Arama sonuçları: *

• Users: JoseMarden
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. JoseMarden

7 aylık fitness vücut değişimi

Merhaba arkadaşlar, 7 aydır fitness yapıyorum. Değişimimi sizinle paylaşmak istedim. 170 boy 58 kilo ile başladım. Şuan 65 kiloyum. Değişiminden memnun değilim. Çünkü 3. Aydan itibaren yağ kütlesi olarak kilo aldığımı düşünüyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum şeker tüketmiyorum. Almam gereken...
  2. JoseMarden

Yurt dışı s23 ultra e-sim hakkında

Merhaba arkadaşlar. Ben yurt dışı s 23 ultra aldım. İki fiziksel sim yuvası bir de e simi var. Telefonu kaydettirmeden yada server kaydı yaptırmadan 2 fiziksel sim ile 8 ay sonrasında e sim geçip seneyi kapatabiliyormuşuz. Bir bilgisi olan var mı böyle bir şey var mı imeiler kapandıktan sonra e...
  3. JoseMarden

Bilgisayarda hangi programların açıldığını öğrenme

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım ortak kulanım ortamında. Benim olmadığım zamanlarda bilgisayarım ne zaman açılmış, hangi oyun veya program açılmış vs kaydeden bir program var mı? biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım. klavye internet adresi loglayan programlara gerek yok. sadece hangi saatte...
  4. JoseMarden

İndirimlerin paylaşıldığı gruplar var mı

Daha önce de gördüm. İndirimlerin paylaşıldığı gruplar varmış farklı uygulamalarda. Acaba özelden link falan atabilecek var mı?
  5. JoseMarden

BF 2042 Chat Kullanılmıyor

Merhaba arkadaşlar, Bf2042 de son güncellemeden sonra chat'te yazışamıyorum kimseyle. Ne takıma ne de ekibe. Yazı yazılıyor ama boş. Ne kimsenin mesajı var ne de kimse benim mesajımı görüyor, anlamadım. Xbox game pass sürümünü oynuyorum. Acaba ondan dolayı mı chat kapandı.
Geri