Su soğutmalı modeli bende kesinlikle öneririm dediğin gibi nadir bulunuyor RKS LT 50 PRO PLUS olması lazım bu modelde var ve arkadaşım kullanıyor 10k km...
İleride motor kullanmaya devam edeceksen tabii ki ehliyetini al ancak 50/125 olan motorları bilinçsiz dip gaz verip kullandıkları için bir süre sonra sorun...
Hiçbir 50cc yokuşu rahat çıkamaz onu unutun, 50-60 bandına çıkabilirseniz 50/125 olan seri var B ehliyet ile kullanılabilir sigorta mtvden muaf 50ccyi...
bu tarz km için 50 cc maalesef uygun değil, 80cc - 100cc dönüşüm olanlar daha da beter. Direkt 50 cc 25km günlük yolu deneyimlediğim için kesinlikle...
boyle seylere hala niye para harciyosunuz onuda anlamadim gidin torrennten yukleyin aliyosun oyunun yarisindayken bi bakiyosun hesabin sifresi degismis...
Anladım teşekkür ederim vaktini ayırdığın için bir arkadaşım kuryelik yapıyor kendi motoru şirket hesabı felan açmış aylık 120k kazanıyorum diyor paket...
aylık 120k uçuk bir rakam bu arada sonradan o tutarları kazanamayınca üzülebilirsin beklentini en azından başta yüksek tutma çünkü 120k ona kalması için...
Kuryelik dükkanlarda falan yapmıştım, Ankara da seçeceğin veya sana düşecek bölge çok önemli keçiören çevresinde kesinlikle önermiyorum hiçbiri düzgün araba...