Arama sonuçları: *

1. U

Bilgisayar için upgrade tavsiyesi

Bu şekilde büyük ve fanları kaliteli bir kasa alıp sıvı soğutucuyu da eklesem tamam gibi görünüyor. Parça olarak bence de iyi bi ssd yükseltirim belki
  2. U

Sapphire RX 580 8GB ve Intel i5 10400F Gaming Bilgisayar Kaça Satarım?

7500 Civarı satar rakamı olur. Gene 9000'a falan koy belki direkt alan olur.
  3. U

Bannerlord mod nasıl yapılır?

Burada bilgi edinmen biraz zor Youtube da TP diye bir kanal vardı bannerlord içeriği mod vs çekiyordu ve discord sunucuları vardı istersen direkt oralara bak bütün ilgi bannerlord üzerine olur o şekilde.
  4. U

Öneri Asus rtx 3060ti 8gb 256bit ekran kartı 4k açarmı

aynı kartı kullanıyorum. R7 5700X3D ile ve 2k'da genelde her oyun ultra 60fps akıyor. İşlemci yeter ancak 4k için orta-düşük ayar olur gibi duruyor.
  5. U

Usta dediğim gibi aslında üzerinde ki fan da baya başarılı, kasadan dolayı direkt ısınıyor işlemci 240mm tek başına ne kadar etkili olur bilemiyorum.
  6. U

Yardım Xiaomi Note 14 tatmin eder mi?

Usta oyun ve F/P için kesinlikle xiaomi 14T öneririm. İşlemcisi çok sağlam ekranı mük 144hz takaslayabilirsen falan üzerine biraz koyup onu alman çok mantıklı olur.
  7. U

Sistemim fena sayılmayacak bir düzeyde ancak kasam full temperli cam olduğu için, ön tarafta dahil. Parçalar biraz fazla ısınıyor. İşlemci olarak R7 5700X3D kullanıyorum ve üzerinde ki fan arctic e34 dual e spor fanı buna rağmen 80 dereceleri görüyor. RTX 3060Tİ da aynı şekilde hemen hemen 75...
  8. U

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık

Ürünü bende incehesap cuma akşamından almıştım 1500 TL gibi bir fiyata, laptopla kullanırken robotlaşma sesi yapıyor sebebide şu wireless WFİ ağı ile bluetooth çoğu laptopta aynı veriyi kullanıyor ben wfiyi kapatıp sadece kulaklığı kullandığımda sorun çözülüyor mesela. Normal kasamda kullanırken...
Top Bottom