Yardım GTX 1070 için Termal Ped Önerisi

ReQo

80+
Reaksiyon skoru
81
IMG-20250713-WA1152.webp

Öncelikle selam dostlar. 2. el Zotac marka GTX 1070 ekran kartı satın alacağım. Satıcı arkadaş FurMark testlerini attı, kendisi ekran kartını geçen sene 2. el olarak satın almış. Önceki sahibi bakım yapmış, kendisi yapmamış. Tabii burda iş bana düşüyor tabii ki...

Bu kart için en uygun f/p termal ped nedir?

Ayrıca elimde TF4 termal macun var fakat bu macun işlemci soğutucumdan çıkmıştı, o yüzden ekran kartı için olur mu bilmiyorum, o yüzden sizlere soruyorum :D Yeni bir macun almam gerekiyor mu?..

Alıntıyı görüntüle

Öncelikle selam dostlar. 2. el Zotac marka GTX 1070 ekran kartı satın alacağım. Satıcı arkadaş FurMark testlerini attı, kendisi ekran kartını geçen sene 2. el olarak satın almış. Önceki sahibi bakım yapmış, kendisi yapmamış. Tabii burda iş bana düşüyor tabii ki...

Bu kart için en uygun f/p termal ped nedir?

Ayrıca elimde TF4 termal macun var fakat bu macun işlemci soğutucumdan çıkmıştı, o yüzden ekran kartı için olur mu bilmiyorum, o yüzden sizlere soruyorum :D Yeni bir macun almam gerekiyor mu?..
bu ekran kartına ne yapmışlarda bu kadar ısınmış

Kartın çektiği güç belli. Bu kadar ısınmaması lazım.

Kartın çektiği güç belli. Bu kadar ısınmaması lazım.
Bakımları yapılmamış işte, normal değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım bu arada 220W çekiyormuş kart

valorant ta 81mi:Dsakın alma kart çok fazla ısınıyor
Hocam bence bir oyuna bakarak bunu demeyelim haksızlık olur. Bakım ile güzel bir şekilde sıcaklıklar düşer (ilk defa ekran kartı bakımı yapıcam .d)

Padleri düzgün alıp ve doğru montajlayınca kartın haller böyle olacak

Termal ped ile konunun ilgisi nedir? Termal macun mu diyorsun? GPU ısınıyor vram sıcaklığı yok. TF4 termal macun fena değildir elinde varsa kullanabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Termal ped ile konunun ilgisi nedir? Termal macun mu diyorsun? GPU ısınıyor vram sıcaklığı yok.
Ekran kartına termal macun sıkarsan pump out yapar onun yerine termal pad koyarsın ısınınca genleşir soğuyunca eski haline gelir pump out olmaz

Bilmediğim için konu açıyorum hocam :D
Elinde tf4 varsa onu kullan. Fena bir macun değil iş görür. Açtığında termal ped durumuna bakarsın ama ellemeni önermiyorum. Termal ped pahalıdır ve aynı kalınlıkta bulman lazım.

Ekran kartına termal macun sıkarsan pump out yapar onun yerine termal pad koyarsın ısınınca genleşir soğuyunca eski haline gelir pump out olmaz
GPU'ya termal ped konulmaz. VRAM üstüne koyarsın. Senin dediğin ptm 7950 ise o direkt termal ped diye geçmiyor. Faz değişimli termal macun aslında. Belirli bir derece üstünde sıvılaşıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,525
Üyeler
183,442
Son üye
emrevyst
Geri