Qmertry 80+ Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 41 Reaksiyon skoru 1 11 Şubat 2023 #1 Bütçe 5 Merhabalar kasayı boyadım kardeşim gelmiş kasayı böyle ellemiş sadece üst düzeyi boyadım ve ön panelin içindeki jak acayip derecede cızırtılı geliyor ve arka panele takıyorum ses gelmiyor anakarta zarar gelmedi nedeni ne olabilir? Ekler IMG_20230211_222258.jpg 10 KB · Hit: 46
Merhabalar kasayı boyadım kardeşim gelmiş kasayı böyle ellemiş sadece üst düzeyi boyadım ve ön panelin içindeki jak acayip derecede cızırtılı geliyor ve arka panele takıyorum ses gelmiyor anakarta zarar gelmedi nedeni ne olabilir?
JSezar Cezalı 80+ Silver Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 4,459 Reaksiyon skoru 2,347 11 Şubat 2023 #2 Parçaları çıkarmadan kasa mı boyadın?boya iletken görmediğin yerlerde olabilir
Qmertry 80+ Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 41 Reaksiyon skoru 1 11 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 JSezar yazmış: Parçaları çıkarmadan kasa mı boyadın?boya iletken görmediğin yerlerde olabilir Devamı için tıklayın... Sadece üst tarafi boyandı cam kapalıydı zaten başka yerde gelmedi boya
JSezar yazmış: Parçaları çıkarmadan kasa mı boyadın?boya iletken görmediğin yerlerde olabilir Devamı için tıklayın... Sadece üst tarafi boyandı cam kapalıydı zaten başka yerde gelmedi boya