Monitör maksimum DP ve HDMI ile 144hz de kullanılabiliyor DISPLAY PORT İLE 165 HZ YE ALINCA ALT KISIMDA SİYAH ÇİZGİ ÇIKIYOR FAKAT 144 HZ İLE HERHANGİ BİR...
Öncelikle herkese iyi günler dilerim her zaman istediğim sff kasa toplama isteğini an itibari ile tamamlamış bulunmaktayım Abdullah’ın fractal design kasa...
ITX sisteme geçtiğim için yeni kasama sığmıyor fiyat performans olarak en iyi kule tipi soğutucularından kutusundaki tek eksik termal macundur 2025 kasım...
Bilgisayarı ilk topladığımda aldığım kasayı ITX sisteme geçtiğim için satıyorum ön ve üstteki fanları mavi renktir bir adet fan bazen hafif ses yapıyor
vatandan toplu sistem alan bir arkadaştan aldım kutusu eksiksiz itx kasaya geçtiğim için sığmıyor o yüzden satıyorum kutu fatura garanti mevcut garantiyi...
ITX sisteme geçtiğim için 2019 yılında aldığım anakartı satıyorum garantisi bitmiştir kutusundaki tek eksik orjinal sata kablolarıdır 2 adet sata kablosu...
2021 eylül ayında yurt dışı amazondan alınmıştır ve sadece oyun amaçlı kullanılmıştır herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Kutu fatura mevcuttur. Furmark...