Neler Yeni

Kolum çok kötü ağrıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
AbdulSamed Başçı
Dün depremzedelere yardım amaçlı erzak gönderiyorduk koliler taşıyorduk bende yardım ediyordum koliler ağırdı dün hiç bişeyim yoktu şuan sol kolum çok ağrıyor nasıl geçer?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Dün depremzedelere yardım amaçlı erzak gönderiyorduk koliler taşıyorduk bende yardım ediyordum koliler ağırdı dün hiç bişeyim yoktu şuan sol kolum çok ağrıyor neden olabilir bu?
Nedenini yazmışsınız ya. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
LuciFeriaNx
Öncelikle ellerine kollarına sağlık. Muhtemelen hamlık ağrısı. Uzun süre boyunca kaslarını bu denli çalıştırmadığın için ağrı olması normal. Soda vb mineralli içecekler ve ılık su ile duş alabilirsin. Bir kaç güne geçecektir ancak geçmezse mutlaka bir doktora gözükün.​

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hamlamıştır, geçen 1-2 gün sonra.

NightWish2434

80+ Silver
Dün depremzedelere yardım amaçlı erzak gönderiyorduk koliler taşıyorduk bende yardım ediyordum koliler ağırdı dün hiç bişeyim yoktu şuan sol kolum çok ağrıyor nasıl geçer?
Kanka sağ kolunun neden ağrımadığını biliyorsun :) bende 2 gün önce gitmiştim dün sabah bayağı agrimisti. Hamlamak deniyor. Yani uzun süre ağırlık kaldırmadan 1 günde ciddi ağırlıklar kaldırırsan ağrı yapar. Bu arada şuanda yardımdayım.

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Soğuk jel oluyor omzumdan ameliyatli biri olarak konuşuyorum..15 dk günde 4 kere koy,bir kas gevşetici iç normale dönersin kardeşim 2 güne ..yüreğine sağlık bu arada

Silinsin

80+ Silver
Kazayla bir yerine zarar vermediysen vücut böyle işlere alışık olmadığı için bu durum normal 1 haftaya tamamen geçer diye umuyorum eline sağlık.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Benim de belim ağrımıştı baya, dinlenicen aga geçene kadar

ConquerorXIV

80+ Gold
kas gevşetici kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,669
Üyeler
164,360
Son üye
Masra
Top Bottom