Arama sonuçları: *

1. AbdulSamed21

Donanıma ayrılmış RAM sorunu.

Merhabalar 3 gündür bu sounla uğraşıyorm bilgisayarda 8 gb ram var ama 4gb kullanılabilir olarak gözüküyor.Ramlerde herhangi bir sorun yok memtest yaptım.Biosda İntegral Graphics ayarlarıyla oynadım yine bir şey değişmedi. Nasıl kurtulucam bundan? Anakart : Asus M5A78L-M LX
  2. AbdulSamed21

Asus M5A78L-M LX Anakart windows 10 bios nasıl yükseltilir?

Merhabalar Asus M5A78L-M LX anakartımın biosunu yükselticem windows 10 kullanıyorum ama Asus'un sitesinde en son windows 8.1 sürümü var kursam herhangi bir sorun yaşarmıyım?
  3. AbdulSamed21

Güvenilir Elektronik sigara nerden alınır?

Selamunaleyküm en güvenilir şekilde internetten nasıl elektronik sigara alabilirim bildiğiniz veya müşterisi olduğunuz bir site varmıdır?
  4. AbdulSamed21

Bilgisayar açılışta donuyor

Arkadaşlar bilgisayarım bu ekranda donuyor sebebini bilen varımdır termal macun değiştikten sonra oldu bu ramleri tak çıkar yaptım bişey değişmedi
  5. AbdulSamed21

Kolum çok kötü ağrıyor.

Dün depremzedelere yardım amaçlı erzak gönderiyorduk koliler taşıyorduk bende yardım ediyordum koliler ağırdı dün hiç bişeyim yoktu şuan sol kolum çok ağrıyor nasıl geçer?
  6. AbdulSamed21

Tosla kart nasıl limit yükseltilir?

Tosla kartımın limitlerini yükseltmek istiyorum ama illaki kendi banka hesabımdan para yüklemem gerekmiş benim kendime ait banka hesabım yok nasıl limitleri yükselticem.Ben anlamadım bu kart birisi açıklayabilirmi?
  7. AbdulSamed21

18 yaş altı banka kartı öneri.

Eft/Havale ve online harcama yapabileceğim mobil bankacılığını kullanabileceğim banka kartı önerir misiniz?? Lütfen papara,ininal vs. demeyin.
  8. AbdulSamed21

18 yaş altı kişiler vücut geliştirebilirmi?

Selamlar ben spor salonlarına gidip vücut geliştirmek istiyorum ama nereye gitsem ''18 yaş altı tavsiye etmiyoruz'' diyorlar babamıda bu yüzden ikna edemiyorum. 15 yaşında biri vücut geliştirebilirmi?
Geri