topladığım sistem nasıl?

Reaksiyon skoru
32
kendi başıma pc toplamayı öğrenmek istiyorum bu yüzden öylesine sistemler topluyorum aşağıya koyduğum sistem sizce nasıl ve parasına değer mi?

r3 1200+fan: 500tl
Hd6950 : 800tl
A520M-H: 1400tl(sıfır)
hikvision urien 3200mhz 2x8gb ram: 860tl
toplam 3500tl
geri kalan bileşenler var sayılırsa sistem nasıl? ekran kartı tarafında belki rx480 tercih edilebilir diye düşündüm 300tl eklenerek

kendi başıma pc toplamayı öğrenmek istiyorum bu yüzden öylesine sistemler topluyorum aşağıya koyduğum sistem sizce nasıl ve parasına değer mi?

r3 1200+fan: 500tl
Hd6950 : 800tl
A520M-H: 1400tl(sıfır)
hikvision urien 3200mhz 2x8gb ram: 860tl
toplam 3500tl
geri kalan bileşenler var sayılırsa sistem nasıl? ekran kartı tarafında belki rx480 tercih edilebilir diye düşündüm 300tl eklenerek
Hd 6950ye o para verilmez
A520 anakart alınmaz b450 alın 1450 TL'ye
Hikvision urien yerine 40 tl verip goodram 3600 alınabiliyor
Ayrıca ssdniz ve güç kaynaginiz eksik kalıyor

2. ellere yönelmen daha mantıklı.
2.el zaten hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hd 6950ye o para verilmez
A520 anakart alınmaz b450 alın 1450 TL'ye
Hikvision urien yerine 40 TL verip goodram 3600 alınabiliyor
Ayrıca ssdniz ve güç kaynaginiz eksik kalıyor
hocam ssd ve 400w psu elimde var o yüzden eklemedim. hd6850 hakkında ne düşünüyorsunuz? sistemi zaten küçük oyunlar oynatması üzerine topladım valorant lol csgo belki gta5 gibi. bir de anakart hakkında bi sorum var ben o.c yapmayacağım için a veya b olmasının farklı avantajları var mı? benim bildiğim tek fark o.c yapılabilmesi de o yüzden sordum

2.el zaten hocam

hocam ssd ve 400w psu elimde var o yüzden eklemedim. hd6850 hakkında ne düşünüyorsunuz? sistemi zaten küçük oyunlar oynatması üzerine topladım valorant lol csgo belki gta5 gibi. bir de anakart hakkında bi sorum var ben o.c yapmayacağım için a veya b olmasının farklı avantajları var mı? benim bildiğim tek fark o.c yapılabilmesi de o yüzden sordum
şimdi hd6850 ilanlara baktım da sanırım kronik bi sorunu var herkes ekran karardı vs yazmış. 500 600tl civarında başka bir kart öneriniz var mı hocam

Son düzenleme:
2.el zaten hocam

şimdi hd6850 ilanlara baktım da sanırım kronik bi sorunu var herkes ekran karardı vs yazmış. 500 600tl civarında başka bir kart öneriniz var mı hocam
Bütçeni söyler misin

Toplam.herseu için

Bütçeni söyler misin

Toplam.herseu için
satın almak için toplamıyorum hocam fp oluşacak şekilde kendi başıma pc toplamayı öğrenmek istiyorum o yüzden denemeler yapıyorum. aklımda da saydığım oyunları açabilicek bi sistem toplamak vardı 3 3.5k civarına

satın almak için toplamıyorum hocam fp oluşacak şekilde kendi başıma pc toplamayı öğrenmek istiyorum o yüzden denemeler yapıyorum. aklımda da saydığım oyunları açabilicek bi sistem toplamak vardı 3 3.5k civarına
psu ssd ve dış kasa hariç bütçe bu

psu ssd ve dış kasa hariç bütçe bu

Nays ile 400 tl

3900 yapıyor biraz indirim isteyip düşürebilirsin

teşekkürler hocam
Rics ederim bir sorunuz olursa ulaşabilirsiniz ben

Bana *

Ayrıca tek.basina toplamak istemen çok güzel bir şey ama bu olaylar hem teorik hem pratik tecrübe gerektiriyor, o yüzden yardımcı olmak istedim

Rics ederim bir sorunuz olursa ulaşabilirsiniz ben

Bana *
hocam anakartta b450m ile a serisi anakartlar arasında o.c yapmak dışında ne gibi farklar var ?

Ayrıca tek.basina toplamak istemen çok güzel bir şey ama bu olaylar hem teorik hem pratik tecrübe gerektiriyor, o yüzden yardımcı olmak istedim
zaten yavaş yavaş deneye deneye öğrenme niyetindeyim hocam yardım almaktan gocunmam da. bilmemek değil öğrenmemek ayıp :)

hocam anakartta b450m ile a serisi anakartlar arasında o.c yapmak dışında ne gibi farklar var ?

zaten yavaş yavaş deneye deneye öğrenme niyetindeyim hocam yardım almaktan gocunmam da. bilmemek değil öğrenmemek ayıp :)
Çok bir fark yok ama 3100 serisi oc potansiyeli çok iyi bir seri dolayısıyla b450 çok daha mantikli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,947
Üyeler
195,214
Son üye
westernKingBird
Geri