Zyvei isimli üyenin son içerikleri

1. Zyvei

GTX 1050 Ti Alınır mı?

Ben 3 5 Ay önce hazır bir sistem topladım 5K Civarında i5 2500k evde vardı 1050Ti 1500 Civarına aldım kutulu Dolaptan çok kullanılmamıştı 350 Bir Psu 16 Gb 4x4 Ram anakart klavye mouse kulaklık derken hala çoğu oyunu rahat güzel oynayabiliyorum çok sorun yaşatmıyor işlemciyi 1 2 aya değişeceğim...
  2. Zyvei

Çözüldü✓ WİNDOWS 11 YÜKLEMESİ BAŞARISIZ OLDU HATASI

En son 1 temmuz 2025 de görülmüş sanırsam cevap vermez umarım bulabilirsin cevabı
  3. Zyvei

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

covid zamanında vivo y16 daha yeni çıkmıştı sanırsam 5k gibi bir fiyatı vardı o zamanlar iyi gibiydi tabi üstünden kaç yıl geçti hala bunu kullanıyorum hiçbir derdi sorunu yok ama oyun performansı olarak artık yetmiyor kamerası ve pili olsun gayet sağlam inşallah biz de güzel bir telefona geçiş...
  4. Zyvei

Kediyi Napayım

Gece gece konuyu görünce dayanamadım, ben de içimi dökmek istedim . Biz bu oturduğumuz eve geçeli 8-9 sene oldu, öncesinde hiç öyle kedi sevdamız falan yoktu. Apartmanın salondan arka bahçeye açılan kapısı var. Eskiden cama gelen bir iki can olunca yiyecek verir gönderirdik. Sonra o 1 kedi oldu...
  5. Zyvei

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif

40 Hepsi Para ama lanet olası hepsipay unuttuğum başka hesapta açıkmış o yüzden harcatmıyor kapatamıyorum onuda
  6. Zyvei

🔥İndirim Hb Premiuma Özel Tıkla Kazan Aktif

Şunlar kime çıkıyor be düşünsene ilk defa premium almışsın bu ney diye tıklıyorsun ve 1TL Bilgisayar kazanıyorsun o anki mutluluk tartışılmaz ama bize de 10 hepsi para geldi anca bu gelir zaten :uzgunpeepo: 130 puanım oldu 11 eylülde bitecekmiş kullanalım bari
  7. Zyvei

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Tıkla Kazan

10 Hepsipara 130 TL Puanım oldu 11 eylülde biticek kullanalım bari
  8. Zyvei

❌İndirim Bitti! Neeko Nexus Rgb Stick Led Lambader 417tl (Hepsiburada Premiumlulara)

Şöyle 200 300 civarı gelen bir şey var mı 120 puanım var 11 eylülde bitecek boşa gitmesin bari güzel duruyor anneme hediye ederim koyar bir yere
  9. Zyvei

🔥İndirim Minecraft Dungeons 28 Lira!

Allah rızası için şuna da gelse de alsak 1600 Nedir Be
  10. Zyvei

400-500 TL F/P PC Uyumlu Gamepad Önerisi Efootball Tarzı Oyunlar

Selamlar arkadaşlar, PC'de esas olarak eFootball ve ufak çaplı oyunlar oynamak için fiyat/performans bir gamepad arıyorum. Hepsiburada üzerinde 120 TL puanım var, bu yüzden alışverişi Hepsiburada üzerinden yapacağım. Bütçem kupon hariç 400 - 500 TL civarında (kuponla birlikte 280 - 380 TL...
  11. Zyvei

🔥İndirim Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif

Ula para yok bir şey yok 2500 TL Üstüne 500 TL Kupon gariban adama bu çıkar anca bari süresi uzun olaymış oda yok neyse evdeki 4 telefondan basayım bari :)
  12. Zyvei

🔥İndirim Pazarama'da 500/200 TL İndirim Kodu (Telefon Onaysız ,Yeni Hesap Gerekir)

PLUS200 Selam200 iki adet olarak var şuan hesaplarımda
  13. Zyvei

🔥İndirim Pazarama'da 500/200 TL İndirim Kodu (Telefon Onaysız ,Yeni Hesap Gerekir)

Biz ailecek hüpletticez hepsinde premium var alt limitsiz 200 tl ordan geliyor ilk alışverişe özel birde ek olarak 200 tl veriyor kaşarı sucuğu 100 TL Civarlarına gelenler var alsam gönderirler mi acaba o kadar ucuz diye iptal ederler mi bilmiyorum ama 3-5 kahvaltılık alasım var bundan önce 10...
  14. Zyvei

Cs2 Yoldaş Maçındaki Sapık Hilecinin Verdiği Kod Nedir

Öyle ya zaten de ilk defa denk geldi insanın içine kurt düşürüyorlar :D Bence de ama merak merak yenemiyoruz meraklarımızı Bende merak ettimde yok işte şimdi hesaptan da olmayak nolur nolmaz :D Ruslar iyi adamdır ya sarar fsdfuadaso 1784150510 Ayıp ayıp bizde böyle :D Forum ortamı şimdi ayıp...
  15. Zyvei

Cs2 Yoldaş Maçındaki Sapık Hilecinin Verdiği Kod Nedir

Selamlar herkese, 10 15 DK Önce CS:GO (CS2) Yoldaş modunda oynarken takımıma tam kafadan kırık sapık, hile açmış yabancı bir oyuncu geldi. Maç boyunca şakalaştı eğlendi ayıb şeyler yaptı :D sonra kazandık. Maç bittikten sonra adam oyun içi sohbetten bana garip bir mesaj yazdı. Türkçe mealiyle...
Geri