Zyvei isimli üyenin son içerikleri

1. Zyvei

Stean Aileye 1 kişi arıyoruz

Hey maşallah Allah daha çok nasip etsin dolu dolu bir gün bizimde olacak inşallah 🥲
  2. Zyvei

Oyunlarda "Dıııınn" Sesiyle Donma ve Kilitlenme Sorunu

Windows 10 Evet SSD Kesin alıcağım laptoptan çıkma 120 gb ssd mevcuttu ama performans ve sağlığı çok iyi olmadığı için bu şekil kullanıyorum şuanda Psu'yuda sanırsam 400 yada 500w almayı düşünüyor gibiyim işlemci %100 kullanıp kapanıyor ise gözlemlerime göre bu durumda ne rahatlatabilir işlemciyi
  3. Zyvei

Ek olarak Valorant uygulama içi değerleri görmek adına uygulama yüklemiştim yine çökünce ekrandan fotoğraf çektim GPU1 66C %47 CPU1 60C %100 RAM 8000 D3D11 180 Yüsek Ayarlarda 60.1W Dar boğaz mevcut sanırım ondan dolayı mı acaba işlemcinin %100 kullanmasından dolayı EK OLARAK 2 Saat civarı...
  4. Zyvei

Yok diye biliyorum zaten kardeşimin pc takılıydı hepsi fazla olanları bana verdi benim sisteme takmıştı o böyle bir sorun yaşadı mı pek hatırlamıyorum ama yaşamadı diye biliyorum i7 işlemci 24 gb ram 400w psu takılıydı onda yani yakın gibi sistemlerimiz çok değişik bir sorun daha 2. günden...
  5. Zyvei

Cmd yapıp göndereceğim ne kadar uzun sürer bilmiyorum yani hepsi yeni diye biliyorum evde baya var yani çokta anlamadığım için kardeşim uğraşıyor o sistemi toparlayıp kurdu her şeyini bi sorun yoktu diye biliyorum
  6. Zyvei

Şöyle göndereyim size zahmet bakın isterseniz C Diski Windows burda kurulu D Diski oyunlar burda Core Temp Değerleri Discord Opera Spotify Açıkken
  7. Zyvei

Basit bir şey de olsa bari ara ara ara yoruldum iyice onu bunu denemekten
  8. Zyvei

Teşekkür ederim yorumun için inşallah çözülebilir deneme yapıcağım
  9. Zyvei

Merhabalar arkadaşlar, Sistemimi daha dün topladım, henüz 2. günüm ve hevesim kursağımda kalsın istemiyorum. Sistemimde şöyle bir sorun var: Minecraft’ta shader açıkken veya yüksek grafikli bazı offline oyunlarda sorun yaşamıyorum ama CS:GO ve Valorant gibi oyunlara girdiğimde bir süre sonra...
  10. Zyvei

5K Bütçe ile Topladığım Sistem Sizce Nasıl?

Cevabın için teşekkür ederim Normalde rx 580 serisi almayı düşünüyordumbEvet ama çok fazla teknik sorun olduğunu ve mining olduğunu görünce gözüm korkmadı değil. O yüzden kafam rahat olsun diye 1050 ti Almaya karar verdim
  11. Zyvei

Toplandı sayılır elimde olmayan parçalarıda sipariş etmiştim ram ve ekran kartını onlarda 1-2 güne elime ulaşıcak bir sorunları yok ise kullanmaya başlıyacağım
  12. Zyvei

Yo Estağfurullah 2020 zamanlarından kalma kötü bir laptop vardı şu zamana kadar onunla idare ettim ama Elinde sonunda bozuldu Yani bozulmasa da zaten elimde kalacaktı Bir de bundan bir yıl öncesine kadar çok güzel planlar yapmıştım 4060'ı bir sistem dizecektim ama 2 3 aksaklıktan dolayı işe...
  13. Zyvei

Teşekkür ederim yorumunuz için şuanlık böyle oldu bilindik oyunlarda üzmesse beni şuanlık iyi gibi diyorum
  14. Zyvei

2020'den beri dandik bir laptopla takılıyordum en sonunda elimde kaldı kalmasa da yetmiyordu artık 4 ram 1 gb ekran kartı bu sistem laptoptan sonra beni 10 kat yukarı çekti gibi hissediyorum o kadar fazla oyunu kaçırdım ki hepsini oynamak istiyorum 1777190943 Ya işte dediğim gibi günümüzdeki...
  15. Zyvei

Çoğu oyun olarakta zaten AAA oyunlardan bir beklentim yok klasik günümüzde ki bilindik fps hikaye açık dünya tarzında ki oyunlar yoksa bu sistemin rdr2 yada cyberpunk tarzındaki oyunlar ile eş değer oyunların yanına pek yaklaşmıyacağım
Geri