Arama sonuçları: *

• Users: Zyvei
  • Order by date
  1. Zyvei

Elimdeki sistem parçaları ile dizilebilicek fp ürün var mı

Anladımm teșekkür ederim o zaman 2000 TL civarlarında 4gb 6gb gtx 1600 serileri ișimi görücektir bașka kartlara yönelmeye gerek duymuyorum o zaman
  2. Zyvei

Yorumuun için teșekkür ederim Psu dert değil onu 500 600W rahat yükseltirim ișlemci de zaten belirsiz tam çalıșıp çalıșmadığı denenmedi duruma göre dediğinizin ortalarında bulușabiliriz belki ekran kartı olarakta rx580 baya araștırdım eğer yanılmıyorsam çok fazla hata mevcutmuș dert olabilirmiș...
  3. Zyvei

Tamamdır bugün biraz daha göz gezdireyim sağolasınız
  4. Zyvei

Anladım Teșekkür ediyorum
  5. Zyvei

Oynatsa yeter ya olmadı fiyat performans ürünü olarak fikriniz var ise onuda yükseltebilirim çokta para yedirmek istemiyorum zaten teșekkür ederim yanıtlarınız için
  6. Zyvei

Selamlar arkadaşlar, COVID döneminden kalma eski bir laptopla idare ediyordum ama cihaz bozuldu. İşe girene kadar beni 3 ay idare edecek, oyunlarda FPS sorunu yaşatmayacak bir kasa topluyorum. Parçalardan pek anlamıyorum, kardeşimle beraber topluyoruz. Oynamak İstediğim Oyunlar: Özellikle CS2...
  7. Zyvei

Açık Lise Sınavları Hakkında Yardım ve Öneriler

Selamlar sevgili forum üyeleri, Ben lise 12. sınıfta okumayıp açık liseye geçmeyi tercih ettim. Belirli sebeplerden dolayı geçen yıl sınavlardan geçemedim. Ancak bu yıl geçebildim ve 21 Aralık'ta dört adet sınavım var: İnkılap Tarihi, Din Kültürü, İngilizce ve Edebiyat. Şu an hiçbir şey...
  8. Zyvei

21.900 Tl bu kasa alınır mı

4060 Ve Ryzen 5600 var sorduğum herkes bunu önerdi tam emin olmak için soruyorum tekrardan pek bir bilgim olmadigi icin piyasadaki oyunları yüksek grafikte rahat fps oynatıcak bir șey istedim bunu sundular
  9. Zyvei

21.900 Tl bu kasa alınır mı

https://www.itopya.com/phoenix-4060-v2amd-ryzen-5-5600asus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr4512gb-nvme-m2-ss_h25854 Merhaba arkadaşlar, ilk defa kendime sağlam bir kasa toplamak istiyorum. Çok fazla bilgiye sahip değilim, bütçem 20K kadar. Bu fiyata bu kasa alınır mı, alınmaz mı? Daha...
  10. Zyvei

15000-20000 Arası sistem toplama(Lütfen Yardım)

Merhaba arkadaşlar, Aylık 18.000 TL gelirim var ve bugüne kadar hiç ahım şahım bir bilgisayara sahip olamadım; hatta 4 GB RAM'i geçememiş biriyim. Özellikle CS:GO gibi oyunların hastasıyım. Şimdi, bütçem 15.000 - 20.000 TL aralığında ve bu parayla tanınmış, güvenilir bir kasa almak istiyorum...
Geri