Arama sonuçları: *

• Users: Lorien
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lorien

xiaomi mi vacuum cleaner mini

Arkadaşlar bu ürün Pc-Klavye ve Masa temizliği için almayı düşünüyorum. Sizce tozları alır mı masayı klavyeyi temiz tutar mı ? Masam sürekli toz oluyor. Islak mendil veya bezlerle silmesi çok fazla kablo olduğu için zorluyor...
  2. Lorien

Mavi Ekran Anakart XMP/DOC Aktif edince Kernel 41 Hatası Alıyorum

Pc daha 2 günlük. PSU Asus Rog Strix 850 Gold + Msi Gaming X Trio 4070 ti Ryzen9 7900X işlemci Asus TUF X-670E-Plus Anakart 6400 MHZ DDR5 Trident Z Ram 16X2 DOC Ayarını kapattığımda Ram MHX 4800'e düşüyor ve mavi ekran almıyorum. Ama DOC açıkken bir süre sonra 20-30 dakika sonra Kernel - 41...
  3. Lorien

Yardım Asus Armoury Fan Expert Ayarları

Arkadaşlar burdaki ayarlar nasıl olmalı ? Sıvı soğutmanın ayarlarını sürekli burdan elle mi ayarlamam gerek ? Burdan sessiz moda almadığım sürece sesli çalışıyor. Boşta 1362 rpm ile çalışması pek normal değil gibi. Bu uygulamayı tamamen silmeli miyim ?
  4. Lorien

Yardım Anakart Güç Modunu Açmalı Mıyım ?

Anakartım Asus Tuf x-670e-plus ve Güç modu mevcut. Bu güç modu performanstan kısar mı ? Yoksa bu mod sadece fanlar için mi ?
  5. Lorien

Yardım Pc parca monteye yardim lutfen

Arkadaşlar yeni sistemi mi kurmaya yardım eder misiniz? Daha önce hiç kurmadım foto atarak yapabilir miyiz birlikte ? İlk anakarti buraya koydum ama doğru mu oldu vidaları takmadım anakart asus tuf x670e plus 1682798656 Usb giriş yerleri tam dışarı çıkmadı sanki
  6. Lorien

Öneri Siyah Masada Tozu Engellemek

Evim yola çok yakın kapıyı camı açınca direkt toz içeri doluyor. Masam siyah olduğu için sürekli toz ve masanın üstü kasa da dahil sürekli dolu olduğu için silmesi çok zor oluyor. Masanın toz olmaması için veya en azından tozu göstermemesi için nasıl bir öneriniz var ? Üzerine bez tarzı şeyler...
  7. Lorien

Yardım Cooler Master MasterBox TD500 V2 Mesh ve 4000 Serisi Kartlar Uyum

Bu Kasaya(Konu başlığında mevcut) Msı Mag Corelıquıd 360R V2 3X120MM Argb Fanlı Sıvı Soğutma Sistemi(üst tarafta) GeForce RTX™ 4070 Ti GAMING X TRIO 12G G.Skill Trident Z5 Rgb Siyah DDR5-6400MHZ CL32 32GB(2x16) Asus Tuf Gaming X670E-PLUS Amd X670E Am5 6400 Ddr5 Atx Gaming Anakart AMD Ryzen 9...
  8. Lorien

Çözüldü✓ AM5 DDR5 Anakart Önerisi

İşlemcim Ryzen9 7900x Bütçemi 8.5K ya kadar çıkarabildim. Marka olarak ilk tercihim Asus Rog serisi daha sonra Gigabyte. MSI en son olarak tercih ediyorum. Asrock pek güvenemiyorum ama önerilere açığım. PCIe 5 ve en az 2 adet M2 slotu olması tercihim. Mini anakart istemiyorum ekran kartı ile...
  9. Lorien

Yardım İtopya Sipariş iptalinden sonra parayı ne zaman yatırıyor ?

Daha önce sipariş iptal eden var mı ? Yanlış sipariş verdiğim için anında iptal ettim ama sitelerinde para iadesi 10 gün yazıyor ? Daha önce iptal edip bu süreci yaşayan var mı ? 10 gün çok fazla...
  10. Lorien

4070 Ti ve Ryzen R9 7900X için FP Anakart Tavsiyesi

Başlıktaki parçalar için FP bir Anakart arayışındayım arkadaşlar. Olabiliecek -bu parçalarla uyumlu, tam performans çalıştıracak- en ucuz anakart hangisidir ? Marka takıntım yoktur ama Asus veya Gigabayte tercihimdir. Tek dikkat ettiğim nokta 2 adet M2 slotu olması. Başlıkta yazmadım ama 3K yı...
  11. Lorien

Çözüldü✓ ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti OC vs MSI NVIDIA RTX 4080 Ventus 3X OC

Evet biraz saçma bir soru ama iki kart arasında kaldım. Ventus nedense yabancı kanallarda tier listlerde hep en altta. S tier bile değil. Rog bildiğiniz gibi tüm serilerde tier listin en üstünde. Ventus gerçekten bu kadar kötü mü ? 4k ekranım yok. 4k oyun merakımda çok fazla yok ama ilerde 4k...
  12. Lorien

Çözüldü✓ Ryzen 9 7900x ile Asus Tuf gaming b650 plus anakart

Başlıkta belirttiğim gibi ryzen 9 7900x tam performans olarak bu anakartla kullanabilir miyim ? Anakart linki Asus Tuf Gaming B650-Plus
Geri