadece üşür de zarar gelir mi onu merak ettim sabah özel mama falan...
Para ev sorun değil de özel sebeplerden çok bakamam ya yoksa alasım geldi hava bı tık serin diye yılıştı muhtemelen
Mama içecek falan al diyorsaniz alayım...
Gece gece konuyu görünce dayanamadım, ben de içimi dökmek istedim . Biz bu oturduğumuz eve geçeli 8-9 sene oldu, öncesinde hiç öyle kedi sevdamız falan...
Şunlar kime çıkıyor be düşünsene ilk defa premium almışsın bu ney diye tıklıyorsun ve 1TL Bilgisayar kazanıyorsun o anki mutluluk tartışılmaz ama bize de 10...
Selamlar arkadaşlar,
PC'de esas olarak eFootball ve ufak çaplı oyunlar oynamak için fiyat/performans bir gamepad arıyorum.
Hepsiburada üzerinde 120 TL...