Su soğutmalı modeli bende kesinlikle öneririm dediğin gibi nadir bulunuyor RKS LT 50 PRO PLUS olması lazım bu modelde var ve arkadaşım kullanıyor 10k km oldu hala bir sorun yaşamadı. Sigortayı çoğu şirket yapmıyor 50cc ye ancak bulup yaptırırsanız sizin faydanıza olur, hız konusunda da...
İleride motor kullanmaya devam edeceksen tabii ki ehliyetini al ancak 50/125 olan motorları bilinçsiz dip gaz verip kullandıkları için bir süre sonra sorun çıkartıyor alıp düzgün kullanıldığında ve bakımları eksiksiz yapıldığında çok uzun süre götürür, sonuç olarak sadece işe git gel yapıp...
Teoride yasak ancak araştırma yaparsanız durumu anlarsınız, ruhsatta 50cc gözüküyor ancak markanın fabrikasında alt takımını 125cc olacak şekilde tasarlıyorlar. Sonradan bir işlem olmadığı için illegalitesi yok ancak bu tarz motorlarda sigorta mtv vs olmadığı için ederinin bir tık üstünde...
Hiçbir 50cc yokuşu rahat çıkamaz onu unutun, 50-60 bandına çıkabilirseniz 50/125 olan seri var B ehliyet ile kullanılabilir sigorta mtvden muaf 50ccyi alırsanız hem çok zorlanır hemde tekrar satamazsınız ancak 50/125 olan seriler nispeten daha iyi yokuşları vs rahatlıkla çıkar ve satışta sizi...
bu tarz km için 50 cc maalesef uygun değil, 80cc - 100cc dönüşüm olanlar daha da beter. Direkt 50 cc 25km günlük yolu deneyimlediğim için kesinlikle önermiyorum ki belirttiğin bütçeye bakarsak verebileceğin son paralar bunlar. Şöyle söyleyeyim 30 bini verip alırsın max 1 ay gidip gelirsin oda...
aylık 120k uçuk bir rakam bu arada sonradan o tutarları kazanamayınca üzülebilirsin beklentini en azından başta yüksek tutma çünkü 120k ona kalması için 150k civarında kazanması lazım ve bu da günlük 14-16 saat mesai ve 6 gün çalışma ister.
Kuryelik dükkanlarda falan yapmıştım, Ankara da seçeceğin veya sana düşecek bölge çok önemli keçiören çevresinde kesinlikle önermiyorum hiçbiri düzgün araba sürmüyor ve kaza yapma olasılığın çok yüksek, etimesgut çayyolu gibi bölgeleri seçersen hem bahşişin iyi çıkar hemde nispeten düzgün bir...
İkeada bir dönem çalıştım ve bu çalışma koltukları hem çok rahat hemde uzun süre kullanımda arka taraf terlemiyor, oturma bölümünde de bir çöküntü olmuyor ekstra olarak sesiniz biraz çıkarsa garanti kısmı çok iyi çalışıyor.