Arama sonuçları: *

• Users: onurwiped
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. onurwiped

Internet cafe sahibinden dayak yedim

Selam arkadaşlar 22.11.2024 tarihinde internet cafeye gittim benim pcnin ekran kartısı gtx 750 di dedim bu ekran kartıyla nereye kadar sonra baktım bir tane kasanın kapağı açıktı tamam iyi güzelde nasıl sökebilirim söksemde nasıl görmez kamera filan ekran kartı 3060 ti modeli bu arada neyse...
  2. onurwiped

Başlangıç için elektro gitar önerisi

5-10K bandında elektro gitar önerisi verebilir misiniz? İzmirde yaşıyorum elektro gitardan tam anlamadığım için ve bilen biri tanimadiğim için 2. el gitara bulaşmak istemiyorum
  3. onurwiped

Sizce sistemi kaça satmalıyım?

Asus RTX 2060 Super 8GB 256 Bit OC Ryzen 5 5600 Fury 4x8 32GB Ram 500 GB XPG SSD Asus Prime B550-MK DDR4 Corsair CX650F RGB 650W Beyaz PSU NZXT H510 Beyaz Kasa (6 bin tl boş hali şuan sıfırı) her parça testleri rahatlıkla geçiyor her parçanın sağlığı %100 Butun parcalar 7 aylik sifir...
  4. onurwiped

Yardım CPU fanı önerileri verir misiniz?

AMD'nin stok fanı ile boşta 44 derece alıyorum yükte pc içi çok ısınıyor ama 80'i geçmiyor 70-80 arası. Artık düzgün cpu fanı almam lazım, önerdiğiniz kaliteli f/p iyi soğutmalı rgb fan varsa atarsanız sevinirim. İşlemci Ryzen 5 5600 Kasa NZXT H510 1687785721 izmir sıcağında klimasız stok fan...
  5. onurwiped

Yardım Sea Of Thieves Lavenderbeard Sorunu

bütün sürücülerim, ekran kartı vs. güncel. bunun sebebi nedir aynı hatayı arkadaşım 1 haftadır o da çekiyormuş
  6. onurwiped

Sinyal Yok Hatası

monitorum aoc 144hz hdmi display vga girisli butun hepsini denedim ben pcyi yeni aldim teknik servistede denemistik pc calisiyor bir sorunu yok. sinyal yok hatasi aliyorum pc aldigimda bios bilini cikarip takmistim resetlemek icin duzgunce taktim goruntu gelmeyince ramleri cikarip taktim yine...
  7. onurwiped

Yardım İşlemcim boşta 80-90 derece yardım

ryzen 5 5600 işlemcim. daha dun termal macunu surup yeniledim ilk defa boyle sacma sapan bir isi degeri goruyorum yukte bile bu kadar degil en fazla 80di. tanidigim biri islemcinin gucunu fullemisti sanirim, nereden kapatabiliriz bununla isinmanin alakasi var mi? nzxt h510i kasa kullaniyorum...
  8. onurwiped

Pc alıyorum h.o/g.o ?

her parçanın faturası elime geçicek ekran kartı hariç hepsinin garantisi devam ediyor bu cuma 10k peşin vericem test edip alıyorum. 3k da 2 hafta sonra verilecek sizce h.o/g.o ? ikinci e sistem, toplam 13k sistem özellikleri ASUS Prime B550M-K AMD B550 AM4 DDR4 4400 HDMI DVI VGA Çift M2...
  9. onurwiped

PC alıyorum h.o/g.o ?

her parçanın faturası elime geçicek ekran kartı hariç hepsinin garantisi devam ediyor bu cuma 10k peşin vericem test edip alıyorum. 3k da 2 hafta sonra verilecek sizce h.o/g.o ? ikinci e sistem, toplam 13k sistem özellikleri ASUS Prime B550M-K AMD B550 AM4 DDR4 4400 HDMI DVI VGA Çift M2...
  10. onurwiped

SSD Alırken Nelere Dikkat Edilir?

hiçbir bilgim yok 2. el 500 gb almayı düşünüyorum neyine bakmam, görmem ve dikkat etmem gerekiyor?
  11. onurwiped

Yardım 512 GB F/p SSD Önerisi

F/p 1k - 500 TL arası masa üstü pc için ssd önerir misiniz ikinci elde olabilir link atar misiniz
  12. onurwiped

Yardım NZXT H5 Flow Tarzı Beyaz Kasa Önerisi

NZXT H5 Flow'u piyasada bu sıra bulamadım ona benzeyen sade gorunumlu beyaz kasa biliyor musunuz
  13. onurwiped

Yardım 144hz Curved Monitör Önerisi

24 inc 144hz ve stand yuksekligi ayarlanabiliyor olursa guzel olur
  14. onurwiped

Gamepower GPR24C1MS144 24"

Bu monitör'u kullanan var mi memnun musunuz
  15. onurwiped

Seçim Sonucu Son Dakika

2. Tura kalıcak gibi görünuyor biktim bu milletten
  16. onurwiped

Steam Oyun İndirimleri

Arkadaşlar ile oynamak için oyunlar belirledik fakat ben yeni alacağım diğerlerinde var. Steamde oyunlar zamlandığı için artık ne kadar indirime girer sonra ki indirim günlerinde bilmiyorum tahmini sizce ne olur -Devour -Sons of the Forest -Stardew Valley -Rdr2 -GTA5
  17. onurwiped

Seçim Günü Olası Olacaklar

Sizce yarın seçim gününde ne olacak? cumhur ittifaki tekrar kazanırsa veya millet ittifakı kazanırsa? iç savaş olma ihtimalleri vs.
  18. onurwiped

bugun benim doğum günüm

sa beyler 18 oldum degisik bir duygu çok hizli gecti
  19. onurwiped

A1 Ehliyet almak zor mu?

Merhaba 17 yasindayim 125 cclik chopper motor almak istiyorum funrider gibi. Arabayı gayet mukemmel bir sekilde surebiliyorum 3 senedir suruyorum hakimim. Fakat şu ana kadar sanayide surdugum 80cclik kurye motorundan baska motor surmedim. 18 olmayi bekleyip A2 mi almaliyim sizce cunku 125cc...
  20. onurwiped

6-8K Arası 2. El Toplanmış PC Önerisi

Merhabalar iyi forumlar dilerim, şuanlık 6k biriktirdim ve biriktirmeye devam ediyorum. Yaz sonuna kadar 10k tamamlarım diye düşünmekteyim, bütçem daha ileri gidemez. 2. El ürün satan uygulamalarda bir göz gezdirdim fakat pc den fazla anlamıyorum. Benim istediğim şey bütçemin bana verebileceği...
Geri