Zyvei isimli üyenin son içerikleri

1. Zyvei

800 Tl'ye Kadar Beyaz veya Renkli Klavye Önerisi

Membran görüntü olarak retro renklere sahip o tarz klavyeler çok hoş tatlı duruyor 1 adet membran 1 adette mekanik alsam dönüşümlü kullanabilirim
  2. Zyvei

Anladım teşekkür ederim yanıtlarınız için
  3. Zyvei

Ya tasarım ve model olarak hepsi çok ayrı ve hoşlar ama dediğim gibi ilk defa güzel bi şey almak istediğim için problem olmayacak uzun ömürlü kafamın rahat olacağı bir klavyeyi sipariş etmek istiyorum zaten temiz kullanıyorum yağlı ellerle kirli ellerle yada klavyeye bi şey dökmüyorum klavyenin...
  4. Zyvei

Ya hiç klavye deneyimim olmadı Membran ama şu retro tarzı renklere sahip olanlardan baya hoşuma gitti onlar olmaz ise de mekanik tuşlardan ışık geçiren beyaz temaya sahip bir klavye arayışındayım çok fazla model buldum ama ne alsam diye arada kaldım alttaki modeller gibi ama varsa daha iyisi
  5. Zyvei

Ya çok beğendimde model ve tasarım olarak uzun ömürlü olur mu yazılarda bir silinme yada dijital ekranlarında bir bozulma olur mu gbisinden tereddütde kaldım ilk defa klavyeye bu kadar fazla para verceğim içime sinsin istiyorum
  6. Zyvei

Selamlar. Kendime 400 ile 800 TL arasında bir bütçeyle yeni bir klavye arıyorum. Aradığım bazı net kriterler var, nokta atışı önerisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim: Renk: Kesinlikle siyah istemiyorum. Tamamen beyaz veya beyaz ağırlıklı, tuşları karışık renkli (retro veya Custom...
  7. Zyvei

300 450 Tl Civarı Kulaklık Önerisi

Kendime bütçe dostu, temiz bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Elimde kullanabileceğim 80-90 TL civarı bir kupon var. Normalde aklımda Havit’in beyaz kulaklık modellerinden biri vardı ama kargo ücretiyle birlikte fiyatı 550 TL civarına çıkıyor ve bütçemi biraz aşıyor. Kuponu da işin içine katarak...
  8. Zyvei

I5-2500K & 1050 Ti Sistemde "Dııııt" Sesiyle Donma ve Disk Sorunları

O zaman ssd'ye temiz bir win 10 format atıp 500 gb temiz bir hdd takayım sağlık performans full diğer 320 gb oyunlarımın olduğu hdd biçimlendirmeden ek olarak test edeyim birdaha temiz bir kurulum yaptıktan sonra
  9. Zyvei

işlemci taraflı bir sorun görmedim ama psu ve hdd biraz daha şüphe duyuyorum gibi 1778349505 Ssd laptoptan çıkma hâla iş yapar mı bir sorun olur mu performans full sağlık 64 değerler mükemmel hdd gibi bozuk sektörler bulunmuyor hdd bütün yükü alınca daha da rahatlar diye düşünüyorum
  10. Zyvei

Yorumun için teşekkür ederim aklımda test edeceğim
  11. Zyvei

Selamlar arkadaşlar, Sistemimde çözemediğim, artık beni psikolojik olarak yoran bir donma sorunu var. Bilgisayarı kullanırken veya oyuna girdiğimde bir anda ekran gidiyor, hoparlörden "dııııııııt" diye bir ses geliyor ve ben kasadan reset atana kadar öylece kalıyor. Hiçbir işlem yapamıyorum...
  12. Zyvei

Stean Aileye 1 kişi arıyoruz

Hey maşallah Allah daha çok nasip etsin dolu dolu bir gün bizimde olacak inşallah 🥲
  13. Zyvei

Oyunlarda "Dıııınn" Sesiyle Donma ve Kilitlenme Sorunu

Windows 10 Evet SSD Kesin alıcağım laptoptan çıkma 120 gb ssd mevcuttu ama performans ve sağlığı çok iyi olmadığı için bu şekil kullanıyorum şuanda Psu'yuda sanırsam 400 yada 500w almayı düşünüyor gibiyim işlemci %100 kullanıp kapanıyor ise gözlemlerime göre bu durumda ne rahatlatabilir işlemciyi
  14. Zyvei

Ek olarak Valorant uygulama içi değerleri görmek adına uygulama yüklemiştim yine çökünce ekrandan fotoğraf çektim GPU1 66C %47 CPU1 60C %100 RAM 8000 D3D11 180 Yüsek Ayarlarda 60.1W Dar boğaz mevcut sanırım ondan dolayı mı acaba işlemcinin %100 kullanmasından dolayı EK OLARAK 2 Saat civarı...
  15. Zyvei

Yok diye biliyorum zaten kardeşimin pc takılıydı hepsi fazla olanları bana verdi benim sisteme takmıştı o böyle bir sorun yaşadı mı pek hatırlamıyorum ama yaşamadı diye biliyorum i7 işlemci 24 gb ram 400w psu takılıydı onda yani yakın gibi sistemlerimiz çok değişik bir sorun daha 2. günden...
Geri