Arama sonuçları: *

• Users: Qmertry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Qmertry

Askerlikten Muaf Olanlar Okusun

Merhaba arkadaşlar 3 ay askerlik yaptım ve muaf tutuldum sağlık nedeniyle biliyorsunuzki 2014 de elverişli olmayanlar bedelli yasasından yararlanarak terhis belgelerini aldırlar ben tbbmeyede benim gibi olanlar için hakkımizi aramak için başvuru yaptım benim benim gibi yada elverişli olmayanlar...
  2. Qmertry

Bilgisayar yeşil ekran hatası

Merhabalar Windows Insider Build ran into a problem yazıyor alttada karekod ve %0 Complete yazısı var bu hatayı nasıl çözerim bilgisayarı sıfırla diyorum gene olmuyor biostan felan sıfırlasak yokmu bunun çözümü?
  3. Qmertry

Lol yeni başladım tavsiyeler

Arkadaşlar merhaba oyuna yeni başladım tavsiyeler verir misiniz hangi şampiyonlar kullanayım nerde oynamalıyım
  4. Qmertry

Tiktokta canlı yayında ses ekleme

Arkadaşlar merhaba. Canlı yayında mesela hediye atılırken falan sesler geliyor. Mesela şu hediye atana bu ses diye yani kısacası efekt koyuyorlar yada yorumdaki yorumları okuyor Nasıl yapılıyor?
  5. Qmertry

PES gamepad'den klavyeye geçiş nasıl yapılır?

Arkadaşlar, gamepad ıle oynuyordum. Klavyeye gecmek ıstedım ve gamepad aktıf oyunda hala. Nasıl gecebılırım klavyeye? Ayarlarda yok.
  6. Qmertry

Pini kırılan işlemci calirisirmi

Arkadaşlar işaretledigim yerin pini kırıldı ama hala çalışıyor sıkıntı yaratirmi
  7. Qmertry

İşlemci pinlerine macun geldi

Arkadaşlar bu macunu nasıl temizlerim
  8. Qmertry

C diski hatası alıyorum

Böyle bir hata alıyorum çözüm nedir?
  9. Qmertry

Dizilişi nasıl yapmalıyım

Arkadaşlar bu kadroya hangi diziliş uyar
  10. Qmertry

Kasa fanları nasıl takılır

Arkadaşlar hazır hasada bu halde takılı geldi ne yapmam gerek fanlar çalışmıyor.
  11. Qmertry

PSU kablosu çıkmıyor

Merhabalar içindeki kabloyu nasıl çıkartabilirim bir türlü denedik olmadı .
  12. Qmertry

Kasa üst panel yapan yerler

Arkadaşlar üst panel boyası söktüde yeni üst panel lazım yapan bir yer tanıyor musunuz
  13. Qmertry

Üst panel yapan yer varmıdır

Arkadaşlar üst panel boyası söktüde yeni üst panel lazım yapan bir yer tanıyor musunuz
  14. Qmertry

Kasa yanlış boyanmış

Merhabalar kasayı boyadım kardeşim gelmiş kasayı böyle ellemiş sadece üst düzeyi boyadım ve ön panelin içindeki jak acayip derecede cızırtılı geliyor ve arka panele takıyorum ses gelmiyor anakarta zarar gelmedi nedeni ne olabilir?
  15. Qmertry

Kasayı hangi renge boyamalıyım

Kasa soyulmaya başladı bunu hangi renge boyamalıyım mat siyah vb.
  16. Qmertry

Kasanın üstü soyulmaya başlamış ne yapabilirim

Ne yapabilirim önerileriniz
Geri