Biz ailecek hüpletticez hepsinde premium var alt limitsiz 200 tl ordan geliyor ilk alışverişe özel birde ek olarak 200 tl veriyor kaşarı sucuğu 100 TL Civarlarına gelenler var alsam gönderirler mi acaba o kadar ucuz diye iptal ederler mi bilmiyorum ama 3-5 kahvaltılık alasım var bundan önce 10...
Öyle ya zaten de ilk defa denk geldi insanın içine kurt düşürüyorlar :D
Bence de ama merak merak yenemiyoruz meraklarımızı
Bende merak ettimde yok işte şimdi hesaptan da olmayak nolur nolmaz :D
Ruslar iyi adamdır ya sarar fsdfuadaso
1784150510
Ayıp ayıp bizde böyle :D Forum ortamı şimdi ayıp...
Selamlar herkese,
10 15 DK Önce CS:GO (CS2) Yoldaş modunda oynarken takımıma tam kafadan kırık sapık, hile açmış yabancı bir oyuncu geldi. Maç boyunca şakalaştı eğlendi ayıb şeyler yaptı :D sonra kazandık.
Maç bittikten sonra adam oyun içi sohbetten bana garip bir mesaj yazdı. Türkçe mealiyle...
Yapay Zeka öyle söyledi de ondan bi sorayım demiştim en temizi banka hesabına para gönderme aktif sıkıntısız çalışıyor ise En Para hesabım onaylayınca direk oraya atıp kullanmak olur teşekkür ederim yorumun içiin
Enpara onay sürecim tamamlanınca o zaman sorun yada sıkıntı olmadan oraya aktarıp kullanabilirim yani parayı yollayacağım banka hesabının adı ile papara hesabımdaki adın aynı olması lazımmış sanırsam ondan dolayı en parayı bekleyeceğim
Selamlar,
Bugün bir arkadaşım kendi banka hesabından benim Papara IBAN’ıma 1000 TL para gönderdi. Para sorunsuz şekilde hesabıma geçti ancak şu an papara olayları yüzünden hesapta kaldı. Ne QR kod ile ne fiziki kart ile ATM'den para çekebiliyorum, ne de sanal kartla temassız harcama yapmama izin...
Teşekkür ederim yorumunuz için EnPara taraflı çok fazla yorum aldım olumlu puanıda gayet yüksek bir ihtimal en paradan alabilirim gibi
1780620062
Teşekkür ederim göz atacağım tekrardan
1780620144
Anladım teşekkür ederim gece gece yoruyorum EnPara'yı kesinleştireceğim sanırım ya çokta bakınıp...
Sana göre en olumlu en güzeli uzun süre kullanabileceğim alternatif ne hangisinden daha fazla memnun kaldın söylersen bi göz atarım ya kusura bakmayın yoruyorsam hiç bilgim yok bu konular hakkında
Yorumun için teşekkür ederim ya dediğim gibi masa başı ufak tefek işlere yardım ediyorum ödemem ibanıma tak gelsin istiyorum online harcaması temassızı gibi özellikleri olsun boşta kalsa bile ücret kesmesin kulanayım gideyim kafasındayım en iyi en güzel kart banka neyse artık ona geçeyim diyorum...