Kolum çok kötü ağrıyor.

Reaksiyon skoru
3
Dün depremzedelere yardım amaçlı erzak gönderiyorduk koliler taşıyorduk bende yardım ediyordum koliler ağırdı dün hiç bişeyim yoktu şuan sol kolum çok ağrıyor nasıl geçer?

Öncelikle ellerine kollarına sağlık. Muhtemelen hamlık ağrısı. Uzun süre boyunca kaslarını bu denli çalıştırmadığın için ağrı olması normal. Soda vb mineralli içecekler ve ılık su ile duş alabilirsin. Bir kaç güne geçecektir ancak geçmezse mutlaka bir doktora gözükün.​

Hamlamıştır, geçen 1-2 gün sonra.

Dün depremzedelere yardım amaçlı erzak gönderiyorduk koliler taşıyorduk bende yardım ediyordum koliler ağırdı dün hiç bişeyim yoktu şuan sol kolum çok ağrıyor nasıl geçer?
Kanka sağ kolunun neden ağrımadığını biliyorsun :) bende 2 gün önce gitmiştim dün sabah bayağı agrimisti. Hamlamak deniyor. Yani uzun süre ağırlık kaldırmadan 1 günde ciddi ağırlıklar kaldırırsan ağrı yapar. Bu arada şuanda yardımdayım.

Soğuk jel oluyor omzumdan ameliyatli biri olarak konuşuyorum..15 dk günde 4 kere koy,bir kas gevşetici iç normale dönersin kardeşim 2 güne ..yüreğine sağlık bu arada

Kazayla bir yerine zarar vermediysen vücut böyle işlere alışık olmadığı için bu durum normal 1 haftaya tamamen geçer diye umuyorum eline sağlık.

kas gevşetici kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,844
Üyeler
191,178
Son üye
gscassio
Geri