Yardım GTX 1070 için Termal Ped Önerisi

al al kacırma kanka zor bulursun bunun gıbısını 220 watt cekıyormus hem bende 7700xt var bu kartın 220 watt cektıgını görmedim o kadar test etmeme ragmen.
1752439027581.webp

?

İnşallah 70 derecelere düşer. Üstüne birde undervolt ile buz gibi olur kart :D Kartı satar mıyım bilmiyorum ablam için 2. el sistem dizmek var aklımda, aslında alma amacım o.
macunla pedi fallo foş olmuştur. Ben ümit ediyorum. Belirttiğim evga da 79 u görüyordu. 69 a düştü helenzye macun sürdü suriyeli biri. Tkerar bana sattı bende başka birine..

macunla pedi fallo foş olmuştur. Ben ümit ediyorum. Belirttiğim evga da 79 u görüyordu. 69 a düştü helenzye macun sürdü suriyeli biri. Tkerar bana sattı bende başka birine..
Önerebileceğiniz ucuz f/p termal ped var mı hocam? Hiç anlamıyorum çünkü

Önerebileceğiniz ucuz f/p termal ped var mı hocam? Hiç anlamıyorum çünkü
Ben hayatım boyunca termal ped bakımı yapmadım. Pulsar diye bir marka vardı yanlış değilsem önüne gelen onla bakım yapıyordu. Yine vakayım atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bide artıyor baya diye biliyorum, bilgisuaarcıdan küçük parçalar isteyin daha ucuza çözün ya da onlara günahımı vermem diyip dalganıza bakın.

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
Karttaki termal padlerin kalınlığını ölçüp veya internetten ne kadar kalınlıkta olduklarını bulup ona göre almanız gerekiyor. Marka olarak Arctic TP3 termal pad işinizi görecektir diye düşünüyorum.

Karttaki termal padlerin kalınlığını ölçüp veya internetten ne kadar kalınlıkta olduklarını bulup ona göre almanız gerekiyor. Marka olarak Arctic TP3 termal pad işinizi görecektir diye düşünüyorum.
Zotac GeForce GTX 1070 AMP! Edition

Son düzenleme:
Bu sıcaklıklar bakım yapılmamasıyla alakalı değil bence kart perte çıkmış, yedek bilgisayarımda bende de 1070 var sizin sonuçlardan sonra merak ettim taktım çalıştırdım furmarkda hotspot 75 derece, temp 65 derece çıkıyor fps de 85 ve karta bi kere termal bakım yapmadım.
Başka ilanlara da bakın derim

Bu sıcaklıklar bakım yapılmamasıyla alakalı değil bence kart perte çıkmış, yedek bilgisayarımda bende de 1070 var sizin sonuçlardan sonra merak ettim taktım çalıştırdım furmarkda hotspot 75 derece, temp 65 derece çıkıyor fps de 85 ve karta bi kere termal bakım yapmadım.
Başka ilanlara da bakın derim
Muhtemelen Windows 11 kullandığı için fps böyle. Diğer yazdıklarınıza bir şey diyemeyeceğim bilmiyorum.. Ama ben umut ediyorum kart düzelecek .d

IMG-20250714-WA0038.webp

bu değerler düzelir mi arkadaşlar?

Son düzenleme:
Ped değişmese de olur ucuz pedler zaten çok kötü tf4 iş görür

2500 de güzel fiyat o kart için

Ped değişmese de olur ucuz pedler zaten çok kötü tf4 iş görür

2500 de güzel fiyat o kart için
2300'e düşürdüm :D Tabii kargo parası var yine 2450 fln tutar herhalde. Ped konusunda eminsiniz değil mi? Macunu kesin değiştiririm ama ped konusunda bilgisizim.

Ayrıca sadece macun-ped değiştirip salmam. Soğutucu bloğunu söküp iyice temizlerim buda önemli bir detay

Alıntıyı görüntüle

Öncelikle selam dostlar. 2. el Zotac marka GTX 1070 ekran kartı satın alacağım. Satıcı arkadaş FurMark testlerini attı, kendisi ekran kartını geçen sene 2. el olarak satın almış. Önceki sahibi bakım yapmış, kendisi yapmamış. Tabii burda iş bana düşüyor tabii ki...

Bu kart için en uygun f/p termal ped nedir?

Ayrıca elimde TF4 termal macun var fakat bu macun işlemci soğutucumdan çıkmıştı, o yüzden ekran kartı için olur mu bilmiyorum, o yüzden sizlere soruyorum :D Yeni bir macun almam gerekiyor mu?..
Önceki sahibi bakım yaparken termal padleri gerektiğinden kalın kullanmışsa soğutucu blok havada kalıp GPU ya iyi temas etmemiş olabilir.
1418 Mhz de 52 saniyede bu kadar ısınması için GPU nun soğutucu bloğa neredeyse hiç değmemesi lazım.

Önceki sahibi bakım yaparken termal padleri gerektiğinden kalın kullanmışsa soğutucu blok havada kalıp GPU ya iyi temas etmemiş olabilir.
1418 Mhz de 52 saniyede bu kadar ısınması için GPU nun soğutucu bloğa neredeyse hiç değmemesi lazım.
Bir yerde 1mm diğer yerlerde 1.5mm 2mm diyorlar doğru kalınlığını bulamadım hala.

Geri