Arama sonuçları: *

1. fatihsultanterim

Sahibinden param güvende ile satın alımda nays kullanılır mı

arkadaşlar sorum çok basit, nays kart ile param güvende bedelini ödeyebiliyor muyum? ona göre karta para yükleyip öyle almak istiyorum. ilk defa param güvende ile satın alım yapacağım. nays kartım var limitlerini yükseltmeden içindeki parayı çekemiyormuşuz şuanda yükseltmek istemiyorum. benimde...
  2. fatihsultanterim

hangi ekran kartı daha iyidir ?

Görüntü almak için alıyorum oyun performansı çok ta önemli değil zaten. yine de en iyisini almak istiyorum hangisi daha iyidir ? veya daha iyi bi öneriniz varsa tavsiyelere açığım...
  3. fatihsultanterim

elimdeki sistemi nasıl değerlendirebilirim

beyler elimde bi sistem var ekran kartı yok buna yükseltme yapmayı düşünüyorum ufak tefek lol falan oynatacak bi sisteme çevirmek için neler yapabilirm ve nekadar harcamam gerekir? intel core duo E6550 işlemci 775pin bi anakart var markasını hatırlamıyorum 2x2gb ddr2 ram 230w psu var
  4. fatihsultanterim

bu anakart indirime mi girecek yoksa indirimli hali bu mu? b450m-k

https://www.ciceksepeti.com/gigabyte-b450m-k-ddr4-m2-pcie-nvme-hdmi-pcie-16x-v3.0-am4-matx-kcm52996586?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ioxsk4d_lds4dbd&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.41.7 çiçeksepetinde nays ile %20 indirim varmış...
  5. fatihsultanterim

artık bu mesleği icra etmem için çok mu geç

tam anlamıyla bu işi yapmak istiyorum. açıkçası işin ne olduğunu bilmiyorum teknik servis de olabilir normal sıradan bi tamirci de olabilir ama bu şekilde devrelerle parçalarla iç içe çalışmak istiyorum ama yaşım 20 üni okuyorum sizce çok mu geç? anadolu lisesinde okudum meslek lisesi çıkışlı...
  6. fatihsultanterim

ekran kartı önerir misiniz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-ryzen5-1600-af-1089903228/detay https://www.incehesap.com/gigabyte-b450m-k-gaming-anakart-fiyati-60709/?ref=akakce&v=1.83.1 2 adet...
  7. fatihsultanterim

kendime gelecekte de icra edebileceğim bir meslek arıyorum

beyler ben açıkçası okul okumayı istemiyorum zorla git gel yapıyorum ve artık değirmen suyla doldu taşıyor bu şekilde geleceğimi çizmek istemiyorum. 18 yaşından büyüğüm ve kendimi sanal ortamda ilk başlarda akmasa da damlar, ilerde de rahatlıkla geçimimi sağlayabilecek bir iş alanı arıyorum...
  8. fatihsultanterim

2.el işlemci tavsiyesi

800tl civarlarına am4 soket işlemci önerebilir misiniz b450m rx480 için
  9. fatihsultanterim

sistem yükseltme tavsiyesi

elimde eski ddr3 bi sistem vardı, anakartı yanmıştı bende kenara atmıştım bekliyordu. buna 1000tl civarı bi bütçe ile ufak tefek oyunlar oynatabilecek bi sisteme çevirme planım var. anakart ve ekran kartı güncellemeyi düşündüm önerileriniz neler. sistemin ileriye dönük olmasına gerek yok zaten...
  10. fatihsultanterim

topladığım sistem nasıl?

kendi başıma pc toplamayı öğrenmek istiyorum bu yüzden öylesine sistemler topluyorum aşağıya koyduğum sistem sizce nasıl ve parasına değer mi? r3 1200+fan: 500tl Hd6950 : 800tl A520M-H: 1400tl(sıfır) hikvision urien 3200mhz 2x8gb ram: 860tl toplam 3500tl geri kalan bileşenler var sayılırsa...
  11. fatihsultanterim

AMD HD serisi ekran kartları hakkında birkaç sorum var

arkadaşlar amdnin hd serisi ekran kartları ve r7 270 tarzı ismi olan eski kartlar hangi kartlardan oluşuyor, hangi kartlar iş görebilecek seviyede, fiyatları kaç ile kaç arasında değişiyor ve aralarındaki en iyi kart hangisi? ayrıca bütün hd serisi ve r7 270 gibi (açılımı varsa bilmiyorum)...
  12. fatihsultanterim

düzenli olarak indirim yapılan bir tarih var mı?

demek istediğim örneğin her ayın 15inde/ her hafta cuma günü vb. böyle düzenli indirim yapan teknolojik siteler oluyor mu oluyorsa bildiklerinizi yazabilir misiniz
  13. fatihsultanterim

Gigabyte A520M K V2 hangi işlemcileri destekliyor?

soru yukarıdadır.
  14. fatihsultanterim

hoi4 için işlemci ve ekran kartı önerir misiniz

hoi4 akıcı bir şekilde oynayabilmek için en ucuzundan işlemci ve ekran kartı önerir misiniz? bütçe esnek ama giriş seviye bi sistem için önerirseniz daha iyi olur. (amd intel hiç fark etmez)
  15. fatihsultanterim

gtx 1650 2.el piyasası nedir ve alırken nelere dikkat etmeyliyim?

soru başlıktadır arkadaşlar hangi fiyat aralığında alınabilir, hangi testleri vs yapmalıyım ve mining çıkması kartlardanmı ?
  16. fatihsultanterim

Asus Prime B450M-K II işlemci olmadan bios güncellenebiliyor mu?

arkadaşlar ryzen 5 5600g işlemci alacağım ve ilk başta bulduğum b450m anakartlar bios güncellemesi olmadan işlemciyi desteklemiyormuş. aşağıya bıraktığımda flashback tuşu mu ne ile işlemciye gerek duymadan bios güncellenebiliyormuş doğru mu? ve doğruysa nasıl yapabilirim Asus Prime B450M-K II
  17. fatihsultanterim

topladığım sistem uyumlu mu?

https://www.trendyol.com/amd/ryzen-5-5600g-3-9ghz-turbo-4-4ghz-6-core-12-threads-19mb-cache-7nm-am4-islemci-kutulu-fanli-p-131429426 https://www.trendyol.com/asus/b450m-dragon-amd-b450-soket-am4-ddr4-p-244249334?boutiqueId=61&merchantId=417379...
  18. fatihsultanterim

sizce apu pc almalı mıyım beklemeli miyim

dostlarım üniversiteler şuanda kapalı ve bende de sıradan bi notebook var. okul işlerimi vs hallediyor ama oyunlara sıra geline lolde bile düşük ayarlarda 50fps civarlarında zorla oynatıyor. okulların açılmasınıda göz önünde bulundurarak şimdi bi apu sistem alayım mı yoksa zaten okullar açılır...
  19. fatihsultanterim

kasa toplarken hangi kabloyu nereye takacağımı nasıl öğrenebilirim

genelde pc toplama videolarında sadece neyi nereye taktığımız söyleniyor ama hangi kablo nereye takılıyor onu bilmiyorum parçaları 2. el vs alınca nereye takacağımı nasıl anlayabilirim ? bildiğim tek kablo işlemci soğutucusununki
  20. fatihsultanterim

Işlemcinin Desteklediği Anakartları Nereden Öğrenebilirim?

genel olarak bilmek istediğimden soruyorum yani tüm işlemcilerin desteklediği tüm anakartları tek tek gösteren bi site var mı veya aynı durum bi anakartın desteklediği tüm işlemcileri gösteren bi site
Geri