Arama sonuçları: *

• Users: alaybey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Zotac Geforce RTX 4070 Tİ Trinity alınır mı?

Merhaba Zotac Geforce RTX 4070 Tİ Trinity model ekran kartını almak istiyorum. Sistemim darboğaz yapacağını biliyorum fakat youtubede izlediğim testlerde çok da kötü bir oynayış olmadığını fark ettim ama yinede 3080 mi alsam 4070 mi alsam karar veremedim sistemimi alt tarafa yazacağım ve...
  2. A

Bilgisayar her açılışta kendine res atıyor sonra açılıyor

Bilgisayarımı aldığımdan beri başlat tuşuna bastığımda açılıyorken kendine res atıyor daha sonra açılıyor bunun sebebi ne olabilir. 2 senedir aynı 2 sene içinde psu yu değiştim herhangi bir değişiklik olmadı.
  3. A

Corsair Rm750 80+Gold

Merhabalar bilgisayarıma Corsair Rm750 80+Gold güç kaynağını aldım ve taktım gereksiz bulduğum kabloları çöpe attım ama hata etmişim. Topladıktan sonra fark ettim ki gt301 kasamın ön 3 fanın ışıkları yanmıyor anakarta bağlı kontrolcüler ama çalışmıyor sanırım gereksiz bulduğum kablolarım...
  4. A

Psu Kablosu ve Kasa gt301 ve Kasa Fanları

Merhabalar bir kaç soru sormak istiyordum; 1- Zamanında tek tek topladığım sistemime ekran kartı aldım ve psu yeterli olacağı halde hem kablo kirliliği olmasın hem de sistem daha çok rahat etsin diye Corsair RM750 750W 80+Gold model aldım taktım fakat taktıktan sonra gereksiz kabloları ben...
  5. A

Çözüldü✓ Ramlerimin Mhz sorunu

Merhabalar bilgisayarımı alalı 2 sene oldu frekans değerlerimi hiç bir şekilde yükseltemedim yardımınızı bekliyorum ekler ile paylaşacağım. Görüntüdeki gibi D.O.C.P yi profil 1 yapıp kayıt edip kaydettiğimde ilk fotoğrafta ki kısım geliyor f1 tuşuna bastığımda aşağıdaki bios ekranını açılıyor ve...
Geri