Galax 4070 Ti model önerisi

yanlış bilgi içeren mesaj, silindi.

Son düzenleme:
pahalı olan 4 fanlı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
şu şekilde diğerini de arka tarafa takabiliyorsunuz, soğutma bloğu kalın olduğu için iki türlüsü de gayet yeterli olur bence ama bütçe varsa bunu almakta fayda var tabi
diğerinde de var bu zaten

Galax 4070 Ti satın alacaktım fakat Teknobiyotik'te 2 tane model var. Bunların farkı nedir acaba bilen var mı? Hangisini önerirsiniz?

https://www.teknobiyotik.com/galax-...dr6x-rtx-4070ti-ekran-karti-47iom7md6msg.html

https://www.teknobiyotik.com/donani...2gb-192bit-gddr6x-rtx-4070ti-ekran-karti.html
tek farkları birisi ışıklı sanırsam :D

4070ti Nvidia'nın en güncel kartı ve vereceğiniz para gerçektende az bir miktar değil. Bence 20bin TL'yi veren 24 binde verir diyor ve size Asus, MSI gibi markalara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Elbette ülkemizde bu kartlar çok pahalı ama geçen incehesapta 20k'ya Asus çıkmıştı mesela. İndirimler takip edilebilir. Hatta bu akşam incehesap gaming gecesi var yine çıkabilir. Beklemenizi öneririm

diğerinde de var bu zaten

tek farkları birisi ışıklı sanırsam :D
RGB için değer mi pek bilemedim.
4070ti Nvidia'nın en güncel kartı ve vereceğiniz para gerçektende az bir miktar değil. Bence 20bin TL'yi veren 24 binde verir diyor ve size Asus, MSI gibi markalara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Elbette ülkemizde bu kartlar çok pahalı ama geçen incehesapta 20k'ya Asus çıkmıştı mesela. İndirimler takip edilebilir. Hatta bu akşam incehesap gaming gecesi var yine çıkabilir. Beklemenizi öneririm
Teşekkür ederim öneriniz için. MSI'da suprim x dışındakilerin pek bir farkı yok galiba Galax, Palit gibi modellerle. Onun da fiyatı epey yüksek. İncehesap'ta da sadece MSI stokta gözüküyor.

İncehesap dan uzak durun bir sistem sordum bir gün sonra 3.5 binden yukarı fiyatı arttı bu kadar aşağılık bir fırsatçılık yok ayrıca stokçu bu ve benzeri siteler onların yüzünden fiyatlar çıkıyor zaten tek tek satıyorlar yakalanmamak için böyle fırsatçılar oldukdan sonra ne tesadüfse stoklar sadece cumaları 23 binden biten ürünleri 28 deb 27 den koydular cimerlikler

İncehesap dan uzak durun bir sistem sordum bir gün sonra 3.5 binden yukarı fiyatı arttı bu kadar aşağılık bir fırsatçılık yok ayrıca stokçu bu ve benzeri siteler onların yüzünden fiyatlar çıkıyor zaten tek tek satıyorlar yakalanmamak için böyle fırsatçılar oldukdan sonra ne tesadüfse stoklar sadece cumaları 23 binden biten ürünleri 28 deb 27 den koydular cimerlikler
Bunu bir tek incehesap yapmiyor yalnız.

Geri