Arama sonuçları: *

1. A

Lenovo Loq 15arp10e 33.000e Alınır mı

Bütçem 30 civarları genel anlamda film müzik internette surf için alacağım arada da oyun oynarım. Lenovo olmasını istiyorum ve amazondan almak zorundayım. Sizce bu laptop işimi görür mü. https://www.amazon.com.tr/dp/B0GLNW91TW?psc=1&language=tr_TR&tag=technopattr-21
  2. A

Nicehck Stringsnow Iem

1k civarı bütçem var, kulak üstüler başımı ağrıtıyor mecburen IEM alacağım. Profesyonel değilim fakat Valorant'ta ayak sesi kasmak için alıyorum. Yeterli midir?
  3. A

Tangzu Wan'er S.G Iı Iem Ufak Kulaktan Düşer mi?

İlk defa IEM kulaklık kullanacağım onun için çok bir masraf yapmak istemiyorum. Kulağım çok küçük olduğu için düşer mi bu kulaklığı çok öneriyorlar konforu nasıl? Normalde kulak içi pek kullanmıyorum çünkü. Bir de Lenovo laptopa bağlayacağım 3.5mm jack girişli olanı alsam sorun olmaz değil mi...
  4. A

Ak820 Max Plus 2300tl'ye F/P Mıdır?

Bütçem 2 bin uzun araştırma sonucu bataryası da büyük olduğu için bu modeli almayı düşünüyorum. Manyetik bir klavye ya da kablolu bir klavye istemiyorum. Son karar aşamasındayım birkaç güne alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. A

James Donkey R40 3500'e Alınır mı ?

Fiyatı biraz daha düşmüş kuponla falan 3500e denk geliyor normalde 24G4HRE alacaktım 500 600 tl için riske girmeyim diyordum arasında 1.000 TL oynuyor napmalıyım hiç kullanan yok mu James Donkeyi
  6. A

Zifriend Furycube Rx75 Pro Vs Ajazz Ak820 Max Plus

Furycube alacakken bir de baktım ki ajazda aynı rengin 8000 mAh olanı satılıyor hem de fiyatı daha uygun. Switch hakkında bilgim yok fakat bana daha mantıklı geldi sizce? Manyetik klavye aramıyorum kablosuz başka önerilerini varsa dinlemek isterim.
  7. A

Kablo Deliğine Monitör Tutacağı Takıp Arkasından Kablo Geçirilebilir mi?

Masanın sadece kablo deliği var monitör tutacağı takmak istiyorum. Laptopa setup falan dizeceğim. Birkaç video izledim. O deliğe de takılıyor. Hatta delikten kablo bile geçebiliyor. Öyle yapmak istiyorum. Sıkıntı olur mu? Delmek istemiyorum https://vt.tiktok.com/ZSXvjqxYX/
  8. A

Hafif Kablosuz Kulaklık Önerisi

Daha önceden Havit'in bir kulaklığını kullanıyordum fakat deri pedler ve 280 gr olması sebebiyle çok ağır ve rahatsız ediciydi, onu sattım. Bugün MediaMarkt'ta Logitech G435 Lightspeed denedim; 210 gram olmasıyla ve rahatlığıyla oldukça hoşuma gitti, keza G733 Lightspeed de öyle fakat bütçem o...
  9. A

Atk A9 Plus Vs Aula V9 Pro Hangisini Tercih Etmeliyim?

Uzun ömürlülük kalite bakımından hangisini almalıyım öyle profesyonel FPS oyuncusu değilim sensör beni fazla etkilemiyor ama ekipman değiştirdim mi uzun süre kullanırım. Biliyorum elektronik şans işi fakat bozulma ihtimali hangisinin daha az fark etmiyorsa batarya açısından ATK'ya daha yakınım.
  10. A

Zifriend | Furycube Rx75 Pro Alınır mı?

Görünüşünü çok beğendim, siyah mor bir setup dizmek istiyorum. Sıkıntı yaratır mı bu klavye?
  11. A

2.500 TL Kablosuz Mekanik Klavye Önerisi

Laptobuma güzel bir setup hazırlamak istiyorum önce klavyeden başlayım dedim kablolu klavye istemiyorum şuanlık gözüme çarpan modeller bunlar önerilerinizi bekliyorum. MageGee Captain75 Zifriend | Furycube RX75 Pro
  12. A

Clio 3 1.25 75 hp 440.000TL ye alınır mı ?

En son 440 dan veririm diyor temizliğine çok güveniyorum dedi satan arkadaş gidip görmedim ama 3 saat yol yakınım. Piyasasından anlayan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun https://shbd.io/s/9BE8ki0T
  13. A

Acemi sürücü için Max 400.000TL HB araç önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi önerilere açığım 2004 model araba söylemezseniz sevinirim.
  14. A

350.000TL ye Ford Fiesta 1.4 Dizel Alınır mı ?

Merhaba fiyatı uygun geldiği için ve temiz olduğunu düşündüğümden aşağıdaki ilanı aradım ve görüştüm. Sadece sağ arka çamurlukta lokal boya var dedi. Eksperde farklı bir şey çıkmazsa bu araç alınır mı ? Ehliyete yeni yazıldım acemi arabası olacak hb istiyorum. https://shbd.io/s/bBorMxQK
  15. A

S23 için acil adaptör tavsiyesi

Telefon kılıf ekran koruyucu derken telefonun masrafı çıkıyor vallahi. Uyguna ve kaliteli alabileceğim 25W destekleyen Type-C'den şarj eden adaptör tavsiye ederseniz çok sevinirim. Bir de kutu içinden çıkan kabloyu da değiştirmem gerekli mi
  16. A

S23 256 GB 29.500TL aldımm

Artık kararsızlıktan sıkıldım geçen senenin telefonu alınır mı diye düşünmekten S24 Exynos'la problem yaratır mı vb karmaşalara düşmüştüm iyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum vallahi daha zam gelmeden aldım inşallah hata yapmamışımdır Redmi Note 9 Pro'dan geçiyorum
  17. A

S24 vs S23 siz olsaydınız hangisini alırdınız

S24 takasla 35k S23 29k. S23 alsam kaç yıl çok rahat götürür ve 1 yıl önce çıkan telefonu almak sizce mantıklı mı ? Exynos deneme tahtası olmak istemiyorum ama s24 de exynosun eski sorunları düzelmiş diyorlar sizce ?
  18. A

S23 hala alınır mı ?

S23 29.500 TL S24 42.500 TL 13.000 TL'lik fiyat farkına değer mi? S23 hala alınabilir bir telefon mu? Kalas gibi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum artık minimal bir telefon istiyorum.
  19. A

Remnant 1 tek kişi sarar mı ?

Arkadaşlar son 40tl bakiyem kaldı, farklı çeşit oyunlara bakıyorum önerilerden almadığım bu oyunu gördüm tek sarar mı ? For honor da alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  20. A

40 TL civarı Epicgames oyun tavsiyesi

80TL kupon iadesi oldu 37 TL ye vampyr aldım kalanına ne almalıyım sizce fps oyun istemiyorum. Blasphemous veya dead cells tarzı oyun istemiyorum
Geri