Yumud isimli üyenin son içerikleri

1. Y

R25 Almayı Düşünüyom Fikrimi Değiştirecek Varmı

Vade farksız 12ye bölüyorlarsa iyi, ama 250 cc bir motor 500kya yakın fiyat asla etmez. Kaliteden bahsetmiyorum onda hem marka hem modelde şüphe yok on numara uzun süre götürecek bir motor, ama şahsi fikrim top speed 200ü zor gören gpste 160-170 giden bir motora asla o fiyat verilmez. Alternatif...
  2. Y

2k Oled Tavsiyesi 30.000 Tl Bütçe

DMGR olan modeli aldım dün geldi, bilmiyorum ilk defa kullandığım için mi böyle ama cidden önceden monitör kullanmamış gibi hissettiriyor, yanda 27lik farklı monitörüm var ona dönüp bakmıyorum bile. Garanti konusunda da 3 yıl panel garantisi veriyor fiyat performans olarak öneririm gayet iyi
  3. Y

Oled Monitör Aldım Nasıldır ?

teşekkür ederim hocam
  4. Y

hayırlısı hocam göndeririz garantiye en kötğ
  5. Y

evet hocam bahsettiğiniz şeyleri araştırmıştım zaten benim için çok sorun olan şeyler değil + olarak aldığım modelde de panel yanığı vs olması durumunda garanti verdiği için marka sorun yaşayacağımı düşünmüyorum hayırlısı diyelim 1778751496 iade şansım şuanlık yok hocam taksitle aldığım için...
  6. Y

aralarında fiyat farkı var bazı modellerde 2-3 k bazılarında 5-6k 1778712841 26k bandında iyi gibi sanki sipariş ettiğim
  7. Y

niyekine
  8. Y

Bir kaç gündür oled monitör arıyordum, inceleme fiyat performans ve garanti konusunda bu model ilgimi çekti sipariş verdim. Kullanan var mı varsa memnun mudur ...
  9. Y

Öneri Oled Monitör Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0G1TCLQQD?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&ref=akakce 1778699744 nasıldır alınır mı ?
  10. Y

Öneri Oled Monitör Önerisi

Bütçe 20k Civarı olabilir, Daha önce hiç oled monitör kullanmadım VA panel monitör kullanıyorum geçmeye değer mi ve 2k qhd oled monitör 20kya alınır mı pişman eder mi ? bu fiyat bandında tavsiyeleri bekliyorum.
  11. Y

❌İndirim Bitti! Lg 27" Ultragear 27g810a-B 1ms 180hz 4k - 360hz Fhd Dual Mode Ips - 15.999 Tl

üzerine 5k daha koyup oled almak mantıklı mı ?
  12. Y

❌İndirim Bitti! Lg 27" Ultragear 27g810a-B 1ms 180hz 4k - 360hz Fhd Dual Mode Ips - 15.999 Tl

alınır mı hocam tam böyle birr şey arıyordum ona göre sipariş edeceğim
  13. Y

Ryzen 5 3600 İşlemci Soğutucu Önerisi

Corsair tek fanlı sıvı soğutucu 700tlye alınır mı ?
  14. Y

İntel uyumlu bu benim işimi görmez maalesef
  15. Y

Merhaba Ryzen 5 3600 İşlemci ve Rtx 2060 super 8GB Kullanıyorum işlemci çok ısınıyor, ileride 5600e geçmeyi düşünüyorum hem ona yatırım yapmak hemde elimde ki işlemcinin daha serin çalışmasını sağlamak adına soğutucu arayışım mevcut bütçeyi belirttim bu paraya sıvı soğutma gelmeyeceği için en...
Geri