Arama sonuçları: *

• Users: Bypolat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

3 dersten kalıyorum sınıftamı kalıyorum yoksa sorumlulukmu yoksa düzmü geçicem

11. sınıfım bu sene saldım baya açıkçası şuan matematik, fizik ve sağlık derslerinden kalıyorum 3 ders toplamda ortalamam 50 üstünde ama gönül isterki sorumluluğa kalmiyim düz geçeyim şuan 3 dersten kalan halimle sorumluluğamı kalıyorum yoksa düz geçiyormuyum. Teşekkürler.
  2. B

3 dersten kalıyorum sınıftamı kalıyorum yoksa sorumlulukmu yoksa düzmü geçicem

11. sınıfım bu sene saldım baya açıkçası şuan matematik, fizik ve sağlık derslerinden kalıyorum 3 ders toplamda ortalamam 50 üstünde ama gönül isterki sorumluluğa kalmiyim düz geçeyim şuan 3 dersten kalan halimle sorumluluğamı kalıyorum yoksa düz geçiyormuyum. Teşekkürler.
  3. B

Yardım Hisse alıcam kafama takılan bi kaç soru

Arkadaşlar hisse senedi içinde yatırım yapmaya karar verdim araştırmalar vs. yapıyorum ama kafama takılan iki şey var sizlere sormak istedim 1- Diyelim 200 TL para yatırdım ve zarara girdim atıyorum 200 TL param 100 TL ye düştü dahada düştü param 0 oldu eksilere inip porçlanma gibi bir durum...
  4. B

Hisse alıcam bi kaç kafama takılan soru

Arkadaşlar hisse senedi içinde yatırım yapmaya karar verdim araştırmalar vs. yapıyorum ama kafama takılan iki şey var sizlere sormak istedim 1- Diyelim 200 tl para yatırdım ve zarara girdim atıyorum 200 tl param 100 tl ye düştü dahada düştü param 0 oldu eksilere inip porçlanma gibi bir durum...
  5. B

Yardım OPPO A74 nasıl format - yazılım atabilirim

Telefoncuya verdim batarya yada tuşun filmindendir dedi batarya denemiş olmamış orijinal olanı geri takmış sonra güç tuşunun filminde sorun var dedi yaşadığım şehirde bulamadılar istanbuldan buldular getirdiler değiştirdiler ben telefonu verirken arayüze geçiyodu reset tuşuna ince bişi sokup...
  6. B

Yardım oppo a74 logoda kalma tavsiye lazım arkadaşlar

Telefoncuya verdim batarya yada tuşun filmindendir dedi batarya denemiş olmamış orijinal olanı geri takmış sonra güç tuşunun filminde sorun var dedi yaşadığım şehirde bulamadılar istanbuldan buldular getirdiler değiştirdiler ben telefonu verirken arayüze geçiyodu reset tuşuna ince bişi sokup...
  7. B

Twitch İştirak sözleşmesi hakkında merak ettiklerim yardımcı olursanız sevinirim.

1- reşit deilim ailem izin veriyor ve onaylıyor sıkıntı yok o konudan dolayı ailem hakkında onay isim soyisim e posta onayı dışında bir şey gereklimi. 2- vergi ödemeleri nasıl olucak nereye ödemem gerekiyo ve ilk 3-5 ay pek kazanıcamı sanmıyorum 3-5 bişiler anca kazanırım gibi geliyor izliyenim...
  8. B

Yardım Steam den 2 adet nfs oyunu aldım ama oyunlar açılmıyor şöyle bir hata veriyor

Başlıkda olduğu gibi 2 oyun aldım nfs payback ve nsf hot pursuit remastered ama steam hata veriyor ss leri ekliyorum yardım ederseniz sevinirim kendim çözemedim.
  9. B

Yardım Kasa fanlarını nasıl kontrol edebilirim bakarsanız sevinirim 50. ye yükseltiyom konuyu

Rampage shake kasa kullanıyorum 3 önde 1 arkada 4 tane fan var kasada ama fanları kontrol edemiyorum rpm vs. ayarlayamıyorum aisuite 3 üzerinden işlmecinin fanını vs. ayarlayabiliyorum ama kasa fanları gözükmüyor ve sabit devirde çalışıyor sanırsam bir yolu varmıdır varsa nedir. 1694372253...
  10. B

Yardım Bu kasaya fan takılırmı - bu fanlar nasıl - nasıl takabilirim-

Rampage shake 600w kasam var kasanın üst tarafına 3 adet fan takıcam şuanlık 1 tanede alabilirim ama aklımdaki 3 adet 120 mm fan takıcam bu kasaya takılırmı ilk sorum bu arkadaşlar. anakartım asus tuf b550m e nereye ve nasıl takarım zaten kasada önde 3 adet arkada 1 adet olmak üzere 4 fan var...
  11. B

