DMGR olan modeli aldım dün geldi, bilmiyorum ilk defa kullandığım için mi böyle ama cidden önceden monitör kullanmamış gibi hissettiriyor, yanda 27lik...
Selamlar,
Ofisimde 240 Hz IPS monitörüm var. Evde kullanmak için de bir monitör arayışına girdim. Ağırlık olarak fps oyunları oynuyorum diye BENQ ZOWIE...
Evet o konuda hakkını yiyemem, garanti süreci iyi çalışıyor. Ben Vatan'dan almıştım, ne Vatan nede Asus iade sürecinde sorun çıkarmadı, KVK'ya verdim...
Paneller belli üreticilerden geldiği için zaten panelleri belli hepsinin markalık ekstrem bir şey yok bu ürünlerde. Üretim de sıkı, panel piyangosu vb yok...
Ben bunu alacağıma 200 nit qd oled glossy alırım GO27Q24 alın bence bunu iade edip. WOLED' in kronik sorunlarıyla ugrasmayın. Bir de QD Oled de renkler...
evet hocam bahsettiğiniz şeyleri araştırmıştım zaten benim için çok sorun olan şeyler değil + olarak aldığım modelde de panel yanığı vs olması durumunda...
Hocam bu işler şans işi hevesini kırmak istemem ama sadece 1-2 harf değişikliği olan modelini almıştım bu ürünün. 5 ay sonra ekranın neredeyse yarısı OLED...
Bir kaç gündür oled monitör arıyordum, inceleme fiyat performans ve garanti konusunda bu model ilgimi çekti sipariş verdim. Kullanan var mı varsa memnun...
Bütçe 20k Civarı olabilir, Daha önce hiç oled monitör kullanmadım VA panel monitör kullanıyorum geçmeye değer mi ve 2k qhd oled monitör 20kya alınır mı...