boyle seylere hala niye para harciyosunuz onuda anlamadim gidin torrennten yukleyin aliyosun oyunun yarisindayken bi bakiyosun hesabin sifresi degismis...
Anladım teşekkür ederim vaktini ayırdığın için bir arkadaşım kuryelik yapıyor kendi motoru şirket hesabı felan açmış aylık 120k kazanıyorum diyor paket...
aylık 120k uçuk bir rakam bu arada sonradan o tutarları kazanamayınca üzülebilirsin beklentini en azından başta yüksek tutma çünkü 120k ona kalması için...
Kuryelik dükkanlarda falan yapmıştım, Ankara da seçeceğin veya sana düşecek bölge çok önemli keçiören çevresinde kesinlikle önermiyorum hiçbiri düzgün araba...
İkeada bir dönem çalıştım ve bu çalışma koltukları hem çok rahat hemde uzun süre kullanımda arka taraf terlemiyor, oturma bölümünde de bir çöküntü olmuyor...
ben indirimden xfx almıştım sıcaklık olarakda 60-65 derece max gördü uzun süre ful yükte tavsiye ederim
1787500940
tabi bellek derecesi nedir o kadar...
9070 xt 16gb kullanıyorum 2k da her oyunu zaten akıcı oynatıyor driver kısmında da bir sorun yaşamadım hiç tavsiye ederim 5070ti almak yerine kesinlikle...