Yardım Telefonun şarjı bitti açıldığında ise arayüzde kaldı yardım edermisiniz

Şarja takıp açıldığında ilk önce dil seçmemi istedi tr yoktu ingilizce dilini seçtim sonra karşıma şöyl bir ekran geldi: ilk kısıma girdim kilit ekranı şifresi istedi neyse yazdım sonra wifi leri taradı wifi şifresini girdim ama bağlanmadı nasıl çözücemi bilmiyorum bi ara açıldı ama güvenli...
  12. B

Yardım Abiler Seri Bakın Artık Bios Güncellemesi Sorun Yaşıyorum

Asus tuf b550 m e kartım bios u yükledim dosyaları vs. Ayarladım ve ai suite uygulamasından önceki bios ta yaptığım gibi ez uptade e girdim dosyayı seçtim ve başlattım sistem kendini yeniden başlattı normalde bios ekranına gitmem gerekiyordu ama şuanda siyah bir Ekran var karşımda ve gelmiyor...
  13. B

18 yaş altı şehirler arası otobüse binebilirmiyim?

Arkadaşlar merhaba 1 hafta sonra Bursa'dan BUDO ya binip eminönünde inicem ordan Esenler otogarı na gidicem ve Demirköy e gitmek için metro turizm otobüsüne binicem sorum ise şu ben bileti obilet den alıcam esenler otogarına gittiğimde 18 yaş altı olduğum için beni almazlar gibi yada otobüse...
  14. B

Yardım Arkadaşlar İşlemci̇ Fanimdan Motor Sesi̇ Gi̇bi̇ Ses Geli̇yor Ne Yapmaliyim

merhaba arkadaşlar vatandan pc aldım aşağı yukarı 2 ay oldu dün forza horizon 4 oynuyorum bi yandan kulaklık takılı müzik dinliyorum dışarısı ile itibarım yok neyse sıkıldım kulaklığı bir çıkardım işlemcinin fanından boştaki arabaya gaz verirmiş gibi ses geliyo (lafın gelişi ama normal bir fan...
  15. B

sınıfta kalmak için gerekenler

arkadaşlar yakınlarıma sordum fln ama hala tam emin deilim herkes farklı bişi diyo sizlere sormak istedim yıl sonu ortalaması 50 nin üzerinde ise kaç zayıf olup olmadığına bakılmaksınız sınıfı geçiyormuşuz baraj ders varsa kaldığımız ondan sorumlu oluyomuşuz bölemidir biride şey dedi 5 dersten...
  16. B

Öneri ARMA 3 hala alınır mı??

Arkadaşlar arma 3 alıcam ama oyun çıkalı bayağıda olmuş sizce hala alınır mı oynayan varmıdır zevkli olduğu belli bende böyle bi oyun arıyordum tavsiyelerinizi beklerim
  17. B

Yardım Monitörü ghosting için servise göndersem ücret alırlar mı?

Asus tuf gaming vg24vq 165hz 1ms monitör ü yeni aldım daha 1 ay oldu bence fazlaca ghosting var vatan dan almış idim servise gönderebiliriz dediler peki servise göndersem ek bir ücret alırlarmı sorunu çözdükten sonra?
  18. B

Çözüldü✓ Asus tuf bios güncelleme

Arkadaşlar tuf b550 m e anakartım var şuan kullandığı bios sürümünün üstünde 2 tane daha sürüm var ben bu ikisini sıra sıramı yapmalıyım yoksa direk en günceli indirip yapsamda olurmu bide bios yaparken nelere dikkat etmem gerek biraz aydınlatırsanız sevinirim
  19. B

Yardım asus tuf vg24vq ghosting oluyor ne yapmam gerek

arkadaşlar asus tuf gaming vg24vq 165hz 1ms monitörüm var 1 aydır kullanıyorum ghosting var ve bayağı göze batıyor ne yapmam gerek fare imlecinin arkasından gölge uzanıyo oyunlardada belli oluyor bi tık nasıl çözerim biraz baktım başka yerlere ms düşürmek işe yarıyormuş sanırım ama nerden...
  20. B

Çözüldü✓ Valorant girerken kapanıp böyle bir ekran geliyor

Arkadaşlar resim buraya yüklenmedi ama oyuna girer gibi oluyor kapanıyor sonra bu ekran geliyor şöyle yazıyor. VAN9003 this build of vanguard is out of compliance with current settings . See the vanguard notification Center in the tray for more details ne yapmam lazım açılmıyor oyun
Geri