Arama sonuçları: *

• Users: Yumud
  • Order by date
  1. Y

Yardım (4090 Bilgisayarda Sorun Var)10k TL ile Alınabilecek En İyi SSD 1tb

SSD konusunda inanılmaz bilgim yok ancak kendi kullandığım ve önereceğim ssd Samsung evo 990 PLUS 1TB olabilir hem bütçenizi aşmıyor hemde dediğim gibi kendim kullanıyorum ama dram vs o tarz detaylara hakim değilim
  2. Y

20 Bin TL'ye Acil Telefon Önerisi?

ikinci elde bulunur ama çok fazla yd ürün satıyorlar ona dikkat etmen lazım
  3. Y

20 Bin TL'ye Acil Telefon Önerisi?

xiaomi 14t al geç ama ikinci el bulursun onu ekran 144hz batarya falan gayet iş görür kameralar flnda güzel öneririm.
  4. Y

Öneri Yeni Ekran Kartı Alıcam 5070ti Şuan Sırası Mıdır?

Rx 9070xt de tercih edilebilir 5070ti yerine daha uyguna gelmiş olur aşağı yukarı performansları aynı
  5. Y

Motor Almak İçin Yardımınız Lazım!

Japon dışında alacağın her motordan satarken maalesef ciddi zarar edebilirsin, Tavsiye olarak ikinci ele yönelip fiyatı da iyice öldürerek motoru almak olur, marka model olarak Temiz NK250,SR250,NS200,NS200UG, Tarzı modellere yönelebilirsin. Bu tarz markalarda alırken kazanırsan her zaman karlı...
  6. Y

2060tan 9060xt Alınır mı ?

Diğer arkadaş boş yapmış hocam gayette değer taş gibi performans alırsın 2060a oranla
  7. Y

İşlemcim En Küçük Oyuna Girmeme Rağmen %100 Ünü Kullanıyor Oyun Çok Kasıyor

Arkadaşların dediği gibi güncel driveri kurup şansınızı deneyin, ikinci olarak güncel driverdan da sorun olabilir 3-5 ay önce yayınlanan bir driver daha kurarak şansınızı 2. defa deneyin, ikisinde de olumsuz sonuçlar alırsanız bir bardak soğuk su iyi gelir.
  8. Y

RTX 3060 Laptop İçin 2k Monitör Uygun Mu?

FHD ve 2K arasında çok bariz görüntü ve kalite farkı olur özellikle hiç 2k kullanmadıysanız, 3060 Ekran kartı laptop gpu olduğu için bazi yerlerde 2k üzebilir ancak her halükarda 60fps + neredeyse bütün oyunlarda alırsınız, güncel görüntü teknolojilerini de desteklediği için dlss vs de açarak...
  9. Y

7800x3d ve 9060xt Sizce Doğru Kararmı

9070xt olsa tadından yenmezmiş ama parçaların uyumu gayet iyi uzun süre sizi götürür
  10. Y

Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

Sadece oyun için geçilecekse bence kesinlikle o fiyat farkına değmez.
  11. Y

niye değmesin hocam 2 kat fark var iki kart arasında 2k içinde ideal bir kart
  12. Y

Yeterli olur darboğaz yaşamazsın 2kda çoğu oyunda
  13. Y

İşlemcim En Küçük Oyuna Girmeme Rağmen %100 Ünü Kullanıyor Oyun Çok Kasıyor

Ekran kartı ne zamandır sizde
  14. Y

Çözüldü✓ RX 9070 XT ile Uyumlu İşlemci Önerileri

Aynı kartı 2kda kullanıyorum i9 11900f bile işimi görüyor bütçeniz doğrultusunda size en uygun fp gördüğünüzü alıp geçin bence iki işlemcide de sorun yaşamazsınız.
  15. Y

50cc Motosiklet Hakkında Yardım ?

o zaman sıfıra yakın bir 50 cc alabilirsiniz, 7-8ay sorunsuz götürür getirir diyemem her an herşeyi yapabilir 50cc motosikletler güzel yanı satması zor olduğu için alırken iyice fiyatı öldürebiliyorsunuz ancak satarken de bir hayli sizi zorlayacak.
  16. Y

Tipe kesinlikle bakmayın hocam çok aldatıcı olur sizin için, LT50 PRO PLUS olan modeli bütçenize denk getirirseniz yapabileceğiniz en mantıklı hareket bu olur hem 50/125 sigortadan ehliyetten muaf hemde çoğu 50cc de olmayan su soğutmalı sistemiyle şehirler arası bile yol yaparsınız (otobanları...
  17. Y

Hocam sonradan 80liğe vs sadece pistonu değişmiş motorları sakın tercih etmeyin, siz dediğimi bir araştırın direkt 50/125 olan seriler var diğer 50liklerden biraz pahalıdır ancak sizi uzun süre idare ederler, sonradan yükseltme motorlar hacminin üstünde çalıştığı için max 3 ay içerisinde masraf...
  18. Y

Bu motor ile dünya turu bile yapabilirsiniz, vespa ile çin malı 50 ccleri kıyaslamış diğer arkadaşlar, size iyi sürüşler.
  19. Y

Motorunuzun modeli nedir
Geri