Arama sonuçları: *

• Users: Noiryv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Ders için 20 bin TL tablet önerisi

Bütçemiz 18k aslında ama 20'ye zorlayabiliriz. Online ders, görüntülü görüşme, not alma ağırlıklı kullanılacak. Arada 1-2 saatliğine PUBG oynanacak. Samsung S10 FE ve Honor Pad V9 tabletlerini bulduk. Siz hangi tableti önerirsiniz?
  2. N

35-40k hazır sistem önerisi

40k geçmeyecek şekilde mümkünse 2x16 GB ram ve 1 tb ssd olsun. Oyun ağırlıklı kullanılacak. Teşekkürler.
  3. N

35-40k sistem önerisi

40k geçmeyecek şekilde mümkünse 2x16 GB ram ve 1 tb ssd olsun. Hazır sistem olursa daha iyi olur. Oyun ağırlıklı kullanılacak. Teşekkürler.
  4. N

Kasa temizliği için hava üfleme makine önerisi

Kasada çok toz birikti bu hafta temizlemeyi düşünüyorum. Temizlik için genelde hava üfleme makinesi öneriyorlar ama nasıl bir ürün bakmalıyım pek bilgim yok. Bu ürünü öneren birkaç kişi gördüm...
  5. N

4000 - 4500 TL kablosuz kulaklık önerisi

PC için kablosuz kulaklık arıyorum. Çok fazla Online FPS oyunları oynamıyorum genelde hikayeli oyunlarda, film-dizi falan izlerken kullanacağım. Biraz araştırdım Arctis 7p+ gözüme çarptı ve hoşuma gitti kulaklık ama birden fazla versiyon var galiba 7+ ile 7p+ arasındaki farklar nelerdir? Siz...
  6. N

Gamesatış'dan Steam hesabı satın almak

Elden ring ve hogwarts gibi pahalı oyunları almaya bütçem yetmiyor. Dolanırken gamesatış'da 25 liraya 3 oyun satıldığını gördüm. Daha önce bu şekilde hesap alan oldu mu bana pek güvenilir gelmedi. https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/istediginiz-3-oyun-butun-oyunlar-var-garanti-705354
  7. N

Gamakay MK61 RGB kaydetme ve Hz arttırma

Selam, klavye dün geldi. Yazılımı sitesinden kurdum yaptığım RGB ayarları programı kapatınca ya da bilgisayarı yeniden açınca siliniyor nasıl kaydedebilirim? Yazılım üzerinden 1000hz ayarını göremedim bilen var mı acaba nasıl yapabilirim?
  8. N

Razer BlackShark V2 alınır mı?

FPS oyunlarında ses kasmak için kulaklık arıyorum. BlackShark V2 Amazon'da 1.653 TL'ye düşmüş. Sizce bu fiyata almaya değer mi yoksa yerine bu kulaklığı alırsan daha iyi olur dediğiniz başka bir ürün var mıdır?
  9. N

RGB Fusion RAM ve ekran kartını görmüyor

Gigabyte B650M Gaming X AX anakarta sahibim. RGB Fusion ile kasa ve sıvı soğutucunun fanlarını senkronize şekilde ayarlayabiliyorum fakat Kingston Fury Beast RAM ve Galax 4070 Ti ekran kartı uygulamada gözükmüyor. Bütün parçaların RGB'lerini nasıl senkronize edebilirim?
  10. N

M.2 SSD bölünmeli mi?

Selam, yeni sistem için Windows kurulumu yapacağım. 1 TB M.2 SSD mevcut, format atarken bunu 2'ye mi bölmeliyim? Örneğin, sistem ve bazı uygulamalar için C, oyunlar için D olarak. SSD sağlığı açısından ve performans bakımından bölmeden mi kullanmak daha mantıklı bölerek mi?
  11. N

3. bilgisayar için yeni hat çekmek

Odamda 1 tane priz mevcut ve onda 6'lı akım korumalı priz takılı. İş için ve kişisel olarak kullandığım 2 masaüstü bilgisayar takılı bu prize. Fakat bunlar çok güç harcayan sistemler değil ikisinde de ekran kartı bulunmuyor toplam 700 watt bile kullanmıyor olabilirler. Yeni bilgisayar topluyorum...
  12. N

Satın aldığım SSD sahte olabilir mi?

Selam, yeni bilgisayar topluyorum. Perşembe günü N11'de Elmacık satıcısından Kingston Fury Renegade SSD satın aldım. SSD bugün ulaştı, kutusunu açmadım diğer parçalar henüz gelmediği için. Şans eseri gezinirken Mesut Çevik'in yeni videosunu gördüm. N11'den alınan SSD sahte çıkmış satıcı ismi...
  13. N

1.500 TL mouse ve mousepad önerisi

El ölçüm 19x9 palm grip tutuş için mouse ve mouse pad arıyorum. Online olarak genellikle Valorant ve LoL oynuyorum. Bunların dışında hikayeli oyunlar da oynuyorum. Kablolu mu daha iyi olur kablosuz mu pek bir bilgim yok. İkisi de olur benim için. Bütçem 1,5K fakat değeceğini düşündüğünüz...
  14. N

Galax 4070 Ti model önerisi

Galax 4070 Ti satın alacaktım fakat Teknobiyotik'te 2 tane model var. Bunların farkı nedir acaba bilen var mı? Hangisini önerirsiniz? https://www.teknobiyotik.com/galax-geforce-rtx4070-ti-12gb-192bit-gddr6x-rtx-4070ti-ekran-karti-47iom7md6msg.html...
  15. N

4070 Ti için güç kaynağı önerisi

Selamlar, yeni sistem topluyorum 4070 ti satın alacağım. PSU olarak RM850 düşünüyordum fakat 4000 serisinde giriş değişmiş sanırım ve 3 PCIE kablosu gerekiyormuş. 1-2 tane konu gördüm RM850'de 2 tane PCIE kablosu mevcutmuş. Dönüştürücü kullanılması da pek önerilmiyor galiba. Almışken ekran...
  16. N

Ryzen 5 7600 sıvı soğutma önerisi

Selamlar, Ryzen 5 7600 işlemci için sıvı soğutma arıyorum. Kasam Lian Li Lancool 216 beyaz olacak. Mümkünse sıvı soğutmanın beyaz olmasını tercih ederim kasa ile uyumlu olması için ama önceliğim soğutmasının başarılı olması. Bütçem 2.500 TL
  17. N

Sadece kasa için 40.000 TL bütçe ile sistem önerisi

Selamlar, Sadece kasa için maksimum 40.000 TL olacak şekilde toplamak istiyorum. Oyun ağırlıklı kullanacağım. 2K monitörüm var. Ekran kartı ve işlemciyi 4070 Ti ve Ryzen 5 7600X olarak düşündüm fakat diğer parçalar hakkında hiç fikrim yok. Yardımlarınızı rica ederim.
  18. N

26K bütçe bilgisayar tavsiyesi

Selamlar, Sadece kasa için 26k bütçem var en fazla 28k çıkabilirim. Ekran kartı nvidia olursa çok iyi olur. Yardımlarınızı bekliyorum.
Geri